bea_m Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Pipi'][IMG]http://images50.fotosik.pl/102/2cbf4c87132e943amed.jpg[/IMG] Alutka się kłania wiosennie.Tu wygląda na smutną,ale to dlatego,że przed chwilą wstała[/quote] Na zdjęciu wygląda jakby kozią bródkę miała :lol: Czy dużo przebywa czasu z Waszym kozłem? Zmienia się? :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [url]http://images50.fotosik.pl/102/2cbf4c87132e943amed.jpg[/url] Alutka cuudna :loveu::loveu: Jakbym tylko mogła to sama bym ja wzięła, dziewczynka jest prześwietna, kontaktowa, otwarta, przy czym bardzo ruchliwa i skoczna, nie wiem czemu domki nie ustawiają się po nią w kolejce :shake: [url]http://images40.fotosik.pl/98/0215a68e5c101507med.jpg[/url] Widzę, że Ozzy w obroży, czyżby przestał uciekać ? Quote
Pipi Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Alutka ma taki biały krawacik,ale z Mietkiem jaknajbardziej w przyjaźni. Ozzy narazie ze szwami,to grzeczniutki.Ale ten pasek jest bardzo dobry,jakiś taki w sam raz dla niego.Na początku kilka razy wylazł z niego.Nie ma Lampa i Ozzy częściej i dłużej biega luzem.Misia omija z daleka,bo wie,że może oberwać.Jest spokojniejszy jak wybiegany.To bardzo inteligentny piesio. Quote
Nadziejka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 :grins::buzi::Dog_run::laugh2_2:[COLOR=Magenta]Pipiniu Droga Kochana:multi::loveu:Wiesz co ci powiem , ze twoje psiaczki to cuuudoooo:multi::multi: A Alutka , to jest taka pieknisia ze oczy wychodza na wierzch!! :painting::modla::modla:[COLOR=Purple]Dzieki Tobie psiaczki tak piekne dzieki Pipi!!:multi::loveu:Trzymam mooocnooo za Wasze zdrowko i spokoj kazdego dnia:iloveyou::klacz:[/COLOR][/COLOR] Quote
_ogonek_ Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Pipi Alutka tak patrzy jakby mówiła i po co mi to robisz, wyglądam jak wariatka :evil_lol: Quote
enia Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='AdaK']Pipi Alutka tak patrzy jakby mówiła i po co mi to robisz, wyglądam jak wariatka :evil_lol:[/QUOTE] się uśmiałam:lol::loveu::lol::loveu::lol::loveu: Quote
Pipi Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Pani,która chciała wziąć Misię,przysłała mi dzisiaj sms o takiej treści: "Zamiast w domu,wylądowałam w szpitalu.Nie wiem jak i kiedy to się skończy,ale jest niedobrze.Proszę więc szukać domu dla psa.Nie mogę dalej blokować sprawy.Jestem zrozpaczona!!! Ewa Plewińska" Tacy są ludzi. . . . Gdyby nie ta pani,to może Misia miała by domek w Krakowie? Myślę,że ta pani odkochała się w Misi,jak dowiedziała się,że już jest wysterylizowana. Quote
Brysio Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 a takie larmo zrobiła za to allegro:shake: ale Misia miała 2 obserwatorów, dzis allegro się skonczyło więc juz odnawiam. A co z Balbinką? Quote
Pipi Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Brysiu,dziękuję.Balbinkę dzisiaj zawiozę do nowego domku.A ta pani to pewnie do szczeniaczków pięknych misiaczków ją chciała,tak jak pisała przyjaciel koni.Jak powiedziałam,że Misia już po sterylce tak się stało jak stało.Szkoda,pani nie wie co straciła,bo suczka wspaniała,grzeczna,zdrowa. . . . i same naj,naj,naj. Quote
Pipi Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Są pieniążki z bazarków,bardzo,bardzo dziękuję. 245 zł od enia i evita 50 zł od Julie i jeszcze ktoś wpłacił 50 zł,ale nie ma nicku,tylko imię i mazwisko,bardzo dziękuję. Postaram się rozliczenie zrobić na koniec tygodnia.Narazie w skarpecie trzymam. Proszę trzymajcie kciuki.Dzisiaj jadę na rozmowę w sprawie pracy. Quote
Nadziejka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [url=http://www.fodey.com/generators/animated/wizard.asp][img]http://r9.fodey.com/2049/3dca4e327331426b9f43228b85b69fb4.0.gif[/img][/url][COLOR=Purple][SIZE=5]mocnooo za Ciebie Pipi:thumbs::thumbs::Rose:[/SIZE][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Pipi']Proszę trzymajcie kciuki.Dzisiaj jadę na rozmowę w sprawie pracy.[/quote] Trzymam kciuki bardzo mocno!!! Z Misią nieciekawie wyszło :shake: ale cóż, tacy są ludzie. A Balbinka jedzie do tych ludzi z dziećmi? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pipi nie przejmuj się ludzkimi zachowaniami...ludzie bywają różni- i niekonsekwentni, i nieprzewidywalni ,i...wspaniali!!! Ci ostatni pomagają nam pomagać,bo mają serca na właściwym miejscu,a jak jeszcze mają możliwości to i psiaki mają domki!!!! My i oni to taki wspólny łańcuszek szczęścia dla psiaków!!!!:loveu::loveu::loveu: Cały czas jestem z Tobą...ale radzisz sobie świetnie...więc na razie paluszyska mocno zaciskam za powodzenie Twoich planów!:loveu: Quote
Pipi Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dzięki,dzięki,trzymałyście mocno kciuki i szczerze,bo praca jest.Jeszcze oficjalnie nie wiem,ale pocztą pantoflową już się dowiedziałam.Od 1 maja już nie będę bezrobotna.A zaczęło sie tak,że w Urzędzie Pracy powiedziano mi,żebym poszukała sobie pracy,a oni bedą płacili z funduszu europejskiego,bo jest jakiś tam program zwalczania bezrobocia.Dosyć dawno,bo może kilka miesięcy temu ptaszki ćwierkały,że w Szkole nie daleko mnie będzie potrzebny pracownik.No i przyszedł taki dzień,że ptaszki znowu zaćwierkały nad moim domem,że to już.Pojechałam do dyrektora szkoły i zgodził sie mnie przyjąć,ale ostatnie słowo miał pan wójt.Dziiaj właśnie byłam i rozmawiałam i prosiłam.Obiecał mi,że przemyśli sprawę i da odpowiedź.I tym razem również ptaszek podćwierkał mi,że będę przyjęta.Pan wójt nie dzwonił jeszcze,ale myślę,że będzie ta praca.Nie wiem jeszcze na czym będzie polegała,ale co by to nie było będę szczęśliwa. Balbinki nie zawiozłam dzisiaj.Pani dzwoniła do mnie kilka razy.Najpierw,że już czekają,nie mogą sie doczekać.Ja musiałam dzisiaj pojechać do Białegostoku i powiedziałam,że przyjadę z Balbiną dopiero ok 20.Potem znowu telefon i pani doszła do wniosku,że może lepiej gdybym przywiozła ją w piątek,to państwo będą w domu i w weekend Balbi bardziej sie przyzwyczai do nich.W sumie to chyba lepiej.Pojadę więc w piątek. Quote
Iza. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='akucha'] Czy wszystkie psy mają aktualne ogłoszenia?[/quote] Ja ostatnio wystawiałam, ale nie bardzo pamiętam na jakich portalach :oops: skleroza :shake::evil_lol: Quote
akucha Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Pipi :multi:, bardzo się cieszę, że ta zła passa wreszcie idzie sobie precz!!!! Ja też wysłałam moje deklaracyjne 50 zł., doszło? Czy wszystkie psy mają aktualne ogłoszenia? Quote
evita. Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Pipi']Dzięki,dzięki,trzymałyście mocno kciuki i szczerze,bo praca jest.[/quote] :multi::multi::multi: Ale super wieści :klacz: Quote
agaciaaa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Super z tą pracą! Strasznie sie ciesze :multi: Widzisz Pipi, wszystko się jakoś powolutku układa :) A z Balbinką to w sumie ludzie dobrze pomyśleli. [quote name='akucha']Czy wszystkie psy mają aktualne ogłoszenia?[/quote] Ja co jakiś czas robie wszystkim psiakom nowe ogłoszenia na gumtree, jak stare pospadają daleko. Tylko ostatnio troszkę czasu zabrakło, ale jak znajde chwilke to odnowie i na alegratce też porobie nowe żeby były w górze ;) Quote
Nadziejka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [COLOR=Magenta]Pipiniuuu hurraaa:multi::multi::loveu:ale jeszcze trzymamy mocno :thumbs::thumbs:za cala rodzinke tez piesiopwo ludzka:multi::multi::loveu:[/COLOR] Quote
enia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pipi tak bardzo sie cieszę!!!!!:multi::loveu::lol: a decyzje ma podjąć ten sam pan wójt co czyta wątki i był na wizytacji u Ciebie?:lol: Quote
zulugula Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Wysłałam do Pani z Krakowa, że Miśka wciąż czeka na domek. A czy Państwo od Śnieżki się odezwali? Quote
anetek100 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 ja rownież trzymam mocnooo kciuki z całych sił,będzie jużtylko coraz lepiej:):):):) Quote
Recommended Posts