Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy na minusie ale najważniejsze jest szczęście Kładeczki.
Ile potrzebujemy kasy? Na paszport i transport?
Na 100% brak finansów nie powstrzyma nas od zapewnienia szczęścia Kładeczce. Ja zapłacę a później z bazarków jakoś sie to zwróci i to tylkjo daltego , że mam teraz duze zobowiązanie finansowe dla szpica w hoteliku w Gliwicach.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ihabe kochana, ale ILE na tym minusie jesteśmy, bo mnie wyszło 35 zla a ciotkom znacznie więcej...

Paszport podobno ok. 50 zł. Tyle potrzebujemy. Nie wiem Moria czy możemy cię tym obarczyć, ale czy mogłabyś się zorientować gdzie i kto w twojej okolicy to robi? Ania z Brodnicy ma doświadczsnie w tych sprawach, ale jest kawałek drogi...
Za paliwo Niemcy oddadzą, trzeba najpierw wyłożyć i potem juz się dostanie zwrot przy przekazywaniu Kladki, tylko trzeba dać znać ile to będzie.

czyli potrzebujemy na paszport, o ile rzecz jasna wchodzimy w to. Ja jestem juz teraz za.

Przypominam, że nie ma mnie od jutra na dogo!

Posted

Ja jestem za i prześle Morii cała kwotę jaka tylko poda. :loveu::loveu::loveu:

Kurcze , zeby to sie udało, Bobik to chyba tak będzie skakać w niebie, że burza za burzą nad Elblągiem przejdzie.
:loveu::loveu:

Posted

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_6_6v.gif[/IMG]Nie ma co się zastanawiać, tylko Kładkę spakować i do domku wysyłać. Przynajmniej resztę życia na miękkiej kanapie spędzi.

Posted

No to ja już się nie obawiam tak jak wcześniej :) Jestem szczęśliwa po prostu! ;)
Trzeba się streszczać... nie można zmarnować takiej szansy... Szkoda, żze ja nic nie mogę więcej zrobić.. :shake:

Mama właśnie pojechała przelać kaskę, także niedługo 20zł będzie ;)

Posted

A ja właśnie przelałam Morii 150 zł na paszport i szczepienie. Nasza kochana Wiola będzie to miała gotowe w jeden dzień.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Sluchajcie cioteczki..dzwoniła do mnie dziś Ihabe i prosiła, zebym tu zapytala oficjalnie, jak ma przebiegać ta adopcja??Teraz Kladeczka jest wyadoptowana przez córkę Morii- Michalinę i Ona jest jakby "jej wlaścicielką" oficjalną..jak to ma teraz przebiegać??Z kim Michalina ma teraz podpisać papiery i na kogo..no nie wiem.."zrzec się"(:razz:) Kladki, czy jak????To chyba ważne a czas goni, wiec dziewczyny chcą wiedziec jak to ma byc załatwione??Czy ktoś kto wie jak to sie robi moze tu napisać???

Posted

poczekajmy na przyjazd Sonikowej (zadzwonie dzis do niej wieczorkiem)- zapyta wtedy niemców o wszelkie dane itp.
Paszport tez powinien byc wypisany na fundacje niemiecka-tak przynajmniej mi sie wydaje, bo przekraczac granice pies musi byc osoby, która akurat w samochodzie przebywa;)

rybcia jeszcze nie dała odp:roll:

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/[/URL][/quote]
Jak Kładeczka pójdzie do swojego domku,to przekieruje moje 15zł na Elzunię

Posted

Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/[/URL]

Posted

[quote name='ihabe'][quote name='ihabe']]

podsumowanie za maj

20 zł ( Sonia 1)
20 zł Gonia 13 ( za 2 msc)
20zł Ania+ Milva...
10 zł Gonia 66
30 zł Sonikowa
25 zł Agata 51
20 zł Marysia55
50 zł ihabe
15 zł Renata 5

jednorazowa wpłata 50 zł Bjuta

Czerwiec doszło juz 5 zł od Bjuta

[COLOR=Red]Kamilawa 20 zł
Agata51 25 zł
AniaMilwa bazarek 60zł
Sonia1 20zł[/COLOR]
[COLOR=Red]Ihabe 50 zł[/COLOR]

[/quote]

Na czerwono ostatnie wpłaty

Czylio w sumie maj-czerwiec mamy 450zł

300 zł hotelik za okres 20 maja-20 czerwca
150 zł Paszport+szczepienia
==================
450 zł

Czyli jesteśmy na zero!

Posted

[quote name='ihabe']

Czyli w sumie czerwiec lipiec mamy 450zł

300 zł hotelik za czerwiec
150 zł Paszport+szczepienia
==================
450 zł

Czyli jesteśmy na zero![/QUOTE]

może cosik zostanie bo z tego co wcześnie tutaj było pisane to Kładka-Kebab:evil_lol: powinna 14 czerwca pojechac do domku w Niemczech, więc będzie na nieprzewidziane koszty :cool3::cool3:

Posted

[quote name='marysia55']może cosik zostanie bo z tego co wcześnie tutaj było pisane to Kładka-Kebab:evil_lol: powinna 14 czerwca pojechac do domku w Niemczech, więc będzie na nieprzewidziane koszty :cool3::cool3:[/quote]

Przepraszam podsumowanie dotyczy miesięcy maj-czerwiec a nie czerwiec -lipiec:oops:

Posted

[quote name='ihabe']Przepraszam podsumowanie dotyczy miesięcy maj-czerwiec a nie czerwiec -lipiec:oops:[/QUOTE]

AAAAAA to troche zmienia,sorry ale w moim wydaniu to takie zboczenie zawodowe- księgowa jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']AAAAAA to troche zmienia,sorry ale w moim wydaniu to takie zboczenie zawodowe- księgowa jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Taaaa...księgowa...z mafii rodem chyba raczej....no i sie wszystko wydało:cool1::cool1::cool1:

Posted

[quote name='gonia66']Taaaa...księgowa...z mafii rodem chyba raczej....no i sie wszystko wydało:cool1::cool1::cool1:[/quote]
No właśnie....Marysia to księgowa mafii:cool3::diabloti:

Posted

Sonikowa dzis wraca, więc chyba napiszemy do niemiec aby dali znac jak z formalnościami .
Tel do taty Rybci przekazałam ewatonieja, aby mogli uzgodnic odbiór Kładeczki....
Dobrze by było wszytko dopiąć w ten weekend , no ale mamy jeszcze tydzien w razie czego;)