Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już nie ma łupiezu bo został wyprany w szamponie i sie zmniejszył . Wczoraj mu kupiłam kilo suchej karmy hilsa bo puszki mnie majatek wynosza ale niestety nie smakuje mu ta benka je a tej nie chce . Pozatym robi to co zwykle spi marudzi chodzi na spacery wcina karmę i tak w kółko ponadto jest czesany codziennie bo to pobudza gruczoły łojowe a on ma suchą sierść od tych mrozów i kaloryferów . czasami go brzuszek boli to daje mu wegiel i on mu pomaga . Skarbuś stał się jakis ostatnio markotny jakis smutny :-( może wiek robi swoje ... No i ma ciagłe alergiczne wycieki z oczu to mu je przemywam solą fizjologiczna . ja juz nie wiem co zrobic zeby go wyleczyc z tej alergi bo pokarmowa odpada(dostaje jagniecine) albo go jakies roztocza uczulaja albo papierosy to dobry powód żeby rzucić . W sumie staram sie do lazienki wychodzic jak pale ale mimo wszystko nadal jest z alergizowany juz sie boje co bedzie wiosna jak zacznie pylic wszystko. Dawałam mu przeciwhistaminowe leki loratydyne ale nie pomaga tak samo wapno . Eh wetka powiedziała że mozna tak spróbować ale to mu nie pomoże . ja caly czas chodze zdenerwowana bo nikt nie dzwoni w sprawie pracy :shake:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Martynko, wyłałam Ci stówkę w tym ode mnie ekstra 50 na szczepienie.

[U]luty 2010[/U]
10 zł Magnesiatko (23.XII)
10 zł Mysia (4.I)
10 zł Kikou (29.I)
10 zł Bjuta (1.I)
10 zł Mama Bjuty (2.II)
50 zł Bjuta (2.II) - extra na szczepienie

czyli [B]100

[/B][B][COLOR=Red]- 100 Bjuta wysyła [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]Martynie[/COLOR][/B] (2.II)

Posted

Dziekujemy skarbus dzis zachował sie bezczelnie rano jak zwykle wstałam i siedziałam na fotelu z kawa w ręku . On sie obudził i oczywiscie standart na spacerek chcial wyjsc mówie do TŻ zeby go na spacerek wyprowadził ale skarbus woli mnie denerwowac wiec mowie idz do pana a ten wykożystał moment mojej nieuwagi wsadził łepek pod moja reke z wyskokiem trzepnoł główką i fruuu goraca kawa na mnie fotelu dywanie itp . Taki skarbus jest agent ale kochany jest pileczka leci a ten niezdara sie rzuca na powietrze niena piłke hehe

Posted

Nasz oszołomek dostał 10 na luty od Acha44 :loveu: (Martynko wysyłać od razu, czy poczekać, aż coś jeszcze przyleci?)
i po dyszce na marzec i kwiecień od Magnesiatko :loveu:

Posted

wybaczcie, już bardzo dawno nie byłam na Dogo i jak ta ostania sierota zapomniałam o wpłatach od stycznia. Proszę przyślijcie mi nr konta! :oops:

....

dobra, jeszcze do końca nie zdziadziałam i coś tam z mózgu mi zostało, znalazłam konto i już zrobiłam przelew (styczeń, luty, marzec), dojdzie jutro. :razz:

Posted

Przyszło 30 od Goasiapak:loveu:, Martynko - wysyłam Ci 30 (20 od Gosiapak styczeń, luty i 10 od Acha44) a 10 na marzec od Gosiapak księguję na marzec i odsyłam do poczekalni ;)

Posted

Witam trafiłam tu za poleceniem Martyny .mamy chętną do adopcji owczarka niemieckiego od nas (mazowieckie)
i chcałam sie spytać czy ktoś od was mógł by sprawdzić domek. Miejscowość Zabrze Biskupice

Posted

Przyszło 10 od Eski :loveu:, Martynko - od razu wysyłam, bo spodziewamy się tylko jeszcze wpłaty od BasiD, a ona zawsze robi przelew pod sam koniec miesiąca, więc niech dyszka Eski od razu biegnie do Skarbusia.

Posted

Chyba udało mi się zaskoczyć..Przelew powinien być jutro z rana na koncie..Niestety dalej mam kłopoty zdrowotne i dlatego tak mi opieszale wwszystko idzie, ale kaskę wysłałam dziś wieczorem wię jutro z rana już powinna być...Mizianko dla Skarbusia..

Posted

BasiuD:loveu:, doszło! Dziękujemy!!

Martynko wysłałam dziś 40, ale zauważyłam, że zrobiłam błąd rachunkowy, więc jeszcze dosłałam 10 (pewnie przyjdzie dzień później). Wszystkich deklarującym bardzo dziękuję! Już mamy komplecik na luty!

[U]luty 2010[/U]
10 zł Magnesiatko (23.XII)
10 zł Mysia (4.I)
10 zł Divi (7.I)
10 zł Kikou (29.I)
10 zł Bjuta (1.II)
10 zł Mama Bjuty (2.II)
50 zł Bjuta (2.II) - extra na szczepienie
10 zł Acha44 (8.I)
10 zł Gosiapk (10.II)
10 zł Eski (13.II)
30 zł BasiaD (15.II)

[B][COLOR=Red]- 100 Bjuta wysyła [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]Martynie[/COLOR][/B] (2.II)
[B][COLOR=Red]- 30 Bjuta wysyła [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]Martynie[/COLOR][/B] (10.II)
[B][COLOR=Red]- 40 Bjuta wysyła [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]Martynie[/COLOR][/B] (14.II)
[B][COLOR=Red]- 10 Bjuta wysyła [/COLOR][/B][B][COLOR=Red]Martynie[/COLOR][/B] (15.II)