Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

michalm, zmień tytuł ogłoszenia, np: Kto pokocha pięknego Domino??  Albo: Jestem Domino, szukam domu. a może jednak zmienić też imię? 

Tak zrobię tylko poczekam kilka dni. Pójdzie z imieniem Logan i bardziej zmienię nie tylko tytuł ale i treść.

• 3 weeks later...
Posted

@Alaskan malamutte Póki co jedna osoba dzwoniła z okolic Krakowa ale nie udało mi się jeszcze do końca z tym człowiekiem porozumieć. Mamy rozmawiać dzisiaj lub jutro.

22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

zmieniłam dzisiaj na Opole

Dziękuję bardzo!

Posted
2 minuty temu, michalm napisał:

Póki co jedna osoba dzwoniła z okolic Krakowa ale nie udało mi się jeszcze do końca z tym człowiekiem porozumieć. Mamy rozmawiać dzisiaj lub jutro.

To trzymam kciuki, oby okazała się sensowna i zasługiwała na Domino..Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony kciuki

Posted
7 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

To trzymam kciuki, oby okazała się sensowna i zasługiwała na Domino..Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony kciuki

Też trzymam, chociaż z wstępnej rozmowy nie jestem pewien, bo słyszałem że miałby iść do kogoś w góry. Strasznie przerywało i nie mogliśmy się dogadać. Dam znać jak porozmawiamy.

Posted

michalm, podeślij mi proszę na maila zdjęcia Domino, które nie są wykorzystane w ogłoszeniach. jeśli nie masz, to zrób mu proszę kilka nowych i podeślij. Zrobie mu jeszcze jedno...Im więcej tym lepiej. w końcu ktoś musi go zauważyć....wysyłam PW

Posted

Niestety jeszcze nam się nie udało. Mieliśmy niezaplanowany wyjazd, a chce być na miejscu jak będzie dochodził do siebie. Może uda się w tym tygodniu.