Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tobisiu - psuje nam się pogoda, Będziesz z musiał poczekać troszkę na następną łąkową eskapadę. A jeszcze zapowiadali opady . Więc trzymaj łapki w domowym cieple.

Posted

Wczorajszy dzień pogodowo był nieciekawy. Po południu zrobiła się zamieć, wszystko fruwało w powietrzu.  Dziś od rana słońce, ale trochę zimno. Oby tylko nie padało,. Tobisiu - może warto trochę pospacerować dopóki pod łapkami sucho?

Posted

Pochmurno dziś się zrobiło, choć ciepło. Twoje łąkowe spacerki pewnie się oddalają w czasie. Podreptać można po chodnikach. A jeszcze wczoraj wieczorem poszliśmy z psami w pola. Dziś chyba nie będzie to możliwe.

Trzymaj się zdrowo misiaczku, czekamy na suche i ciepłe dni.

Posted

Wczesny dziś ten dzień. Zapomniałam o zmianie czasu i ranek mi się skrócił. Ale Ty nie masz takich zmartwień więc ciesz się kolejnym wiosennym dniem, dopóki jest okazja.

Trzymaj się zdrowo i ciepło pluszaczku.

Posted

Dziś znów przymrozek, ale słoneczko pięknie świeci. Może uda się przetrwać ten dzień bez deszczu?  Wiem, że jest potrzebny ale ze względu na psy wolałabym jeszcze ze 2 - 3 dni móc chodzić po polach. Jeszcze nie mały naprawionego chodnika i to właściwie jedyne miejsce gdzie mogą poganiać.Ty nie masz takich zmartwień pluszaczku, z pewnością dostojnie maszerujesz po swoim osiedlu.

Posted

U nas dzisiaj przymrozek - i rano jak szłam po 4  to tak umarzłam że masakra :( normalnie jak w zimie, a w ciągu dnia ma być ciepło - i jak tu się nie przeziębiać jak takie różnice temperatur ?