Ania+Milva i Ulver Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 W tym tyg na pewno wystawie bazarek....miał byc wczoraj, ale całodniowe ładowanie baterii nie powiodło sie:angryy: musze kupic nowe Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ciotki, ale ktoś chyba zalega z wpłatami? nie można tego jakoś ściągnąć? :razz: Quote
marysia55 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ihabe, sorki wiekie ale dopiero dzisiaj zrobiłam przelew na Kładkę 50,- ( 20,- to stała deklaracja + 30,- na uzupełnienie kosztów paszportu). Od dwóch dni walczyłam w lecznicy o mojego Saszę, ktoś go przytruł:-( ( na moim osiedlu to nie odosobniony przypadek). Wiem , że każdy pies jest ważny , ale własna psina najważniejsza:loveu: Quote
kamilawa Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Marysiu, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze z piesiem było już ;) Quote
ihabe Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='marysia55']Ihabe, sorki wiekie ale dopiero dzisiaj zrobiłam przelew na Kładkę 50,- ( 20,- to stała deklaracja + 30,- na uzupełnienie kosztów paszportu). Od dwóch dni walczyłam w lecznicy o mojego Saszę, ktoś go przytruł:-( ( na moim osiedlu to nie odosobniony przypadek). Wiem , że każdy pies jest ważny , ale własna psina najważniejsza:loveu:[/quote] Marysiu kochana, co z Saszą? Jak sie czuje? Ty sie teraz nie przejmuj nikim tylko Saszą a jeśli potrezbujesz pomocy to wiesz, ze na nas możesz liczyć:-(:-(:loveu::loveu: zawsze Quote
marysia55 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bardzo wam dziekuje za te ciepłe słowa. Mam nadzieję, że już wszystko pod kontrolą. Poprzednia noc pod kroplówką, kolejny dzień i noc tylko zastrzyki, dzisiaj już tylko tabletki. Najgorsze za nami. Straszne jest to uczucie gdy pies patrzy nam w oczy i nic nie mówiąc krzyczy "pomóż". Saszka dziekuję swoim dogomaniackim cioteczkom, pewnie chłopisko nawet nie wiedziało ile tu Was ma :loveu: Quote
ihabe Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Och kamień z serca mi spadł,że njgorsze za Wami:loveu: A tego kto to zrobił to bym własnoręcznie udusiła:angryy: Bestia:angryy: Kuruj się serduszko i nie jedz juz nic nieznanego:-( Marysiu odetchnij, już po wszystkim najgorszym:loveu: Quote
marysia55 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='ihabe']Och kamień z serca mi spadł,że njgorsze za Wami:loveu: A tego kto to zrobił to bym własnoręcznie udusiła:angryy: Bestia:angryy: Kuruj się serduszko i nie jedz juz nic nieznanego:-( Marysiu odetchnij, już po wszystkim najgorszym:loveu:[/QUOTE] ihabe dziekuję, bo dzisiaj juz widzę w tych oczyskach Saszy iskierki życia. Jest to cudny widok jak psiur do mnie mówi " marysia juz jest dobrze, przeciez widzisz że jest coraz lepiej i nawet mogę juz merdnąć ogonem jak cie widzę". A temu sk...lowi, to bym kazała lizać i wąchać te trawę , którą nasączył jakimś paskudztwem... bo to celowa robota. Tylko nie pomyslał, że tam również chodzą dzieci ... i co wtedy :shake::shake: Quote
__Lara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='marysia55']Bardzo wam dziekuje za te ciepłe słowa. Mam nadzieję, że już wszystko pod kontrolą. Poprzednia noc pod kroplówką, kolejny dzień i noc tylko zastrzyki, dzisiaj już tylko tabletki. Najgorsze za nami. Straszne jest to uczucie gdy pies patrzy nam w oczy i nic nie mówiąc krzyczy "pomóż". Saszka dziekuję swoim dogomaniackim cioteczkom, pewnie chłopisko nawet nie wiedziało ile tu Was ma :loveu:[/quote] Marysiu, cioteczko, uściśnij mocno swojego piesia od ciotki Lary! Quote
marysia55 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='__Lara']Marysiu, cioteczko, uściśnij mocno swojego piesia od ciotki Lary![/QUOTE] juz to robię :p, on jak każdy facet lubi te rzeczy :loveu: Quote
agata51 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif[/IMG][/URL] I ode mnie mizianko dla Saszki. Niekoniecznie po główce. Może być po brzucholku. [URL="http://www.smileycentral.com/dl/index.jhtml?partner=ZSzeb097_ZRman000&utm_id=7925"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb097&pp=ZRman000[/IMG][/URL] Quote
ihabe Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 update: [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U][B][COLOR=Red]lipiec:[/COLOR][/B][/U] Kamilawa: 20 zł Bjuta: 10 zł Sonia1: 20zł Sabina: 100zł ihabe: 50 zł Marysia 50 zł ( 20+30złza paszport) Renata5 15 zł ============== [COLOR=Red] [B]razem: 265 zł[/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U][B][COLOR=#ff0000]razem: 825 zł [/COLOR][/B][/U] [I][U][B][COLOR=blue]Wydatki:[/COLOR][/B][/U][/I] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]hotelik maj: [B]300zł [/B]( przelew 20 maj) hotelik czerwiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 czerwiec) paszport +chip [B]150 zł[/B] ( przelew 2 czerwiec) hotelik lipiec [B]300zł ( przelew 13 lipca)[/B] [/COLOR] ======================= [B][COLOR=red]razem: 1050 zł[/COLOR][/B] 1050 - 825 zł= [U][B][COLOR=#ff0000]225 zł na minusie[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
kamilawa Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='sonikowa']Jak tam ogloszenia Kladki?[/quote] Zapomniałam o tym :mad: No nic, jutro się za nie biorę. Teraz cały dzień siedzę w schronie a później kilku dniowego kociaka męczę :evil_lol: Quote
sonikowa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='kamilawa']Zapomniałam o tym :mad: No nic, jutro się za nie biorę. Teraz cały dzień siedzę w schronie a później kilku dniowego kociaka męczę :evil_lol:[/quote] Koniecznie, nie możemy liczyć tylko na Niemców, a Kładka jest jednak wciąż adopcyjna, ma przed sobą co najmniej kilka lat w dobrej formie i fajnie byłoby gdyby spędziła je w swoim domu. Kami, a gdzie będziesz ją ogłaszać? Może allegro by się też przydało? Quote
kamilawa Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 pisałam wcześniej, że ja niestety odpadam jeśli chodzi o allegro :shake: jeśli ktos mógłby zrobić to byłabym bardzo wdzięczna. Ja zrobię m.in na gratce i innych stronach. Mogę zrobić praktycznie wszystkie z wątku gdzie jest napisane gdzie ogłaszać oprócz allegro niestety... Quote
sonikowa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Kamilko, to i tak bardzo dużo. Zrób wszędzie gdzie możesz, a o allegro poproszę Anię. Aniu, dasz radę? Ile kosztuje wyróźnienie? Jak trzeba tekst, to napiszę, tylko powiedzcie jaki długi :-) Quote
kamilawa Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Oj tak, proszę napisz jakiś tekst, bo ja się wysilam wysilam, a i tak nic z tego mi nie wychodzi :roll: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ania , to znaczy ja?:diabloti: Potrzebuje tekst koniecznie, bo mam tyle na głowie ze nie wymysle nic sensownego. Wyróznienie 15 zł. Dzis wystawie bazarek. Quote
sonikowa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ok, to napiszę jutro tekst (bo teraz wyprawiam dziecko na oboz, na 2 tygodnie i tez nie moge przysiąść przed kompem), i przeslę do Kamili i Ani (dzięki, aniu, dzwonialm w tej sprawie do ciebie, ale sie nie dodzwonilam ;-)). Sprawdze jak finanase, ale postaram sie oplacic wyroznienei allegro. Quote
Moria Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dopowiem tylko, że Kładka Kebab jest sunia bardzo rozmowną i towarzyską. Autentycznie rozmawia tak dlugo zawodzi i odpowiada na pytania. ponadto tak jak juz pisałam zaczepia za nogawki, spodnie, ubrania, aby tylko zwrocic na siebie uwage i rozmawiac z nia i to rowniez można opisać. Quote
marysia55 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 [quote name='agata51'][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif[/IMG][/URL] I ode mnie mizianko dla Saszki. Niekoniecznie po główce. Może być po brzucholku. [/QUOTE] Saszka bardzo dziekuje cioci Agatce, jesli o chodzi o mizianko to pewnie sam nie wie , które bardziej woli:p:p:p Quote
Sonia1 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A ja pięknie proszę o zdjęcia Kładki...;) i przesyłam drapanko za uszkiem! Quote
marysia55 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Moria']Dopowiem tylko, że Kładka Kebab jest sunia bardzo rozmowną i towarzyską.[B] Autentycznie rozmawia tak dlugo zawodzi i odpowiada na pytania.[/B] ponadto tak jak juz pisałam zaczepia za nogawki, spodnie, ubrania, aby tylko zwrocic na siebie uwage i rozmawiac z nia i to rowniez można opisać.[/QUOTE] Moria to jak Ty wytrzymujesz z taka gadatliwą kobietą. Miała byś babulinką, a tu jak widać i słychać to taka biegająca gaduła:evil_lol: Quote
Moria Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Zdjęcia będą tylko z dogo są ostatnio problemy. Wytrzymuje Marysiu, bo Kładzia jest przesympatyczna. Quote
Recommended Posts