Vitka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Perełka jest świetna. Jak się ją głaszcze to "mruczy" :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A ja się zapytam. Czy Pan zostawił swój adres i czy wizyta po adopcyjna będzie, przed adopcyjnej nie było. No i wieści od suniek. Quote
Vitka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pan musiał zostawić swój adres, bo to adopcja schroniskowa. W umowie jest chyba uwzględniona wizyta. ;) Quote
Charly Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='wanda szostek']A ja się zapytam. Czy Pan zostawił swój adres i czy wizyta po adopcyjna będzie, przed adopcyjnej nie było. No i wieści od suniek. Wanda pan wziąl sunie ze schroniska. Oczywiscie, ze zostawil swoj adres. psy wydawane są tylko osobom pełnoletnim za okazaniem dowodu osobistego. Pan ten nie przyszedl z naszego ogloszenia tylko sam z siebie do schroniska. Nikt w schronisku ( chyba zadnym) nie robi wizyt przed adopcją. Nie bardzo wiem, kto by to mial robic. Pracownicy mają swoje obowiązki. Wolontariusze są w schronisku czasem. Nikt takze nie zmusi tego pana do wiesci na temat suniek. Oczywiscie ze mozna zrobic wizyte po adopcji- taka kondycja jest częscią umowy. Ale nie my wolontariusze decydujemy kiedy robić wizytę. Dogomania to jedno, schronisko to inna sprawa. Quote
Ajula Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Perełka jest taaaka śliczna :loveu: to chyba jest nadzieja, że będzie im tam dobrze? Quote
Charly Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Ja mysle ze tak. Tyle jest tych domów. Tyle psow ze schroniska znajduje domy. Nie wszytkioe mają przeciez wątki. ale po czasie mozna zajechac tu czy tam. Tylko dajmy tym ludziom trochę czasu. Quote
Recommended Posts