Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On taki bardziej terierkowaty jest. Widziałam Go dziś, jest na kwarantannie,zdjęcia mam słabe, bo nie można go jeszcze wyprowadzić...

Shar pei siedzi z nim w boksie, to kolegi, chciałam im zrobić jako takie fotki ale mam tylko takie zza krat, bo jak pochodziłam żeby mu cyknąć to On podbiegał do miziania, jego kolega także :loveu:

Posted

Mała przytulaśna psina

A i jeszcze jedno, jeśli chcecie mu robić jakieś ogłoszenia czy cokolwiek. To musicie podać Jego numer identyfikacyjny i numer boksu w którym On jest. Bo jak wpiszecie jakieś tam imię i ktoś zadzwoni do schroniska o takiego psa z tym imieniem to w schronie nie będą wiedzieli o kogo chodzi. To jest bardzo ważne! On jeszcze siedzi na kwarantannie ale jak już pójdzie na normalne boksy to trzeba będzie się dowiedzieć o to i dopiero wtedy ew ogłaszać... I piszcie również, że będzie kastrowany, chipowany i zaszczepiony przed wydaniem. ;)

Posted

Bardzo bym chciała żeby był mój tak naprawde ale piąty pies nie wchodzi w gre (narazie :diabloti:). Jutro jade go odwiedzić. A może już go ktoś zabrał po dniach otwartych?

Posted

W tamtym tygodniu był jeszcze ale dziś na kwarantannie już Go nie było, a nie sprawdzałam po wszystkich boksach.
Ale jak pójdziesz i będzie to sprawdź Jego numer i boks w którym jest, jeśli potem będziesz chciała Go ogłaszać ;)

Posted

Jest tam nadal :shake: Siedzi w boksie nr 34 z dwoma innymi psami. Leżał w kącie i nie chciał do mnie podejść. Tylko przyglądał się jak głaszcze tamte psiaki. I schudł :-(