Jump to content
Dogomania

I nieoficjalne zawody agility w Goleniowie, 30.05.2009. WYNIKI !!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='palma']Mamy już 10 osób więcej niż przewidywałam :cool3:.

W niedziele podam plan zawodów i w jakich godzinach odbywać się będą seminaria z Iwoną i Ewą. Jeszcze z klubem muszę dopracować kilka szczegółów ;) .

Powiem tylko tyle, że zrobi nam się bardzo borderowato :eviltong: .[/quote]

borderowato, borderowato ;p a co z eskami ;p hihih

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia&Pysia']To dobrze, że nas coraz wiecej. :diabloti:
A za rok trzeba to rozgłosić! Juz ja się tym zajmę! :cool1: -[SIZE=1]to była groźba^^[/SIZE][/quote]

Marysiu nieee :crazyeye: Bo ich jeszcze wystarszysz i co będzie ? :diabloti::mad::lol:

[quote]
Powiem tylko tyle, że zrobi nam się bardzo borderowato :eviltong: .
[/quote]

Im więcej BC tym lepiej :razz::razz::razz: Bedzie co ukraść i zawieść do domu [Marysiu mogę sie podzielić po powrocie :cool3:, chyba, ze nie chcesz - wiecej dla mnie :eviltong:]

Za zawody płacimy na miejscu ? :razz:

Posted

[QUOTE]Bo ich jeszcze wystarszysz i co będzie ? :diabloti::mad::lol:[/QUOTE]
Racja a ich wystrzasze ! Ale to dobrze, nie ch sie boja. :evil_lol:

[QUOTE]Im więcej BC tym lepiej :razz::razz::razz: Bedzie co ukraść i zawieść do domu [Marysiu mogę sie podzielić po powrocie :cool3:, chyba, ze nie chcesz - wiecej dla mnie :eviltong:]

[/QUOTE]
A ja bardzo chetnie sie podziele - zrobimy grila:eviltong:

[QUOTE]Za zawody płacimy na miejscu ? :razz: [/QUOTE]
Tak ale ja zbieram :razz:;)

Posted

[quote name='Dynamique']Ta godzina zakończenia zawodów mnie przeraża :oops::cool1: Chyba będe skazana na rodziców razem ze mną :cool1::cool1::cool1:[/quote]

Ale przecez mozesz badz z gosi rodzicami jechac, badz z iwona i ze mna ,

Posted

Co do muzyki ja liczę na gust Agnieszki i Pawła (kolega od nagłośnienia ;)) . Muzyka podczas przebiegów również gra, ale cichutko :) .

Pieniądze wpłacać na miejscu do sekretariatu (taki namiocik opisany będzie jako informacja, sekretariat i inne rzeczy :eviltong: ) .

[COLOR=red]Seminarium agility[/COLOR] zaczynamy [COLOR=red]o [/COLOR][COLOR=red]godzie 16[/COLOR] na bocznym boisku na terenie Ośrodka Sportu i Rekreacji - w goleniowie znany jako po prostu stadion.

[COLOR=red]Frisbee[/COLOR] dużo wcześniej, bo [COLOR=red]o godzinie 11[/COLOR] na terenie boiska SP4 .

No to lada dzień, lada dzień :) .

Posted

Różyczka to tak cholerna choroba, że szlag by ją trafił :angryy::angryy::angryy:

Mój brat ją niedawno przechodził i chyba mnie zaraził :angryy: Mam nadzieje, że się wykuruje - ale szanse są nikłe :roll: Mam nadzieje, że jednak się uda :shake:

Posted

[quote name='Marysia&Pysia']UUUU rózyczka :shake: niedobrze :(
Będę modlić się za Ciebie :cool3:
HYhy jesczcze dwa dni :evil_lol:[/quote]

Chyba twoje modły nie pomogą :shake::shake::shake: To dopiero początek. Wysypane narazie nogi i stopy [ w tym stopy całe opuchnięte tak, że okropnie bolą jak się na nie stanie]. Więc raczej wątpie :-(:-(:-(