lolka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Czarus po wizycie w salonie piękności wygląda jak jakiś młodzieniec:evil_lol::evil_lol: Quote
lolka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 musiał byc tak obciety:evil_lol: bo miał dosłownie zamiast sierści na uszach wielką kule kołtuna Quote
lolka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Izuus nie wiem dlaczego tak go opitolili....hm myślałam że tak trzeba:roll: a Czarus był w prawdziwym salonie piękności dla psów gdzie babeczka darmowo obcina bezdomniaki................ja prosiłam o trwałą na jajeczkach i zmianę koloru na blondi:eviltong: Quote
lolka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Izuuus']http://images40.fotosik.pl/93/025240663889224dmed.jpg troszkę śmiesznie wygląda, a oni mu wygolili grzbiet? I czemu gdzie niegdzie zostawili włowki np na klacie ? :cool3: Czaruś jeszcze pewnie nie wie jaki super domek na niego czeka ;) a może on miał rozdwojone końcówki włosów na grzbiecie i trzeba było podciąć:evil_lol: Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 http://images40.fotosik.pl/93/025240663889224dmed.jpg troszkę śmiesznie wygląda, a oni mu wygolili grzbiet? I czemu gdzie niegdzie zostawili włowki np na klacie ? :cool3: Czaruś jeszcze pewnie nie wie jaki super domek na niego czeka ;) Quote
miki-ostrowiec Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 normalnie golo wyglada hm hm ;) ale szopke na głowie ma super !!!,ale wogule super fajnie smiesznie wyglada !!!!!!!:multi: juz nie długo bedzie u nas!!!!!!!!!:loveu: wreszcie!!!!!!!!!!!!!, LOLKA mam do ciebie pytanko co ja mam zrobic z ta SUNIĄ "ze STARACHOWIC"????? podpytała bys "GOŚ"czy nie ma kontaktu z ta kobitka i kto to jest.:???: Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 lolka napisał(a):Izuus nie wiem dlaczego tak go opitolili....hm myślałam że tak trzeba:roll: a Czarus był w prawdziwym salonie piękności dla psów gdzie babeczka darmowo obcina bezdomniaki................ja prosiłam o trwałą na jajeczkach i zmianę koloru na blondi:eviltong: A może 'babeczka' nie wiedziała, że spanielkom się nie goli grzbietku? Bynajmniej ja czytałam,że to może 'zepsuć' włos. No ale miejmy nadzieję,że Cezarek szybko odrośnie i będzie taki włochaty :loveu: Miki, a może jak czaruś się już u ciebie zaklimatyzuje założysz mu galerie na spanielkach? ;) Quote
lolka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='miki-ostrowiec']normalnie golo wyglada hm hm ;) ale szopke na głowie ma super !!!,ale wogule super fajnie smiesznie wyglada !!!!!!!:multi: juz nie długo bedzie u nas!!!!!!!!!:loveu: wreszcie!!!!!!!!!!!!!, LOLKA mam do ciebie pytanko co ja mam zrobic z ta SUNIĄ "ze STARACHOWIC"????? podpytała bys "GOŚ"czy nie ma kontaktu z ta kobitka i kto to jest.:???: Miki jesli babaczka sie nie odzywa to widocznie znalazła inne rozwiazanie albo jej nie zalezy.....ja nawet nie wiem o kogo chodzi i o jakiego psa podpytam jutro Gos o co chodzi z tym psiakiem a Czarus fajny jest, prawda??? taki golutki:eviltong: Marek to nie może wyjśc z zachwytu jaki on kochany i pocieszny .......bardzo sie polubili i wszyscy go tu kochamy tak, że nie zdziw się jak będe ryczała:roll: Quote
lolka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Izuuus']A może 'babeczka' nie wiedziała, że spanielkom się nie goli grzbietku? Bynajmniej ja czytałam,że to może 'zepsuć' włos. No ale miejmy nadzieję,że Cezarek szybko odrośnie i będzie taki włochaty :loveu: no to nie wiem czemu go tak ogoliła:roll: myślałam że jest jakaś myśl przewodnia Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='no to nie wiem czemu go tak ogoliła:roll: myślałam że jest jakaś myśl przewodnia[/QUOTE'] Rzdwojone końcówki ? :evil_lol: Quote
miki-ostrowiec Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Powiecie mi jak szybko rośnie sierść u tych psiaków?Czy po 2 lub 3 miesiącach urośnie jakaś sierść? Quote
miki-ostrowiec Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Galerja CZARUSIOWI ba ... napewno założe i będe z wami dokąd wy bedziecie na forum;) a niewspomne o CEZARYM:cool3: Quote
Izuuus Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 miki-ostrowiec napisał(a):Galerja CZARUSIOWI ba ... napewno założe i będe z wami dokąd wy bedziecie na forum;) a niewspomne o CEZARYM:cool3: No to świetnie. Mam nadzieję,że i fotek będzie dużo ;) Quote
miki-ostrowiec Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 LOLKA powiec mi jak Czaruś reagował na to strzyżenie?nie miał chęci dziabnąć?Fajowego psiaczka będziemy mieli.Mówisz że będziesz płakać -zastanawiam się czy MOJE SERCE bedzie chciało jechać zemną do domku:roll:On pewnie się tak samo przyzwyczaił jak wy do niego.Bardzo pragnę żeby był z nami i żeby był tak szczęśliwy jak żaden pies na świecie :lol:Naprawde STRESUJĘ SIĘ samym spotkaniem i co puzniej jednak jestem dobrej myśli:multi: Quote
lolka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='miki-ostrowiec']LOLKA powiec mi jak Czaruś reagował na to strzyżenie?nie miał chęci dziabnąć?Fajowego psiaczka będziemy mieli.Mówisz że będziesz płakać -zastanawiam się czy MOJE SERCE bedzie chciało jechać zemną do domku:roll:On pewnie się tak samo przyzwyczaił jak wy do niego.Bardzo pragnę żeby był z nami i żeby był tak szczęśliwy jak żaden pies na świecie :lol:Naprawde STRESUJĘ SIĘ samym spotkaniem i co puzniej jednak jestem dobrej myśli:multi: Uszy to trzeba mu było ogolic do zera bo był to jeden wielki posklejany kołtun......... szybciutko odrosną i bedzie przepięknym spanielkiem a jak reagował? no kręcił się, popiskiwał...........ogólnie nie był zadowolony bo musiał stac w miejscu a to ruchliwy psiak.........nie obawiaj się podczas tego zabiegu nie wykazał nawet cienia agresji :lol: Czaruś na pewno bedzie z wami szczesliwy bo to psiak który kocha ludzi i z ludźmi by chciał spędzać każda chwilę Quote
miki-ostrowiec Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 OK to fajnie że urośnie mu wmiere szybko .Wydaje mi się że teraz powinna ładnie rosnąć.Jeszcze chwilka i bądzie ten łoś z nami:lol: Fajna bestia z CZARUSIA:cool3: Quote
miki-ostrowiec Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 JESZCZE DZIEŃ A MOŻE DWA Czaruś będzie z nami.:multi: Quote
miki-ostrowiec Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 LOLKA MOŻESZ MI PRZYPOMNIEĆ JAK TO JEST Z MASKODKAMI?Czaruś bawić nimi?skutki to:maskotka w częściach?Akurat tak się składa że mam przeogromnie dużo maskotek jedna z nich to fajowy tygrys który wygląda jak prawdziwy bo jest wielkości dużego tygrysa,nawet iwop jak była unas na wizycie przedadopcyjnej to się jego wystraszyła.Oj oj oj ciekawez co czruś zrobi jak zobaczy tyle pruszaków....:eviltong:hehehe Quote
miki-ostrowiec Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 wtorek lub siroda będe dokładniej dziś wiedziała pogadam z mężem i dam odpowiedz:lol: Quote
miki-ostrowiec Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 lolka dzwoniłaś do mnie?nie miałam telefonu przysobie Quote
Goś Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Przez kilka dni tu nie zaglądałam, a tu takie zmiany - co oni zobili z Czarusiem :crazyeye: Opitolili go tak, jak ja kiedyś Frytkę :grin: Widzę, ze pani z salonu piękności tak samo nieświadoma stylu strzyżenia spanielków, jak ja byłam swego czasu :eviltong: Ale nie martw się Iwonka - kłaczki za 2-3miesiące wrócą i znowu będziesz miała puchate cudo w domu... :cool3: A psiakowi przynajmniej nie będzie gorąco na wiosnę :loveu: Ma po prostu sportową fryzurkę :evil_lol: Tylko pamiętaj, że jak siorstka zacznie odrastać, od razu trzeba będzie ją zacząć regularnie szczotkować, żeby się właśnie nie zakudliła... O, moja Frycia, która normalnie wygląda tak: Po ostrzyzeniu wyglądała tak: Quote
miki-ostrowiec Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 hehe fajowo wygląda twoja spanielka:lol: poczekaj jeszcze troche to i CZARUŚ nie bedzie łysy;)Przyśle fotki to zobaczycie go....:multi: Quote
miki-ostrowiec Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 DZIŚ WYJEŻDZAMY PO CZARUSIA JUTRO BĘDZIEMY NA MIEJSCU O 6.00 RANO-------Czarus przygotuj się :evil_lol: bo cie zabieramy pysiaku:multi::multi::multi:OKROPNIE SIĘ CIESZE!!!!!!!! Quote
Izuuus Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Super,że już jutro Czaruś będzie z wami. Ma chłopak szczęście :cool3: Quote
Recommended Posts