michalm Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: michalm, zmień tytuł ogłoszenia, np: Kto pokocha pięknego Domino?? Albo: Jestem Domino, szukam domu. a może jednak zmienić też imię? Tak zrobię tylko poczekam kilka dni. Pójdzie z imieniem Logan i bardziej zmienię nie tylko tytuł ale i treść. Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Przed chwilą, michalm napisał: Tak zrobię tylko poczekam kilka dni. Pójdzie z imieniem Logan i bardziej zmienię nie tylko tytuł ale i treść. Nie musisz czekać, możesz to zrobić teraz. Zmień tytuł, i imię psa. Powinno przejść... 1 Quote
michalm Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 31 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Nie musisz czekać, możesz to zrobić teraz. Zmień tytuł, i imię psa. Powinno przejść... Udało się! https://www.olx.pl/oferta/jestem-logan-czy-to-ty-mnie-pokochasz-i-dasz-mi-dom-CID103-IDr6Y4X.html Wyróżniłem je na 30 dni. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 12 minut temu, michalm napisał: Udało się! https://www.olx.pl/oferta/jestem-logan-czy-to-ty-mnie-pokochasz-i-dasz-mi-dom-CID103-IDr6Y4X.html Wyróżniłem je na 30 dni. Super!!! Ja swoje wyróżnię w piątek!! W weekend najwięcej ludzi przegląda ogłoszenia. To teraz kciuki na pokład i czekamy na TEN telefon!!!! 1 Quote
michalm Posted January 3, 2018 Author Posted January 3, 2018 Dziękuję bardzo! Wszyscy trzymamy kciuki :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 michalm, czy jest jakiś odzew z ogłoszeń?? zmieniłam dzisiaj na Opole... Quote
michalm Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 @Alaskan malamutte Póki co jedna osoba dzwoniła z okolic Krakowa ale nie udało mi się jeszcze do końca z tym człowiekiem porozumieć. Mamy rozmawiać dzisiaj lub jutro. 22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: zmieniłam dzisiaj na Opole Dziękuję bardzo! Quote
Alaskan malamutte Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 2 minuty temu, michalm napisał: Póki co jedna osoba dzwoniła z okolic Krakowa ale nie udało mi się jeszcze do końca z tym człowiekiem porozumieć. Mamy rozmawiać dzisiaj lub jutro. To trzymam kciuki, oby okazała się sensowna i zasługiwała na Domino.. Quote
michalm Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To trzymam kciuki, oby okazała się sensowna i zasługiwała na Domino.. Też trzymam, chociaż z wstępnej rozmowy nie jestem pewien, bo słyszałem że miałby iść do kogoś w góry. Strasznie przerywało i nie mogliśmy się dogadać. Dam znać jak porozmawiamy. Quote
Alaskan malamutte Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 michalm, mam zapytanie z mojego ogloszenia na olx czy Domino nadal szuka domu...co mam odpisać?? Jeśli tak, to przekieruję do Ciebie... EDIT: Przekazane. Teraz czekam na info, czy pan sie odezwał, czy zadzwonił... Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 michalm, podeślij mi proszę na maila zdjęcia Domino, które nie są wykorzystane w ogłoszeniach. jeśli nie masz, to zrób mu proszę kilka nowych i podeślij. Zrobie mu jeszcze jedno...Im więcej tym lepiej. w końcu ktoś musi go zauważyć....wysyłam PW Quote
michalm Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 Póki co nikt nie dzwonił. Zdjęcia wysłałem mailem. Dziękuję! Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 4 minuty temu, michalm napisał: Póki co nikt nie dzwonił. Zdjęcia wysłałem mailem. Dziękuję! Poczekajmy. Może jednak sie odezwie. Ja wieczorem zrobię jeszcze jedno ogłoszenie, na Katowice. Quote
michalm Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 Dzięki, ja na Gdańsk i może Poznań. Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 2 minuty temu, michalm napisał: Dzięki, ja na Gdańsk i może Poznań. Tylko tych zdjęć co mi podesłałeś nie możesz wykorzystać...OLX usunie ogłoszenie... Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 W moim ogloszeniu pies bedzie miał na imię Shadow... Quote
michalm Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 Tak, wiem o zdjęciach, zmienię im trochę rozmiar I jest przytnę inaczej. Shadow brzmi świetnie. Ja dam Wolfik. Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 To działamy...szkoda, aby chłopak sie zasiedział....Wykastrowany już? Quote
michalm Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 Niestety jeszcze nam się nie udało. Mieliśmy niezaplanowany wyjazd, a chce być na miejscu jak będzie dochodził do siebie. Może uda się w tym tygodniu. Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Ok. to ja już ogłoszenie mam, troche zmodyfikowałam poprzednie i zaraz wstawię. Wrzucę tutaj link jak zaakceptują. Quote
michalm Posted January 27, 2018 Author Posted January 27, 2018 Dziękuję, ja dopiero wieczorem zrobię, bo z telefonu nie wygodnie. Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Przyjęli: https://www.olx.pl/oferta/shadow-piekny-pies-w-typie-alaskan-malamute-do-adopcji-CID103-IDrEvIJ.html Kciuki!!!! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 6 minut temu, michalm napisał: Dziękuję, wygląda super! W końcu musi sie udać!!!! Daj znać, jakby ktoś zadzwonił....Udostępniaj też na fb..ja niestety niefejsbukowa...z wyboru... 1 Quote
Recommended Posts