gagata Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='SZPiLKA23']z wampirkowych zebow mozesz zrobic naszyjnikRaczej kolczyki....:evil_lol: Ale tu musicie zajrzeć koniecznie i jeszcze rozesłać,gdzie sie da.. http://www.dogomania.pl/forum/f402/wystapienie-obywatelskie-w-sejmie-inicjatywa-pelnomocnika-d-s-ochrony-zwierzat-134726/ Quote
Paulina_mickey Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 żarty żartami ale tego domku to trzeba szukać :mad: Quote
Ulka18 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Marlena, prosze o maila nt. Wampirka z duzymi zdjeciami (minimum 640x480) na adres [email protected]. Im lepsze, ladniejsze zdjecia, tym lepiej :p Quote
Paulina_mickey Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 I co ta pani się nie skusiła jednak? :diabloti: Quote
ewatr Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wampirze allegro ;) Miniaturka psa Wampir Paulinko maila wziełam z ogłoszen na Ciebie ale jakby co to zmienie tylko prosze podac co i jak .... Quote
Paulina_mickey Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='ewatr']Wampirze allegro ;) Miniaturka psa Wampir Paulinko maila wziełam z ogłoszen na Ciebie ale jakby co to zmienie tylko prosze podac co i jak .... Mnie nie przeszkadza ten mail w allegro. Z Marlenką mamy stały kontakt więc tak czy inaczej będzie wiedziała wszystko;) Chyba, że Marlena chce swoje wstawić to pewnie poda Ci wszystko:loveu: Quote
jogi Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 wampirek ma allegro ode mnie, ale nie wstawiłam linka:oops: bo na dogo byłam z doskoku. Ewatr może weź swoje zamień na jakiegoś innego psiaka, bo po co ma miec dwa allegro Quote
ewatr Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 jogi napisał(a):Ewatr może weź swoje zamień na jakiegoś innego psiaka, bo po co ma miec dwa allegro ok zamienie ;) ale po pracy . Quote
jogi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Odbiegnę trochę od tematu Ewatr czy udało Ci się zamienić aukcję? pytam, bo ja próbuję dziś zmienić swoją i pokazuje mi się komunikat, błąd w czasie trwania auckcji:crazyeye: Quote
ewatr Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 jogi napisał(a): Ewatr czy udało Ci się zamienić aukcję? Udało :lol: tylko ze zdjeciem tym miniaturka to nie zawsze sie uda ...dopiero po odswiezeniu wyskakuje nowe ... Quote
Paulina_mickey Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 To super, że Wampirek się pokazuje :multi::loveu: Quote
Marlena:) Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 U Wampirka dobrze,aczkolwiek mogłoby być lepiej :mad: .. Nieleczona krzywica powoduje u niego bóle i coraz większe problemy z chodzeniem - kulawizna :shake:.. Mały niechętnie chodzi, gaśnie ta jego radość...musimy nawiedzić weta :razz: Quote
gagata Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wampuś, co u ciebie? Pewnie ostatnie świeta troche ci zaszkodziły,co? Za dużo święconego...:evil_lol: A tak na serio, był u weta? Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja też właśnie dziś sobie pomyślałam o Wampirku, co tam u Niego jak się czuje? Quote
Marlena:) Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 U gnojka wszystko ok. Wszyscy go kochają i dlatego doszlam właśnie do wniosku,że szukanie mu domu nie ma sensu - i tak go nie oddamy. To wkoncu miłość od pierwszego wejrzenia. Cała okolica zna Wampiego, wszyscy go kochają,chociaż czasem lubi pogonić natrętów.. Temat tego wątku mówi sam za siebie... Quote
Ulka18 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ale super wiadomosc. Wampirek juz nie musi szukac :klacz: Quote
SZPiLKA23 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Super wiesci :):):) gratuluje mania wyjatkowego psa Quote
Paulina_mickey Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 No ja to wiedziałam, że to się tak skończy :loveu::loveu::multi::multi: Szczęścia mały :buzi: chociaż :hmmmm: On już miał to szczęście:evil_lol: Quote
gagata Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wiedzialam,wiedzialam !!!!!:multi::multi::multi: Marlena, a nie masz jakiegoś swojego klona dla Osiołka???:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 gagata napisał(a):Wiedzialam,wiedzialam !!!!!:multi::multi::multi: Marlena, a nie masz jakiegoś swojego klona dla Osiołka???:evil_lol: Takich klonów to by się więcej przydało :cool3: Quote
ewatr Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Marlena:) napisał(a):U gnojka wszystko ok. Wszyscy go kochają i dlatego doszlam właśnie do wniosku,że szukanie mu domu nie ma sensu - i tak go nie oddamy. To wkoncu miłość od pierwszego wejrzenia. Cała okolica zna Wampiego, wszyscy go kochają,chociaż czasem lubi pogonić natrętów.. Temat tego wątku mówi sam za siebie... Brawo :loveu: a czy foty gnojka jeszcze beda ? Coby podziwiac jak sie miewa ;) Quote
Recommended Posts