fuksowata Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='palma']Mamy już 10 osób więcej niż przewidywałam :cool3:. W niedziele podam plan zawodów i w jakich godzinach odbywać się będą seminaria z Iwoną i Ewą. Jeszcze z klubem muszę dopracować kilka szczegółów ;) . Powiem tylko tyle, że zrobi nam się bardzo borderowato :eviltong: .[/quote] borderowato, borderowato ;p a co z eskami ;p hihih Quote
Marysia&Pysia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 To dobrze, że nas coraz wiecej. :diabloti: A za rok trzeba to rozgłosić! Juz ja się tym zajmę! :cool1: -[SIZE=1]to była groźba^^[/SIZE] Quote
Dynamique Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']To dobrze, że nas coraz wiecej. :diabloti: A za rok trzeba to rozgłosić! Juz ja się tym zajmę! :cool1: -[SIZE=1]to była groźba^^[/SIZE][/quote] Marysiu nieee :crazyeye: Bo ich jeszcze wystarszysz i co będzie ? :diabloti::mad::lol: [quote] Powiem tylko tyle, że zrobi nam się bardzo borderowato :eviltong: . [/quote] Im więcej BC tym lepiej :razz::razz::razz: Bedzie co ukraść i zawieść do domu [Marysiu mogę sie podzielić po powrocie :cool3:, chyba, ze nie chcesz - wiecej dla mnie :eviltong:] Za zawody płacimy na miejscu ? :razz: Quote
BooBC Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Tak. Opłaty na miejscu . Wstępny plan zawodów już podałam na stronie klubu i na pierwszej stronie wątku . Quote
Marysia&Pysia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [QUOTE]Bo ich jeszcze wystarszysz i co będzie ? :diabloti::mad::lol:[/QUOTE] Racja a ich wystrzasze ! Ale to dobrze, nie ch sie boja. :evil_lol: [QUOTE]Im więcej BC tym lepiej :razz::razz::razz: Bedzie co ukraść i zawieść do domu [Marysiu mogę sie podzielić po powrocie :cool3:, chyba, ze nie chcesz - wiecej dla mnie :eviltong:] [/QUOTE] A ja bardzo chetnie sie podziele - zrobimy grila:eviltong: [QUOTE]Za zawody płacimy na miejscu ? :razz: [/QUOTE] Tak ale ja zbieram :razz:;) Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Dynamique']Ta godzina zakończenia zawodów mnie przeraża :oops::cool1: Chyba będe skazana na rodziców razem ze mną :cool1::cool1::cool1:[/quote] Ale przecez mozesz badz z gosi rodzicami jechac, badz z iwona i ze mna , Quote
Dynamique Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [QUOTE] Tak ale ja zbieram :razz:;-) [/QUOTE] Lepiej nie :lol: A tak serio można Ci dać wczesniej ? Quote
Dynamique Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ta godzina zakończenia zawodów mnie przeraża :oops::cool1: Chyba będe skazana na rodziców razem ze mną :cool1::cool1::cool1: Quote
madziulik_13 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nie da rady :placz: Ja nie będę :placz: Niech to szlak :angryy::angryy: Quote
Dynamique Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [QUOTE] Ale przecez mozesz badz z gosi rodzicami jechac, badz z iwona i ze mna , [/QUOTE] Aaaa no chyba, ze tak ! :cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 nooo... tylko 5 dni :] a ja właśnie zgrywam płytkę z piosenkami, które będą w przerwach lecieć :cool3: Quote
sonia123 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ale to bedzie muzyka do pokazow frisbee, czy wogole tak jak w Białymstoku bedzie leciala nawet podczas przebiegow...? (tylko niezaglosno :eviltong:) Quote
Agnieszka & Figo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Muzyka będzie leciała w przerwach i podczas freestyleów Quote
Dynamique Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Super ! Zależy jeszcze jaka :evil_lol: Dyskoteka ! :lol: Quote
BooBC Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Co do muzyki ja liczę na gust Agnieszki i Pawła (kolega od nagłośnienia ;)) . Muzyka podczas przebiegów również gra, ale cichutko :) . Pieniądze wpłacać na miejscu do sekretariatu (taki namiocik opisany będzie jako informacja, sekretariat i inne rzeczy :eviltong: ) . [COLOR=red]Seminarium agility[/COLOR] zaczynamy [COLOR=red]o [/COLOR][COLOR=red]godzie 16[/COLOR] na bocznym boisku na terenie Ośrodka Sportu i Rekreacji - w goleniowie znany jako po prostu stadion. [COLOR=red]Frisbee[/COLOR] dużo wcześniej, bo [COLOR=red]o godzinie 11[/COLOR] na terenie boiska SP4 . No to lada dzień, lada dzień :) . Quote
Dynamique Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kurcze nasz wyjazd stoi pod znakiem zapytania :placz: Mam różyczke :placz: Quote
Agnieszka & Figo Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No ejj... Dominika, masz być. :eviltong: Quote
Dynamique Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Różyczka to tak cholerna choroba, że szlag by ją trafił :angryy::angryy::angryy: Mój brat ją niedawno przechodził i chyba mnie zaraził :angryy: Mam nadzieje, że się wykuruje - ale szanse są nikłe :roll: Mam nadzieje, że jednak się uda :shake: Quote
Marysia&Pysia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 UUUU rózyczka :shake: niedobrze :( Będę modlić się za Ciebie :cool3: HYhy jesczcze dwa dni :evil_lol: Quote
Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='Marysia&Pysia']UUUU rózyczka :shake: niedobrze :( Będę modlić się za Ciebie :cool3: HYhy jesczcze dwa dni :evil_lol:[/quote] Chyba twoje modły nie pomogą :shake::shake::shake: To dopiero początek. Wysypane narazie nogi i stopy [ w tym stopy całe opuchnięte tak, że okropnie bolą jak się na nie stanie]. Więc raczej wątpie :-(:-(:-( Quote
Agnieszka & Figo Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Prosze państwa, WP zapodaje, że w piątek będzie zachmurzenie, bez deszczu i 17 st, w sobotę 21 st, bez chmur, a w niedzielę 23 st i deszcz. Quote
Recommended Posts