Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nowe DT :multi: Będzie dobrze...mialaś rację...
i potrzebuję też osoby w Katowicach do wizyty przedadopcyjnej

uuuu, ale musze się Wam teraz wygadać, bo zaraz mnie coś trafi :angryy: Jeszcze jestem nabuzowana...Ale mialam rozmowę telefoniczną!!! W sprawie Rudego oczywiście. Zaczęło się normalnie, całkiem miło...chociaż głos faceta od początku mi sie nie podobał. Jednak wszystko się zminilo jak doszlam do sprawy kastracji! Oj, się zminiło. Najpierw delikatnie, spod pierdółki, że to, ze tamto - wielka ściema i obietnice raju na ziemi. Więc w końcu powiedziałam stanowczo, że kastracja się odbędzie i to nie podlega dyskusji...I co się stalo? Facet spróbowal mnie przekupić!!!! :angryy::angryy: A jak to nic nie dało, to zaczął mi grozić i powiedział, że on sprawę nagłośni w mediach, że to bezprawie i, że on się mi dobierze do tyłka! :angryy::angryy::mad: No neich dziada szlag trafi. Albo niech nagłaśnia...zobaczymy co z tego wyniknie :diabloti::mad: Chociaż wydaje mi się, że to tylko taka gadka szmatka. Typowa pseudo się do mnie zgłosiła... Sunia już ma i teraz mu tylko psa potrzeba!!! Cholera jasna :angryy::angryy: Tylko tej suńki mi szkoda...bo wcześniej czy później oj jej tego partnera zalatwi i będzie bida rozmnażana co cieczkę :placz::placz: Ech kurde...słów mi brakuje

Posted

Mam telefon, a jakże. Niestety nie wydobyłam już ani imienia ani nazwiska...najpierw się nie dopytywałam, bo się nie spodziewałam, a kiedy się zreflektowałam bylo już za późno na ściemnianie i wyciąganie danych...Oto nr: 504-626-411
Wstaw dziada na listę proszę, bo ja nie chcę już mieć z nim nic wspólnego. Nasza miła konwersacja mi wystarczy...

Posted

Goś, czy ja Cię nie widziałam dzisiaj przypadkiem w Schronisku przy boksie, w którym są spanielki? :cool3: (swoją drogą mogłabyś też założyć wątek tego czarnego agresorkowatego, bo widzę, że Ty spanielomaniaczka)

co do telefonu to wybacz, ale po prostu chce mi się śmiać :evil_lol:
mówisz, że pewnie ma suczkę i chce ją rozmnażać.. a ja powiem, że mam nadzieje,że tylko jedną, a nie całą bandę spanieli+spanielowatych psów i potrzebuje świeżej krwi:angryy:

Posted

No bez paniki wszystko sie uklada spokojnie.
Na wariatow zawsze czlowiek w zyciu niestety trafi. A nie wiesz nawet z jakiego miasta byl??? Co do Katowic to na kiedy potrzebna ta wizyta i gdzie dokladnie bo Katowice duze sa :) wiem bo to prawie moje byle miasto.
A w allegro faktycznie trzeba napisac ze juz nie ma jajek :evil_lol:

-Goś dostalas zdjecie tego spaniela z Oławy??
- wyslalam Ci maila ze zdjeciami z dzisiaj :lol:
- bedziesz jutro dzwonic do Zakrzowa??

Posted

-dostałam
-dziękuję
-będę

Co do Katowic to na kiedy potrzebna ta wizyta i gdzie dokladnie bo Katowice duze sa wiem bo to prawie moje byle miasto.

Rozumiem, że znowu mam za co Ci dziękować (?) :multi: Kurcze, super, bo te wizyty są jednak bardzo ważne.
A ludzie są z Ligoty...mówią, że to dzielnica Katowic...

Posted

Agnieszka(Visenna) nie, nie było mnie dzisiaj w schronie.
A co do czarnego spanielka to już mam cały plan ułożony i już powoli działam w jego sprawie. Jednak na razie stanowczo za mało o nim wiem, żeby móc coś sensownie napisać. We wtorek będę w schronie z gretel na obstrzyżyny agresorka, to poznamy go nieco bliżej :diabloti: ... i wtedy jego sprawa ruszy.

A co do telefonu, to mówię,że facet się przyznał do jednej suczki.
A ja jeszcze nie na tyle zaprawiona w boju jestem, żebym mogła się zdobyć nawet na gorzki śmiech...

Posted

[quote=Goś;12007723
Rozumiem, że znowu mam za co Ci dziękować (?) :multi: Kurcze, super, bo te wizyty są jednak bardzo ważne.
A ludzie są z Ligoty...mówią, że to dzielnica Katowic...

Spokojnie z tym dziekowaniem :)
Ligota to owszem dzielnica Katowic. Pewnie dokladniej nie wiesz czy stara Ligota czy Panewniki bo opis ligota to tak jak Wroclaw sklada sie z 5 duzych dzielnic i powiedzenie ze ktos mieszka na Psim Polu czy Na Krzykach to jest dosc duzy teren.
No i najwazniejsze na kiedy ma byc ta wizyta????? I jaki pies ma do nich jechac????

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Goś, masz nr tel faceta? Trzeba go koniecznie zgłosić na czarne kwiatki. :angryy:

Aha, a w Allegro można zmienić, że psiak już po kastracji, to chociaż tacy debile dzwonić nie będą. :mad:

Podaję:
najAuto.pl - Mercedes-Benz sprinter 212 - 1997, 120 KM - ogłoszenie motoryzacyjne Mercedes-Benz sprinter 212 - 1997, 120 KM, które możesz zobaczyć dzięki największej autogiełdzie w Polsce - portalowi najAuto.pl
Informacje o Użytkowniku marcin_pietrzak1 - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Pilnować dziada, bo sprzedał juz psa na Allegro.

Posted

Oj idzie ten Marcin Pietrzak na czarne kwiatki :angryy:
A mówił mi, że ma ONka! I że tereny i inne tego typu bzdury... Tylko chyba miejscowość inną podał :mad:

graynew zapytałam tych ludzi skąd dokładnie są i kiedy mogliby kogoś przyjąć na wizytę... Bo przyznam się Wam, że dzisiaj pół nocy jeszcze nad tym myślałam i zdecydowanie ich wybieram! Mailujemy ze sobą codziennie. Pani pisząca maila to bardzo ciepła osoba - czuć to między wierszami - ale przy tym naprawdę rozsądnie podchodząca do sprawy. Ludzie młodzi i aktywni. Pod domem super spanielowe tereny. Acha, Pani nie pracuje i ma sporo czasu. I za każdym razem powtarzają, jak bardzo im na Rudym zależy... Pani zmarwiła się nawet o DT, że co będzie, jak tymczas nie będzie chciał im oddać pieska :lol: Jeśli tylko rudzielec nie pokaże rogów przy dzieciach, jesteśmy w domu...a raczej Rudy jest w domu :loveu: Jednak ponieważ oni mogą przyjechać po niego tylko w weekendy (ze względu na pracę tego gościa), więc chciałabym się ze wszystkim uwinąć do niedzieli.Więc potrzebuję osoby do Katowic w tym tyg, a Warszawę na razie wstrzymujemy. Jak to wypali, to spróbuję facetowi z Wawy innego spaniela wyadoptować ;) A na razie trzymajcie kciuki!!!

Posted

Uuuu choinka to nam zageszcza ruchy!!!
Ja wczoraj nie wymyslilam niko z Ligoty dokladnie sa dziewczyny z Zabrza z Rudy Ślaskiej z Sosnowca ale dokladnie z Ligoty to mi nikt do glowy nie przyszedl. Tam to ja mam rodzinke w ostatecznosci ciotke tam moge wyslac ale ona kochana kobieta i dobra ale nie wiem na ile potrafilaby zle o kims innym powiedziec( wiecie o co chodzi)
No nic dzis to ja mam dzien na wariackich papierach jak wroce to pomysle nad tym wszystkim jeszcze raz i kogos sie znajdzie. W najgorszym przypadku wysle dziewczyny o ktorych pisalam beda miec dalej ale to na slasku wszystko jest w kupie wiec dadza rade :evil_lol:

Goś tylko co z tymczasem i czy sie schron z ciachnieciem wyrobi??!!
Bo wychodzi ze musieliby go odjajic w srode zeby nie jechal od razu nastepnego dnia.
WIem ze psy szybciej sie zbieraja niz suki, ale mimo wszystko!!!!

Posted

Dzięki graynew

Na kiedy go odjajczymy, to się dowiem dzisiaj i dam znać. Poczekam też aż mi Ci ludzie odpiszą...

Z DT zamieszanie, ale wybrnę z tego...

Posted

Napisalam 3 pw do ludzi ktorzy oferuja sprawdzanie domkow w Katowicach jedna z nich to znajoma mojej znajomej wiec wydaje mi sie ze sie uda :)

Podalam wszystkim linka do watku tutaj maja sie odezwac jezli beda mogly zrobic wizyte. Podasz im wtedy juz konkrety co i jak :lol:

Martwie sie o ten DT. No nic musi sie wszystko udac a w najgorszym wypadku mlody w schronie po kastracji w izolatce poczeka....
Damy rade nie mozna sie zle nastawiac :)

Posted

Dostałam PW od graynew o wizycie przedadopcyjnej. Swoją drogą, piękny pies!!!

Słuchajcie, na jakiej to jest ulicy w Ligocie? ja jestem z centrum. Jeśli ktoś inny bliżej się nie znajdzie to mogłabym podjechać, musicie mi tylko powiedzieć czy to by mogło być w czwartek, a najlepiej piątek? wcześniej nie wyrobię :/

Posted

Dzięki Lara. Cały czas czekam na maila od tych ludzi z dokładniwjszym adresem...
O, witaj ponownie Asiu ;) Napiszę do tych osób jak tylko dostanę maila...

Posted

Goś ja nie wiem skad Asia wziela te osoby ja te 3 do ktorych napisalam to byly z mapy pomocy dogo. Lara jak widzisz sie odezwala jedna dziewczyna napisala do mnie pw ze w tym tyg nie da rady a ta 3 sie jeszcze nie odezwala.

Do tych osob co Asia podala to napisz pw a nie czekaj na maila :)

Posted

Goś napisał(a):
Dzięki Lara. Cały czas czekam na maila od tych ludzi z dokładniwjszym adresem...
O, witaj ponownie Asiu ;) Napiszę do tych osób jak tylko dostanę maila...

A witam, witam. :p

graynew napisał(a):
Goś ja nie wiem skad Asia wziela te osoby ja te 3 do ktorych napisalam to byly z mapy pomocy dogo. Lara jak widzisz sie odezwala jedna dziewczyna napisala do mnie pw ze w tym tyg nie da rady a ta 3 sie jeszcze nie odezwala.

Do tych osob co Asia podala to napisz pw a nie czekaj na maila :)

Skąd wzięłam te osoby? A już mówię. Weszłam w Listę użytkowników, później Szukaj użytkowników, Zaawansowane wyszukiwanie. Wpisałam lokalizację i wyświetliło mi się 5 stron użytkowników z Katowic. Poszukałam tych, którzy mają dużo postów, a później wybrałam wśród nich tych, o których wiem, że pomagają psiakom. Zawsze tak robię, ponieważ nie wszyscy są na mapie pomocy dogo. ;)

Posted

Mogę przeprowadzić wizytę ale jedyne możliwe dni to wtorek bądź czwartek kiedy to jestem na ligocie, ew piątek ale nie jest pewne. Podajcie mi nr do Pańswa to spróbuję się umówić

Posted

Wow Asia :modla:jestem pelna uznania.
Mnie by sie chyba az tak nie chcialo wielka jestes.
JA za to jeszcze napisalam na watku Katowickiego schronu moze sie jeszcze ktos z nich odezwie.
Najwazniejsze zeby Goś zdobyla jak najszybciej adres.