ANETTTA Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 EWa on ma raj on ma wszystko ...jest szczęściarzem ...................dzieki wam ....domownikom i waszym serduszkom Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ANETTTA napisał(a):EWa on ma raj on ma wszystko ...jest szczęściarzem .................. Zgadzam się!! Quote
LACRIMA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Coś z Bartkiem nie tak. Od kilku dni jest osowiały. Nie pozwala dotknąć okolic łba. Kilka razy zareagował piskiem. Nie jestem w stanie sama zlokalizować miejsca bólu. Może ząb, węzły chłonne, diagnozowane w W-wie oko? Nie mam pojęcia. Zastanawiam się od czego zacząć. Badanie krwi na stwierdzenie stanu zapalnego? Stomatolog? Tomografia? Jutro zaczynam działać. Nie mam koncepcji. Quote
LACRIMA Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Czekam na lekarza. Będzie do 12. Wczoraj i dzisiaj nie piszczał. Sprawdziłam twardość soczewki, czy może ciśnienie, ale miękkie. Zaczął się trochę drapać po głowie. Od wewnętrznej na dziąsłach nie wyczułam żadnego ropnia. Nie ślini się. Łebsko nadal odsuwa przed dotykiem. Quote
LACRIMA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wyniki krwi dobre, ale coś mi nie pasuje. Według lekarza jest przeziębiony, ale oprócz powiększonych węzłów szyjnych nie widzę innych objawów. Będę chciała, żeby przyjechał do niego okulista, chyba ludzki, bo nie mam tutaj innego. Jeśli coś stwierdzi nie tak, głównie o tym operowanym oku, będę musiała pojechać z Bartkiem do Garncarza. Quote
Paulina_mickey Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 To musi być niesamowite szczęście mieć dwa(co najmniej:)) bernardyny :) Quote
Paulina_mickey Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wszystkiego najlepszego w tyn nowym nadchodzącym roku! Dużo zdrowia-bo to ono jest najważniejsze, szczęścia i miłości dla całej rodziny i podopiecznych ! Buziaki :buzi: Quote
Recommended Posts