Agata69 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Kasia']Aukcja Lejli, wyróżniona oczywiście: [B][URL="http://www.allegro.pl/item618115072_lejla_piekna_suka_mis_duza_lagodna_mloda.html"]LEJLA, piękna SUKA MIŚ, duża, łagodna, młoda! (618115072) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/B][/quote] Kasiu, dziękuję. Quote
Negri Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Agata69']Negri, wielkie dzięki. Mamy jeszcze trzy. Mówisz i masz.:cool3:[/quote] Pracuje nad tym ;) Quote
Agata69 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Amiś jest w poprzednim DT. Bardzo przeżył rozstanie z DS. Płakał , wymiotował, Załatwił się w samochodzie. Na szczęście poznał dom i uspokoił się. Ludzie zostawili go na święta i ten biedak, który dziecństwo spędził przywiązany do drzewa bez jedzenia, zjadany przez robaki, po prostu wył. W DS nie miał nawet smyczy. Jestem załamana... Amiś ma DT najwyżej do 3 maja, potem trzeba go zabrać. Szukam mu odpowiedzialnego DT lub DS. Czy ktoś może mi pomóc? TYch psów jest za dużo, ja nie wyrabiam. Co ja mam robić? Dzwonią do mnie ludzie z róznych miast, żeby im pomóc wyadoptować znalezione zwierzaki. Ja już śpię po 6 godzin, a to i tak za dużo. Quote
sdal2 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Agata69']Dokładnie o tego.[/quote] Agato a co się stało , przeciez juz długo u nich był, cos nie ma szczęścia ten sliczny psiaczek. Quote
chita Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Agata69']Amiś jest w poprzednim DT. Bardzo przeżył rozstanie z DS. Płakał , wymiotował, Załatwił się w samochodzie. Na szczęście poznał dom i uspokoił się. Ludzie zostawili go na święta i ten biedak, który dziecństwo spędził przywiązany do drzewa bez jedzenia, zjadany przez robaki, po prostu wył. W DS nie miał nawet smyczy. Jestem załamana... Amiś ma DT najwyżej do 3 maja, potem trzeba go zabrać. Szukam mu odpowiedzialnego DT lub DS. Czy ktoś może mi pomóc? TYch psów jest za dużo, ja nie wyrabiam. Co ja mam robić? .[/quote] ktos do mnie pisal ze chcialby dac dt jakims szczeniakom, nie wiem skad itd dlatego odeslalam do ciebie:oops:ale nie jestem pewna czy sie odezwie:roll: czy chodzi o tego amisia??:-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/amis-w-nowym-domu-trzymamy-kciuki-malutki-129052/[/URL] Quote
Alojzyna Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 koniecznie zmieńcie tytuł Amisiowego wątku...:razz: Quote
Agata69 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Mam wieści od Fuksa, tego który poszedł do domu najwcześniej. Fuks jest kochany i ma się świetnie. A my mamy jeszcze trzy dziewczynki, przypominam. Quote
ElzaMilicz Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Agata69'] A my mamy jeszcze trzy dziewczynki, przypominam.[/QUOTE] [B]Kinga [/B]nick z dogo. Rozmawiałam. Skontaktuj się z nią. Quote
Kasia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [B]Agata[/B], pisała do mnie pewna Pani w związku z aukcja Lejli. Parę razy Jej odpisałam aż w końcu poradziłam aby skontaktowała się z Tobą. Czy ktoś pisała lub dzwonił do Ciebie w jej sprawie? Quote
Agata69 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Kasia'][B]Agata[/B], pisała do mnie pewna Pani w związku z aukcja Lejli. Parę razy Jej odpisałam aż w końcu poradziłam aby skontaktowała się z Tobą. Czy ktoś pisała lub dzwonił do Ciebie w jej sprawie?[/quote] kontaktowała się ze mną rodzina z TOrunia, byli nawet wczoraj obejrzeć Lejlę, ale dom do sprawdzenia. Wizyta przeadopcyjna przede mną. Nikt inny nie dzwonił i nie pisał. Quote
Kasia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Agata69'] kontaktowała się ze mną rodzina z TOrunia, byli nawet wczoraj obejrzeć Lejlę, ale dom do sprawdzenia. Wizyta przeadopcyjna przede mną. Nikt inny nie dzwonił i nie pisał. [/QUOTE] jesli to rodzina z małym 3 letnim dzieckiem to pewnie to Ci sami. pisząc do mnie odniosłam wrażenie, że są bardzo zainteresowani Lejlą... Quote
Agata69 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='Kasia']jesli to rodzina z małym 3 letnim dzieckiem to pewnie to Ci sami. pisząc do mnie odniosłam wrażenie, że są bardzo zainteresowani Lejlą...[/quote] Nie , to nie ci. Dałaś im mój nr tel? Quote
Saphira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Akurat do mnie też nikt nie dzwoni , ale jak tylko Dianka nie pasuje to daje im Twój nr.:roll: Toruń to rzeczywiście dobre miasto do ogłoszeń bo już od którejś z kolei osoby słyszę, że utrudniają jak mogą adopcje ze schroniska. Zupełnie nie rozumiem o co chodzi, ale niemozliwe żeby tyle osób klamało niezależnie od siebie. Czyżby mieli dobre płatne adopcje zagraniczne ? Quote
Saphira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Na chwilkę powiało optymizmem:loveu::loveu::loveu: Quote
Florentynka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 a oto piesek, zwany niegdyś Maximusem... W domu nosi bardziej swojskie imię - Julek na zdjęciu z koleżanką [IMG]http://img231.imageshack.us/img231/9236/dsc0479.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Julek raz jeszcze [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/7994/dsc0411mbl.jpg[/IMG] Quote
Florentynka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 wyrósł, wyrósł. I łapska ma straszne! Rosną mu głównie łapki... Quote
Alojzyna Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 piękny :loveu: wszystkie będą piękne :lol: Quote
Agata69 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Alojzyna']piękny :loveu: wszystkie będą piękne :lol:[/quote] Tylko nie wszystkie tak dobrze trafią jak Julek, niestety. Zrobiliśmy wizyty poadopcyjne, jeden dom jest mocno taki sobie. Trzeba będzie to kontrolować i w razie czego zabrać sunię. Zepsuło mi to cały weekend... Z ogłoszenia w gazecie odzew dość duży, jednak nic z tego nie wyszło. Ludzie albo chcą psy, albo są bez sensu.. Julek piękny, ale poproszę też Ineczkę i uściski dla Doroty. Quote
Agata69 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Florentynka']wyrósł, wyrósł. I łapska ma straszne! Rosną mu głównie łapki...[/quote] Tatuś musiał być przystojny. Inka ma mój gust.... Boże, jak ja się cieszę ,że inka ma taki dom, i że nie muszę jej szukać domu tutaj... Quote
sdal2 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Teraz o domki będzie dużo trudniej bo ida wakacje, więc Agato jak kto mocno nie jest zdecydowany to chyba nie ma sensu nawet wizyta przedadopcyjna, po co mamy się później denerwować że coś jest nie tak , lub za jakiś czas tuż przed samymi wakacjami psiak wróci bo np.wypija za duzo wody i chlapie przy tym na podloge, lub zrobił kupke w domu bo nowy pan zostawil go na 12 godzin samego, tych pretekstów do oddania psa jest miliony i co jeden to lepszy. Quote
Kasia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Agata69'] Nie , to nie ci. Dałaś im mój nr tel? [/QUOTE] Napisałam im, że mail i numer tel do Ciebie jest na dole aukcji Lejli. Pani mi odpisała, że już wysłała do Ciebie maila. Nie rozumiem po co tak mi odpisała skoro wcale się z Tobą nie kontaktowała :shake: Quote
Recommended Posts