Shiva2017 Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Cześć! Poszukuję sprawdzonego przedszkola i potrzebuję Waszej pomocy :) do jakich szkół chodziliście ze swoimi psiakami? Jakie zajęcia lepiej wybrać, grupowe czy indywidualne? Quote
Sowa Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Najpierw indywidualne - bodaj kilka spotkań, żeby nauczyć się samemu podstaw pracy ze szczeniakiem, potem grupowe - żeby szczeniak uczył się pracy przy innych psach. 1 Quote
Shiva2017 Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 W wątku sprzed kilku lat została polecona szkoła Kamiga. Przyznam, że najbliższy termin szkolenia mi odpowiada, co skłania mnie do wyboru tego miejsca. Czy ktoś z Was miał do czynienia z tą szkołą lub słyszał jakieś opinie na jej temat? Czy polecacie Baritus na Wale Miedzeszyńskim? Niby mają dobre opinie ale sprzed kilku dobrych lat :) Quote
unikori Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 świetne psie przedszkole w Warszawie oferuje psiedszkole. Kursy, szkolenia i opieka nad psami Quote
dwbem Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Tylko nie Baritus, całe życie szkoliłam swoje psy ale nawet jak miałam Baritusa naprzeciw domu wolalam jeździź do Pruszkowa do dobrej szkoły a nie chodzić do Baritusa. Reklamiować się potrafili, szkolić nie. Quote
Recommended Posts