Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i doczekaliśmy niedzieli. A  znów zapowiadają upały. Mały wojowniku - spaceruj i pilnuj cienistych krzaczków. Zawsze to przyjemniej i bezpieczniej dla zdrowia.

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Życzenia spokojnego i jednocześnie rozrywkowego dnia dla małego wojownika.

Rozrywkowy był dzień wczoraj :) Tobi miał odwiedziny i zapoznanie z moim pieskiem :) wszystko super :) postaram się później opisać wrażenia i wrzucić zdjęcia :)

• Like 1
Posted
Dnia 26.08.2019 o 09:31, Kejciu napisał:

Rozrywkowy był dzień wczoraj :) Tobi miał odwiedziny i zapoznanie z moim pieskiem :) wszystko super :) postaram się później opisać wrażenia i wrzucić zdjęcia :)

Oj bardzo był rozrywkowy. Tobi dobrze zareagował na Twojego psiaka i na nas też. Ostatnio jak byłyśmy to był bardziej wycofany, teraz byłam w szoku, podszedł obwąchać, dał się pogłaskać, zjadł smakołyki. Bardzo pozytywny piesek, zasługuje na wszystko co najlepsze :)

Wrzucam fotę na potwierdzenie :)

69665303_2481655268748306_2543965234578587648_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQkvRYDJMbzag5bQ65QLN6H8G62pCVSQXsMzIDtu9FrAxxB1SJui7qjWyXTVokepUfI&_nc_ht=scontent.fwaw8-1.fna&oh=ab5e7113f2b2d8dad96a741351a3e350&oe=5E0979E0

• Like 3
Posted

Szkoda że na bazarku nie można kupić trochę wolnego czasu....bo licytowałabym jak szalona :)

Tak jak napisała Paula - Tobi bardzo się otworzył, fajny, wesoły i komunikatywny piesek :) dogadał się z moim dobermanem :P i fajnie razem sobie człapali na psacerku :)

niestety po niedlugiej chwili Tobi zaczał utykać więc nóżki dokuczają :(

Zapuścił fajne pejsidła za uszami które dodają mu mega uroku!!!! :)

oczywiście jest znowu chyba awaria dogo bo nie mogę dodać zdjęć...

wszystko sobie przygotowałam, znalazłam naprawdę chwilę i dupa blada :(

• Like 2
Posted
19 godzin temu, Kejciu napisał:

oczywiście jest znowu chyba awaria dogo bo nie mogę dodać zdjęć...

wszystko sobie przygotowałam, znalazłam naprawdę chwilę i dupa blada :(

Tak to już jest na dogomanii, trzeba mieć super farta aby trafić na możliwość"normalnego" wstawienia zdjęć. Ale to siła wyższa - trzeba czekać i tyle.

Udanego dnia śliczny puchatku. 

Posted
9 minut temu, Nesiowata napisał:

Tak to już jest na dogomanii, trzeba mieć super farta aby trafić na możliwość"normalnego" wstawienia zdjęć. Ale to siła wyższa - trzeba czekać i tyle.

Udanego dnia śliczny puchatku. 

mam przygotowane zdjęcia i pozmniejszane - tylko wstawić :) ale o 4 rano jak wstaję nie jest to dla mnie wykonalne :) spróbuję wieczorem :)

Posted

Znów piątek, prawie koniec tygodnia. tylko zamiast zapowiadanego deszczu - mamy suchy, słoneczny poranek. Dopóki się da - wygrzewaj kosteczki w naturalnym ciepełku.