Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ihabe, sorki wiekie ale dopiero dzisiaj zrobiłam przelew na Kładkę 50,- ( 20,- to stała deklaracja + 30,- na uzupełnienie kosztów paszportu). Od dwóch dni walczyłam w lecznicy o mojego Saszę, ktoś go przytruł:-( ( na moim osiedlu to nie odosobniony przypadek). Wiem , że każdy pies jest ważny , ale własna psina najważniejsza:loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Ihabe, sorki wiekie ale dopiero dzisiaj zrobiłam przelew na Kładkę 50,- ( 20,- to stała deklaracja + 30,- na uzupełnienie kosztów paszportu). Od dwóch dni walczyłam w lecznicy o mojego Saszę, ktoś go przytruł:-( ( na moim osiedlu to nie odosobniony przypadek). Wiem , że każdy pies jest ważny , ale własna psina najważniejsza:loveu:[/quote]

Marysiu kochana, co z Saszą? Jak sie czuje? Ty sie teraz nie przejmuj nikim tylko Saszą a jeśli potrezbujesz pomocy to wiesz, ze na nas możesz liczyć:-(:-(:loveu::loveu: zawsze

Posted

Bardzo wam dziekuje za te ciepłe słowa. Mam nadzieję, że już wszystko pod kontrolą. Poprzednia noc pod kroplówką, kolejny dzień i noc tylko zastrzyki, dzisiaj już tylko tabletki. Najgorsze za nami. Straszne jest to uczucie gdy pies patrzy nam w oczy i nic nie mówiąc krzyczy "pomóż". Saszka dziekuję swoim dogomaniackim cioteczkom, pewnie chłopisko nawet nie wiedziało ile tu Was ma :loveu:

Posted

Och kamień z serca mi spadł,że njgorsze za Wami:loveu: A tego kto to zrobił to bym własnoręcznie udusiła:angryy: Bestia:angryy:
Kuruj się serduszko i nie jedz juz nic nieznanego:-(
Marysiu odetchnij, już po wszystkim najgorszym:loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Och kamień z serca mi spadł,że njgorsze za Wami:loveu: A tego kto to zrobił to bym własnoręcznie udusiła:angryy: Bestia:angryy:
Kuruj się serduszko i nie jedz juz nic nieznanego:-(
Marysiu odetchnij, już po wszystkim najgorszym:loveu:[/QUOTE]

ihabe dziekuję, bo dzisiaj juz widzę w tych oczyskach Saszy iskierki życia. Jest to cudny widok jak psiur do mnie mówi " marysia juz jest dobrze, przeciez widzisz że jest coraz lepiej i nawet mogę juz merdnąć ogonem jak cie widzę". A temu sk...lowi, to bym kazała lizać i wąchać te trawę , którą nasączył jakimś paskudztwem... bo to celowa robota. Tylko nie pomyslał, że tam również chodzą dzieci ... i co wtedy :shake::shake:

Posted

[quote name='marysia55']Bardzo wam dziekuje za te ciepłe słowa. Mam nadzieję, że już wszystko pod kontrolą. Poprzednia noc pod kroplówką, kolejny dzień i noc tylko zastrzyki, dzisiaj już tylko tabletki. Najgorsze za nami. Straszne jest to uczucie gdy pies patrzy nam w oczy i nic nie mówiąc krzyczy "pomóż". Saszka dziekuję swoim dogomaniackim cioteczkom, pewnie chłopisko nawet nie wiedziało ile tu Was ma :loveu:[/quote]

Marysiu, cioteczko, uściśnij mocno swojego piesia od ciotki Lary!

Posted

[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif[/IMG][/URL] I ode mnie mizianko dla Saszki. Niekoniecznie po główce. Może być po brzucholku.

[URL="http://www.smileycentral.com/dl/index.jhtml?partner=ZSzeb097_ZRman000&utm_id=7925"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb097&pp=ZRman000[/IMG][/URL]

Posted

update:

[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U][B][COLOR=Red]lipiec:[/COLOR][/B][/U]
Kamilawa: 20 zł
Bjuta: 10 zł
Sonia1: 20zł
Sabina: 100zł
ihabe: 50 zł
Marysia 50 zł ( 20+30złza paszport)
Renata5 15 zł
==============
[COLOR=Red] [B]razem: 265 zł[/B][/COLOR]

[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U][B][COLOR=#ff0000]razem: 825 zł
[/COLOR][/B][/U]
[I][U][B][COLOR=blue]Wydatki:[/COLOR][/B][/U][/I]
[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]hotelik maj: [B]300zł [/B]( przelew 20 maj)
hotelik czerwiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 czerwiec)
paszport +chip [B]150 zł[/B] ( przelew 2 czerwiec)
hotelik lipiec [B]300zł ( przelew 13 lipca)[/B]
[/COLOR] =======================
[B][COLOR=red]razem: 1050 zł[/COLOR][/B]

1050 - 825 zł= [U][B][COLOR=#ff0000]225 zł na minusie[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='sonikowa']Jak tam ogloszenia Kladki?[/quote]

Zapomniałam o tym :mad: No nic, jutro się za nie biorę. Teraz cały dzień siedzę w schronie a później kilku dniowego kociaka męczę :evil_lol:

Posted

[quote name='kamilawa']Zapomniałam o tym :mad: No nic, jutro się za nie biorę. Teraz cały dzień siedzę w schronie a później kilku dniowego kociaka męczę :evil_lol:[/quote]

Koniecznie, nie możemy liczyć tylko na Niemców, a Kładka jest jednak wciąż adopcyjna, ma przed sobą co najmniej kilka lat w dobrej formie i fajnie byłoby gdyby spędziła je w swoim domu. Kami, a gdzie będziesz ją ogłaszać? Może allegro by się też przydało?

Posted

pisałam wcześniej, że ja niestety odpadam jeśli chodzi o allegro :shake: jeśli ktos mógłby zrobić to byłabym bardzo wdzięczna.
Ja zrobię m.in na gratce i innych stronach. Mogę zrobić praktycznie wszystkie z wątku gdzie jest napisane gdzie ogłaszać oprócz allegro niestety...

Posted

Kamilko, to i tak bardzo dużo. Zrób wszędzie gdzie możesz, a o allegro poproszę Anię.
Aniu, dasz radę? Ile kosztuje wyróźnienie? Jak trzeba tekst, to napiszę, tylko powiedzcie jaki długi :-)

Posted

Ok, to napiszę jutro tekst (bo teraz wyprawiam dziecko na oboz, na 2 tygodnie i tez nie moge przysiąść przed kompem), i przeslę do Kamili i Ani (dzięki, aniu, dzwonialm w tej sprawie do ciebie, ale sie nie dodzwonilam ;-)).
Sprawdze jak finanase, ale postaram sie oplacic wyroznienei allegro.

Posted

Dopowiem tylko, że Kładka Kebab jest sunia bardzo rozmowną i towarzyską. Autentycznie rozmawia tak dlugo zawodzi i odpowiada na pytania. ponadto tak jak juz pisałam zaczepia za nogawki, spodnie, ubrania, aby tylko zwrocic na siebie uwage i rozmawiac z nia i to rowniez można opisać.

Posted

[quote name='agata51'][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif[/IMG][/URL] I ode mnie mizianko dla Saszki. Niekoniecznie po główce. Może być po brzucholku. [/QUOTE]

Saszka bardzo dziekuje cioci Agatce, jesli o chodzi o mizianko to pewnie sam nie wie , które bardziej woli:p:p:p

Posted

[quote name='Moria']Dopowiem tylko, że Kładka Kebab jest sunia bardzo rozmowną i towarzyską.[B] Autentycznie rozmawia tak dlugo zawodzi i odpowiada na pytania.[/B] ponadto tak jak juz pisałam zaczepia za nogawki, spodnie, ubrania, aby tylko zwrocic na siebie uwage i rozmawiac z nia i to rowniez można opisać.[/QUOTE]
Moria to jak Ty wytrzymujesz z taka gadatliwą kobietą. Miała byś babulinką, a tu jak widać i słychać to taka biegająca gaduła:evil_lol: