Bjuta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Brzmi to naprawdę fantastycznie! :loveu: Kładka szprechania się nauczy w mig! Quote
ihabe Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jesteśmy na minusie ale najważniejsze jest szczęście Kładeczki. Ile potrzebujemy kasy? Na paszport i transport? Na 100% brak finansów nie powstrzyma nas od zapewnienia szczęścia Kładeczce. Ja zapłacę a później z bazarków jakoś sie to zwróci i to tylkjo daltego , że mam teraz duze zobowiązanie finansowe dla szpica w hoteliku w Gliwicach. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ihabe kochana, ale ILE na tym minusie jesteśmy, bo mnie wyszło 35 zla a ciotkom znacznie więcej... Paszport podobno ok. 50 zł. Tyle potrzebujemy. Nie wiem Moria czy możemy cię tym obarczyć, ale czy mogłabyś się zorientować gdzie i kto w twojej okolicy to robi? Ania z Brodnicy ma doświadczsnie w tych sprawach, ale jest kawałek drogi... Za paliwo Niemcy oddadzą, trzeba najpierw wyłożyć i potem juz się dostanie zwrot przy przekazywaniu Kladki, tylko trzeba dać znać ile to będzie. czyli potrzebujemy na paszport, o ile rzecz jasna wchodzimy w to. Ja jestem juz teraz za. Przypominam, że nie ma mnie od jutra na dogo! Quote
ihabe Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ja jestem za i prześle Morii cała kwotę jaka tylko poda. :loveu::loveu::loveu: Kurcze , zeby to sie udało, Bobik to chyba tak będzie skakać w niebie, że burza za burzą nad Elblągiem przejdzie. :loveu::loveu: Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_6_6v.gif[/IMG]Nie ma co się zastanawiać, tylko Kładkę spakować i do domku wysyłać. Przynajmniej resztę życia na miękkiej kanapie spędzi. Quote
Lionees Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nie było mnie troche na dogo,a tu takie cudne wieści:loveu:.Ja za paszport i czip płaciłam 110zł,ceny chyba wszędzie podobne..tak myslę:roll: Quote
kamilawa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 No to ja już się nie obawiam tak jak wcześniej :) Jestem szczęśliwa po prostu! ;) Trzeba się streszczać... nie można zmarnować takiej szansy... Szkoda, żze ja nic nie mogę więcej zrobić.. :shake: Mama właśnie pojechała przelać kaskę, także niedługo 20zł będzie ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jutro powinnam dostać info odnośnie transportu, ale najprawdopodobniej tata Rybci da rade pojechać do łodzi:cool3: Quote
ihabe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A ja właśnie przelałam Morii 150 zł na paszport i szczepienie. Nasza kochana Wiola będzie to miała gotowe w jeden dzień.:loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nie było mnie tu kawałek czasu:oops: a tu takie zmiany ;) Quote
gonia66 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Sluchajcie cioteczki..dzwoniła do mnie dziś Ihabe i prosiła, zebym tu zapytala oficjalnie, jak ma przebiegać ta adopcja??Teraz Kladeczka jest wyadoptowana przez córkę Morii- Michalinę i Ona jest jakby "jej wlaścicielką" oficjalną..jak to ma teraz przebiegać??Z kim Michalina ma teraz podpisać papiery i na kogo..no nie wiem.."zrzec się"(:razz:) Kladki, czy jak????To chyba ważne a czas goni, wiec dziewczyny chcą wiedziec jak to ma byc załatwione??Czy ktoś kto wie jak to sie robi moze tu napisać??? Quote
marysia55 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 przydałyby się jakieś dokładne informację od osoby wprawionej w zagranicznych adopcjach :loveu: żebyś my czegoś nie przegapiły :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 poczekajmy na przyjazd Sonikowej (zadzwonie dzis do niej wieczorkiem)- zapyta wtedy niemców o wszelkie dane itp. Paszport tez powinien byc wypisany na fundacje niemiecka-tak przynajmniej mi sie wydaje, bo przekraczac granice pies musi byc osoby, która akurat w samochodzie przebywa;) rybcia jeszcze nie dała odp:roll: Quote
Lionees Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/[/URL][/quote] Jak Kładeczka pójdzie do swojego domku,to przekieruje moje 15zł na Elzunię Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/[/URL] Quote
ihabe Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='ihabe'][quote name='ihabe']] podsumowanie za maj 20 zł ( Sonia 1) 20 zł Gonia 13 ( za 2 msc) 20zł Ania+ Milva... 10 zł Gonia 66 30 zł Sonikowa 25 zł Agata 51 20 zł Marysia55 50 zł ihabe 15 zł Renata 5 jednorazowa wpłata 50 zł Bjuta Czerwiec doszło juz 5 zł od Bjuta [COLOR=Red]Kamilawa 20 zł Agata51 25 zł AniaMilwa bazarek 60zł Sonia1 20zł[/COLOR] [COLOR=Red]Ihabe 50 zł[/COLOR] [/quote] Na czerwono ostatnie wpłaty Czylio w sumie maj-czerwiec mamy 450zł 300 zł hotelik za okres 20 maja-20 czerwca 150 zł Paszport+szczepienia ================== 450 zł Czyli jesteśmy na zero! Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='ihabe'] Czyli w sumie czerwiec lipiec mamy 450zł 300 zł hotelik za czerwiec 150 zł Paszport+szczepienia ================== 450 zł Czyli jesteśmy na zero![/QUOTE] może cosik zostanie bo z tego co wcześnie tutaj było pisane to Kładka-Kebab:evil_lol: powinna 14 czerwca pojechac do domku w Niemczech, więc będzie na nieprzewidziane koszty :cool3::cool3: Quote
ihabe Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='marysia55']może cosik zostanie bo z tego co wcześnie tutaj było pisane to Kładka-Kebab:evil_lol: powinna 14 czerwca pojechac do domku w Niemczech, więc będzie na nieprzewidziane koszty :cool3::cool3:[/quote] Przepraszam podsumowanie dotyczy miesięcy maj-czerwiec a nie czerwiec -lipiec:oops: Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='ihabe']Przepraszam podsumowanie dotyczy miesięcy maj-czerwiec a nie czerwiec -lipiec:oops:[/QUOTE] AAAAAA to troche zmienia,sorry ale w moim wydaniu to takie zboczenie zawodowe- księgowa jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Renata5']No właśnie....Marysia to księgowa mafii:cool3::diabloti:[/QUOTE] a cooooo , ktos musi być :mad::mad::mad: Quote
gonia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='marysia55']AAAAAA to troche zmienia,sorry ale w moim wydaniu to takie zboczenie zawodowe- księgowa jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Taaaa...księgowa...z mafii rodem chyba raczej....no i sie wszystko wydało:cool1::cool1::cool1: Quote
Lionees Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='gonia66']Taaaa...księgowa...z mafii rodem chyba raczej....no i sie wszystko wydało:cool1::cool1::cool1:[/quote] No właśnie....Marysia to księgowa mafii:cool3::diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Sonikowa dzis wraca, więc chyba napiszemy do niemiec aby dali znac jak z formalnościami . Tel do taty Rybci przekazałam ewatonieja, aby mogli uzgodnic odbiór Kładeczki.... Dobrze by było wszytko dopiąć w ten weekend , no ale mamy jeszcze tydzien w razie czego;) Quote
Recommended Posts