Nesiowata Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 Pluszaczku - pilnuj dziś swego legowiska. To najlepsze miejsce na dzisiejszą aurę. Zrobiło się trochę mokrawo , trzeba to przeczekać. Quote
Nesiowata Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Dziś nie pada - nadrabiaj zaległości w spacerach, dopóki pogoda sprzyja temu. Quote
Nesiowata Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 Zdrówka pluszowy psiaku - korzystaj z pogody. Quote
Nesiowata Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 No i doczekaliśmy niedzieli. A znów zapowiadają upały. Mały wojowniku - spaceruj i pilnuj cienistych krzaczków. Zawsze to przyjemniej i bezpieczniej dla zdrowia. Quote
Jolanta08 Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Odwiedzam Tobisia w niedzielny ranek, udanego dnia Quote
Nesiowata Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Życzenia spokojnego i jednocześnie rozrywkowego dnia dla małego wojownika. Quote
Kejciu Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Życzenia spokojnego i jednocześnie rozrywkowego dnia dla małego wojownika. Rozrywkowy był dzień wczoraj :) Tobi miał odwiedziny i zapoznanie z moim pieskiem :) wszystko super :) postaram się później opisać wrażenia i wrzucić zdjęcia :) 1 Quote
Nesiowata Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 To czekamy na obiecane zdjęcia. Zdrówka jak najwięcej misiaczku. Quote
Nesiowata Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Udanego dnia pluszowy psiaku, bądź zdrów. Quote
Paula&Kokonut Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Dnia 26.08.2019 o 09:31, Kejciu napisał: Rozrywkowy był dzień wczoraj :) Tobi miał odwiedziny i zapoznanie z moim pieskiem :) wszystko super :) postaram się później opisać wrażenia i wrzucić zdjęcia :) Oj bardzo był rozrywkowy. Tobi dobrze zareagował na Twojego psiaka i na nas też. Ostatnio jak byłyśmy to był bardziej wycofany, teraz byłam w szoku, podszedł obwąchać, dał się pogłaskać, zjadł smakołyki. Bardzo pozytywny piesek, zasługuje na wszystko co najlepsze :) Wrzucam fotę na potwierdzenie :) 3 Quote
Nesiowata Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 10 godzin temu, Paula&Kokonut napisał: Śliczny, jak zwykle, uśmiechnięty, szczęśliwy... I niech ta chwila trwa i trwa. Quote
Nesiowata Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Witaj puchatku w niedzielę. Może Kejciu znajdzie czas na pokazanie Twoich możliwości? Quote
Paula&Kokonut Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Dzień dobry wszystkim Fanom Tobiego :) Zapraszamy na kolejną edycję bazarku : https://www.dogomania.com/forum/topic/350442-bazarek-dla-tobiego-do-1309-zapraszamy/ Quote
Kejciu Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 Szkoda że na bazarku nie można kupić trochę wolnego czasu....bo licytowałabym jak szalona :) Tak jak napisała Paula - Tobi bardzo się otworzył, fajny, wesoły i komunikatywny piesek :) dogadał się z moim dobermanem :P i fajnie razem sobie człapali na psacerku :) niestety po niedlugiej chwili Tobi zaczał utykać więc nóżki dokuczają :( Zapuścił fajne pejsidła za uszami które dodają mu mega uroku!!!! :) oczywiście jest znowu chyba awaria dogo bo nie mogę dodać zdjęć... wszystko sobie przygotowałam, znalazłam naprawdę chwilę i dupa blada :( 2 Quote
Nesiowata Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 19 godzin temu, Kejciu napisał: oczywiście jest znowu chyba awaria dogo bo nie mogę dodać zdjęć... wszystko sobie przygotowałam, znalazłam naprawdę chwilę i dupa blada :( Tak to już jest na dogomanii, trzeba mieć super farta aby trafić na możliwość"normalnego" wstawienia zdjęć. Ale to siła wyższa - trzeba czekać i tyle. Udanego dnia śliczny puchatku. Quote
Kejciu Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 9 minut temu, Nesiowata napisał: Tak to już jest na dogomanii, trzeba mieć super farta aby trafić na możliwość"normalnego" wstawienia zdjęć. Ale to siła wyższa - trzeba czekać i tyle. Udanego dnia śliczny puchatku. mam przygotowane zdjęcia i pozmniejszane - tylko wstawić :) ale o 4 rano jak wstaję nie jest to dla mnie wykonalne :) spróbuję wieczorem :) Quote
Kejciu Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Dziękujemy za wpłatę Jolanta08 :) odnotowałam w rozliczeniach :) bo wcześniej mi umknęło :) Quote
Kejciu Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 + 92,02ZŁ z bazarku https://www.dogomania.com/forum/topic/350249-rozliczony-do-usunięcia-bazarek-dla-tobiego-do-0208-zapraszamy/ Quote
Nesiowata Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Jeszcze raz zdrowia misiaczku, niech Twoje łapki pozwolą Ci na swobodne życie. Nie musi być bardzo aktywne, ale bezbolesne, spokojne i z własnym człowiekiem. Quote
Nesiowata Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Dobrego dnia Tobisiu, spaceruj spokojnie i korzystaj z wszelkich psich przyjemności. Quote
Nesiowata Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Znów piątek, prawie koniec tygodnia. tylko zamiast zapowiadanego deszczu - mamy suchy, słoneczny poranek. Dopóki się da - wygrzewaj kosteczki w naturalnym ciepełku. Quote
Recommended Posts