Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale szukam pomocy,zaglądnijcie chociaż kochani.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229407-Kolejny-porzucony-POM%C3%93%C5%BBCIE-prosz%C4%99-Wie%C5%9B-Narewka-podlaskie[/url]

Posted

Zrobię ogłoszenia Reksiowi tylko proszę o dane:
-zachowanie do psów, kotów
-szczepienia, kastracja
-gdzie mógłby mieszkać (czy może być mieszkanie w bloku?) i inne przydatne o nim informacje :-)

Posted

Reksio umie, co prawda nie za bardzo, ale umie chodzic na smyczy. Jest grzeczny, bardzo przytulasny. W mieszkaniu zachowuje sie tak sobie, ale wsrod tylu psow co u mnie nie ma mozliwosci zeby sprawdzic jak na prawde by sie zachowywal gdyby byl sam. Kreci sie jak chce wyjsc i widac, bo nawet w drzwi potrafi zadrapac i zapiszczec. Gania koty, ale tylko dla zabawy. Z psami w zgodzie. Nie lubi terierka Tymusia i nawet ugryzł go za mordke, ale to bylo podczas karmienia.
Tak na prawde, to nie ma do czego sie przyczepic. Fajny, madry piesek.

Jest raczej maly, bo siega przed kolano. Ma okolo roku i jest wykastrowany i zaszczepiony z ksiazeczka zdrowia, gotowy do pojscia na swoje wlasne podworko, lub na salony.
Namiary do ogloszenia:
[email][email protected][/email]
gg: 7163414
tel: 605856594
Dziekuje [url=http://smayliki.ru/smilie-90149991.html][img]http://s.rimg.info/aeb3c8d4e9246acf49df55d2ba5e1651.gif[/img][/url]

Posted

Pipi, takie coś pojawia się w komputerze Pucki,jak chce wejść na Twój wątek...nie wiem czemu tak jest- może ktos cos poradzi????/
Warto,zeby Pucka wchodziła na ten watek- bo jest pożyteczna :)

[IMG]http://poczta.onet.pl/image.html?data=%7B%22mid%22%3A%20240804566%2C%20%22attId%22%3A%20%[email protected]%22%2C%20%22storageType%22%3A%200%2C%20%22location%22%3A%20%22atch%3A6330774%3A240804566%3Ae1ba11e908dc98fd10dbca80d95ef7eb%3A8d76987a%22%2C%20%22fileName%22%3A%20%22Bez%C2%A0tytu%C5%82u.jpg%22%2C%20%22contentType%22%3A%20%22image/jpeg%22%2C%20%22fn%22%3A%20%22getAttachment%22%7D[/IMG]

Posted

[quote name='Evelin']Pipi, takie coś pojawia się w komputerze Pucki,jak chce wejść na Twój wątek...nie wiem czemu tak jest- może ktos cos poradzi????/
Warto,zeby Pucka wchodziła na ten watek- bo jest pożyteczna :)

[IMG]http://poczta.onet.pl/image.html?data=%7B%22mid%22%3A%20240804566%2C%20%22attId%22%3A%20%[email protected]%22%2C%20%22storageType%22%3A%200%2C%20%22location%22%3A%20%22atch%3A6330774%3A240804566%3Ae1ba11e908dc98fd10dbca80d95ef7eb%3A8d76987a%22%2C%20%22fileName%22%3A%20%22Bez%C2%A0tytu%C5%82u.jpg%22%2C%20%22contentType%22%3A%20%22image/jpeg%22%2C%20%22fn%22%3A%20%22getAttachment%22%7D[/IMG][/QUOTE]

nie iwem czy to samo cokiedys mi sie pojawiało, ale przez jeden dzień na komputerze w pracy mialam takie cuś ze kazało mi wpisac jakiś kod i dopiero mnie przekierowywało na watek (tzn na jakikolwiek watek na dogo, nie tylko na Pipi)
nastepnego dnia juz tego nie było
nie wiem co to
przecież informatyk z pracy wie ze siedze na dogo wiec szpiegować mnie nie musi ;)

Pipi - z bazarku z imionami kolejna osoba zrezygnowała z nagrody za darmo i zadeklarowała, że wpłaci za nia 20 zł na Twoje konto :loveu:

Posted

[quote name='3 x']

Pipi - z bazarku z imionami kolejna osoba zrezygnowała z nagrody za darmo i zadeklarowała, że wpłaci za nia 20 zł na Twoje konto :loveu:[/QUOTE]

bardzo dziekuję. . . tylko nie wiem kto jest ta osobą;)

[quote name='Evelin']Pipi, takie coś

[/QUOTE]

. . . ale co? bo ja nic nie widze

[quote name='Evelin']Pipi,a może to gify? one są ze strony [url]www.pictureanimation.com?[/url][/QUOTE]

. . . a niby skad ja mam wiedziec co to jest??????

Posted

[quote name='Pipi']bardzo dziekuję. . . tylko nie wiem kto jest ta osobą;)

[/QUOTE]

kasienka001 :)

te 13 zł o których pisałam wcześnie to wpłyneły?
od Małgorzata H.?
ja tylko pośredniczyłam w przekazaniu pieniązków

Posted

[quote name='Evelin']Pipi ,spróbuj wykasować z podpisu gif... tzn ten basen.[/QUOTE]

O kurka, no! to przepraszam najmocniej.
Ciebie pucka69 bardzo przepraszam. A zastanawialam sie ze dlugo Ciebie nie było.
Fajna stronka i t a k ooooo??????, ze moze wirusy jakies sciaga na "łeb"?????? NIE WIEDZIAŁAM (podobał mi sie ten ludzik w basenie).

Posted

Pucka,musisz potwierdzić diagnozę i wejść tu...najpóźniej jutro.....
Oświadczam.,że jestem trochę obrażona na Puckę....powód : uświadomienie prawdy...
moje świnki są 5-latkami..a myślalam,że mają po 4 lata.
echhh czas leci...

Pipi ,napisz co nam się udało :) niewiele,ale ..dla niej cały świat !!!
Dzięki Pipi!!!!

Posted

[quote name='Evelin']

Pipi ,napisz co nam się udało :) niewiele,ale ..dla niej cały świat !!!
Dzięki Pipi!!!![/QUOTE]

Ok.

Uratowałysmy z Evelin kolejną biedulinke. Sunia z pod Przychodni, bezdomna. Rodziła co cieczke i mieszkla pod schodami. Evelin w koncu suke do samochodu i do mnie. Ja na sterylizacje i przetrzymalam kilka dni, a potem wrocila do "siebie". A na koniec zadzwonila do mnie Evelin i przekazała super wiadomosc, ze znalazła dla niej dom.
Z tym domem to moze cos pokreciłam?

Jak zawiozłam sunie na szczepienie, to wet musial wpisac imie do ksiazeczki zdrowia. Powiedzialam: JOLA. . . a co? na pamiatke wybawicielki.

A to Jola

[IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy61/628612/1538457/52063917_p6172908.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy61/628612/1538457/52063853_p6172907.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='rita60']Pipi co z Tymusiem,nadal żadnego odzewu ?[/QUOTE]

Nie, nikt nie dzwoni. W ogole nikt nie dzwoni z ogloszen. Nie wiem co to bedzie, boje sie. Wakacje trwają, wszedzie pelno psow, kotow. Wlocza sie, patrza blagalnym wzrokiem, Nie ma gdzie zabierac. Nie ma jak pomoc. Sily i checi do zycia nie ma z tego wszystkiego.
Napatrzyłam sie dzisiaj na fb na krowy w rzezni i jest mi tak ciezko, ze zle sie czuje i nie umiem znalezc sensownego wytlumaczenia na temat zjadania zwierzat.
Dziwny, ciezki ten swiat, choc taki piekny.

Posted

[quote name='pucka69']Jestem, jestem :)
Teraz już wszystko dobrze żadne ostrzeżenie o wirusach mi sie nie pokazuje ;)[/QUOTE]

Witaj pucka69. Ciesze sie, ze jestes i przepraszam za ten basen.

Właśnie wrocilam od weta.

Lovely zaatakowany przez wirus bialaczki. Dostal kroplowki, jakies cos tam uodparniające, p/zapalne, antybiotyk. Wet powiedzial, ze krzywa w dół i tak. Moze jeszcze z tydzien.

Dyziowi pomoglam odejsc. Niestety nie udalo mu sie.
[*]

Klara slabiutka
Murcia slabiutka
Murzynka slabiutka

Mam dość.

Jutro zabieg usuniecia kawalka powieki gornej i dolnej u Toffika.
Pogorszyło mu sie z tym okiem. Zaczelo mu te powieki wciagac tak jakby do srodka. Trzymajcie kciuki.

Posted

[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]BARDZO PROSZE O NIE WPŁACANIE PIENIEDZY NA MOJE KONTO DO CHWILI POWIADOMIENIA PRZEZE MNIE.

nie wiem dlaczego, ale pokazal mi sie komunikat, ze konto zostalo zablokowane.

Musze to wyjasnic.[/B][/COLOR][SIZE=2]

. . . jeszcze troche i zajma mi dom. Nie pilnuje spraw osobistych bo ciagle inne potrzeby psio-kocie. Za daleko sie posuwam, skoncze na bruku.
Prosze, kto chcialby pomoc o wstrzymanie sie z tym.[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Pipi'][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]BARDZO PROSZE O NIE WPŁACANIE PIENIEDZY NA MOJE KONTO DO CHWILI POWIADOMIENIA PRZEZE MNIE.

nie wiem dlaczego, ale pokazal mi sie komunikat, ze konto zostalo zablokowane.

Musze to wyjasnic.[/B][/COLOR][SIZE=2]

. . . jeszcze troche i zajma mi dom. Nie pilnuje spraw osobistych bo ciagle inne potrzeby psio-kocie. Za daleko sie posuwam, skoncze na bruku.
Prosze, kto chcialby pomoc o wstrzymanie sie z tym.[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]

może kilka razy próbowałaś się zalogowac i wpisałaś błędne hasło i wtedy chyba po kilku próbach blokuje
a wystarczy np zamiast małych liter wpisac wielkie

Posted

Ja miałam wpłacić ale się wobec tego wstrzymam.

Pipi to teraz tak jak mówisz... zajmij się sobą i swoimi ludzkimi sprawami. Wiem, że przy takiej gromadce to ciężko, ale TY i TWOJE osobiste sprawy też są WAŻNE.