scarletka05 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Weterynarz poprosił nas,żeby ją zostawić,zostawiliśmy ją na ok.6d, ale zamiast się polepszyć to się pogorszyło, przestała piszczeć o wyjście, zabawki tak samo itp. Zamiast na kontroli zobaczyli nas po tyg na kroplówce, dostawała sterydy, pomagały, ostatniego dnia dostała witaminę B12 i od tego czasu wszystko zaczęło się p...szyć :( Zaczęła strasznie słabnąć, ja cały czas na telefonie z lekarzami z lecznicy, nie daje rady chodzić, stać, na nic nie ma ochoty. :( Przyjechało do niej pogotowie wet, kroplówka niestety znów. Myśleli wszyscy, że pomoże, a tu d..a, Dziś rano tak samo, więc pojechaliśmy z nią do lecznicy i dostała GLUKOZĘ i wmacniacze. Kreon 25000, Metronidazol, je, pije, załatwia potrzeby fizjologiczne. Ale czy ktoś wie czego to jest przyczyna? I co dalej można robić, lekarze do końca nie wiedzą co jej podać. Dziękuję z góra za wszystkie info! Quote
bou Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Przykro mi,Scarletko,ale niewiele rozumiem.Napisałas bardzo chaotycznie,pewnie nerwy...w tytule piszesz o chorej trzustce,a na koncu pytasz o przyczynę - moze napisz jeszcze raz bardziej przejrzyscie? 1 Quote
scarletka05 Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Przepraszam, jestem tym wszystkim zmęczona i po prostu nie wiem co piszę. Podałam taki tytuł, ogólnie. Nie będę w tytule się rozpisywać. W tekście starałam napisać wszystko, ale w skrócie...Nie wiem może Bou nie rozumiesz, a reszta tak, ale na wszelki wypadek napiszę jeszcze raz, bardziej z "głową" i dziękuję, że napisałaś/łeś Pozdrawiam Quote
Recommended Posts