Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedziela zapowiada się wspaniale, już teraz jest ciepło. Korzystaj z tego pluszaczku ile tylko się da. Słoneczko wygrzeje twoje kosteczki. A ile radości może sprawić spacer przy takiej pogodzie?

Posted

Witaj Tobisiu w mokry wtorkowy poranek. Na szczęście jest ciepło więc za kilka godzin powinno być już dobrze.

Oszczędzaj swoje łapki chłopaku, niech służą Ci jak najdłużej.

Posted
Dnia ‎2019‎-‎10‎-‎16 o 09:26, Jolanta08 napisał:

Odwiedzam Tobisiątko malutkie

Dziękujemy za wpłatę - uzupełniam w rozliczeniu :*

postaram się zadzwonić do DT i w weekend coś naskrobać :)

Posted

Witaj ślicznoto w niedzielę. Mam nadzieję, że nie masz zbytnich problemów z łapkami?  Korzystaj jak najwięcej z ostatnich słonecznych dni, później trzeba będzie pilnować bezpiecznej ciepłej miejscówki.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dziś za oknem mleko. Chwilowo lepiej siedzieć w domu bo z nieba lecą zimne krople. 

Czekamy na nowe wieści o słodziaku. 

Dokładnie, mizianko dla chłopaka.

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

No to dobijamy już niemal do końca tygodnia. Może Kejciu znajdzie czas na wieści o pluszowym psiaku?

Trzymaj się w zdrowie malutki.

wieści nowych nie mam - nie udało mi się zadzwonić do DT, DT też zajęty i nie bardzo ma możliwość napisania kilku słów.
Dostałam filmik ale nie udało mi się wkleić na dogo - zdjęć też nie mogę wklejać znowu jakiś błąd :( może do weekendu poprawią i się uda.

• Like 1
Posted
Dnia 25.10.2019 o 08:25, Kejciu napisał:

Dostałam filmik ale nie udało mi się wkleić na dogo - zdjęć też nie mogę wklejać znowu jakiś błąd :( może do weekendu poprawią i się uda.

Te "udogodnienia" trwają już bardzo długo. I końca nie widać.

Udanej niedzieli pluszowy piesku. Wykorzystaj ostatnie chwile naturalnego ciepła.

Posted

Przywitam się  w poniedziałkowy poranek z misiaczkiem. Wilgoć w powietrzu więc  i warunki spacerowe dla Ciebie niezbyt łaskawe. Powoli zbliża się okres pilnowania ciepłej miejscówki.

Posted
20 godzin temu, Kejciu napisał:

nadal nie mogę wrzucić filmiku :(

Tak sobie właśnie działa dogo. Same "udogodnienia".

Witaj pluszaczku, nie wychylaj nosa za drzwi bez potrzeby. Nie jest przyjemnie.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Tak sobie właśnie działa dogo. Same "udogodnienia".

Witaj pluszaczku, nie wychylaj nosa za drzwi bez potrzeby. Nie jest przyjemnie.

bazarku też nie mogę dokończyć :( bo co zasiądę no to nie działa, a przez fotosik to strasznie długo trwa :(