Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ciagle popiskuje ale jest ciut lepeij...niestety przez bardzo zwezona tchawice w te upaly ledwo oddycha...zdrowy pies sie meczy a co dopiero taki ktory ma taką wadę...

doszla wplata 30 zł od tajemniczej ciotki Malgorzaty P-K ktora to?:)

[B]czyli mamy na zabieg 210 zł[/B]

Posted

Rozliczenie moje to : 120 zł dostałam przelew od Bjutki z czego 95 zł kosztowały mnie wizyty u weta ( jedna na Bemowie 75 zł druga w Wołominie 20) wiec zostaje 25 zł które dorzucam do Kini Skarbonki na kastrację. Skarbuś strasznie sapie przez te upały staram się go schładzać wiatrakiem :) ale mimo wszystko sapie i dyszy .

Posted

[quote name='Kinia1984']...
doszla wplata 30 zł od tajemniczej ciotki Malgorzaty P-K ktora to?:)

[B]czyli mamy na zabieg 210 zł[/B][/QUOTE]

Przyznaje się, to ja :)

Posted

Niestety nie wiem ile pieniążków zostało do nazbierania . Skarbonka kastracyjną zajmuje się Kinia , która wyjechała i w piątek wraca . Skarbus ostatnio mniej dyszał bo nie było upałów ale myślę że najbliższe dni znów dadzą mu popalić:roll:

Posted

[B]Proszę, zajrzyjcie do Maksia, który ledwo uniknął morbitalu, a teraz nie ma się gdzie podziać :(

[/B][CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/threads/189585"][SIZE=3][B]MAX[/B][/SIZE][/URL][/CENTER]

Posted

Skarbus ma uniesioną tchawice dlatego cieżko oddycha. Serce według wetow jest jak na jego wiek ok:) Dodatkowo upaly mu wogole nie sluza:roll:

skarpeta zabiegowa powiekszyla sie o kolejne 20 zł (zwrot z watku Frodzia) czyli na kastracje mamy 255 zł. Jutro konczy sie bazarek z ktorego tez bedzie ladna suma...:) jeszcze pare groszy i mozemy zapisywac staruszka:)