Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tą malutką terierowatą sunię znalazła siostra Dorki.Sunia była już w zaawansowanej ciąży, bardzo tuliła się do niej, była zmarznięta i wygłodzona. Sunia ma doskonały kontakt z człowiekiem, na pewno była u kogoś w domu. Malutka została już wysterylizowana, ma około roku, jest bardzo grzeczna i przytulaśna. Tymczasem jest w schronisku, ale bardzo piszczy i chce do domku, pomóżmy jej znaleźć wspaniały domek. Na razie mam tylko takie zdjęcie, ale postaramy się zrobić nowe.

Posted

Urocza ta sunieczka, oczywiście postaram sie zrobić jej ogłoszenia, ale faktycznie przydałoby się chociaż pare zdjęć. Chyba będę musiała ograniczyć liczbę dawanych ogłoszeń bo trochę nie wyrabiam:evil_lol: najwyżej będe dawała tylko na tych najpopularniejszych portalach.

Posted

Suńka jest naprawdę kochana, bardzo lgnie do człowieka wręcz od niego nie odstępuje. Będzie oddanym i wiernym kudłaczkiem. Myślę, że wspaniale dogada się z dziećmi. Bardzo płacze w schroniskowym boksie...:shake:

Posted

Przy okazji innego ogłoszenia, podesłałam zdjęcia Saruni, Pani z Łodzi się zdecydowała, ale chcemy najpierw sprawdzić ten dom. Kto może pomóc???

Posted

Jej super:multi:Red poszukaj po użytkownikach kto jest z Łodzi, napewno ktoś pomoże. A czy to z ogłoszenia Sigmy ta pani sie zdecydowała?

Posted

Sunieczka już pojechała dzisiaj do Warszawy. Rodzinka przyjechała po nią sama tzn. rodzice, bo dzieciaczki (dwóch 11-letnich bliźniaków) czekali w domu na niespodziankę. Mieli wcześniej też suczkę, ale odeszła po 13 latach i dopiero teraz po 3 latach poszukiwali kolejnego pieska. Miała to być Sigma, ale nie zdecydowali się po rozmowie i wywiadzie u lekarzy. Dostałam już wiadomość, że Bajka (tak ma na imię) już wykąpana i szczęśliwa. Chłopcy się w niej zakochali. Na pewno Bajce będzie dobrze w tym domku, oprócz rodziców i dzieci jest jeszcze babcia, która stale jest w domu, więc spacerków i towarzystwa suni nie zabraknie. Mieszkają w bloku. Sigma odstąpiła jej domek:multi:

Posted

Wspaniale:multi::multi: Wiele szczęścia w nowym domku Bajeczko:loveu:
Fajnie jak by było wiecej takich szybkich adopcji.
A możemy liczyć na fotki z nowego domku?