Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuus nie wiem dlaczego tak go opitolili....hm myślałam że tak trzeba:roll: a Czarus był w prawdziwym salonie piękności dla psów gdzie babeczka darmowo obcina bezdomniaki................ja prosiłam o trwałą na jajeczkach i zmianę koloru na blondi:eviltong:

Posted

normalnie golo wyglada hm hm ;) ale szopke na głowie ma super !!!,ale wogule super fajnie smiesznie wyglada !!!!!!!:multi: juz nie długo bedzie u nas!!!!!!!!!:loveu: wreszcie!!!!!!!!!!!!!,
LOLKA mam do ciebie pytanko co ja mam zrobic z ta SUNIĄ "ze STARACHOWIC"????? podpytała bys "GOŚ"czy nie ma kontaktu z ta kobitka i kto to jest.:???:

Posted

lolka napisał(a):
Izuus nie wiem dlaczego tak go opitolili....hm myślałam że tak trzeba:roll: a Czarus był w prawdziwym salonie piękności dla psów gdzie babeczka darmowo obcina bezdomniaki................ja prosiłam o trwałą na jajeczkach i zmianę koloru na blondi:eviltong:

A może 'babeczka' nie wiedziała, że spanielkom się nie goli grzbietku? Bynajmniej ja czytałam,że to może 'zepsuć' włos. No ale miejmy nadzieję,że Cezarek szybko odrośnie i będzie taki włochaty :loveu:

Miki, a może jak czaruś się już u ciebie zaklimatyzuje założysz mu galerie na spanielkach? ;)

Posted

[quote name='miki-ostrowiec']normalnie golo wyglada hm hm ;) ale szopke na głowie ma super !!!,ale wogule super fajnie smiesznie wyglada !!!!!!!:multi: juz nie długo bedzie u nas!!!!!!!!!:loveu: wreszcie!!!!!!!!!!!!!,
LOLKA mam do ciebie pytanko co ja mam zrobic z ta SUNIĄ "ze STARACHOWIC"????? podpytała bys "GOŚ"czy nie ma kontaktu z ta kobitka i kto to jest.:???:

Miki jesli babaczka sie nie odzywa to widocznie znalazła inne rozwiazanie albo jej nie zalezy.....ja nawet nie wiem o kogo chodzi i o jakiego psa
podpytam jutro Gos o co chodzi z tym psiakiem

a Czarus fajny jest, prawda??? taki golutki:eviltong:
Marek to nie może wyjśc z zachwytu jaki on kochany i pocieszny .......bardzo sie polubili i wszyscy go tu kochamy tak, że nie zdziw się jak będe ryczała:roll:

Posted

[quote name='Izuuus']A może 'babeczka' nie wiedziała, że spanielkom się nie goli grzbietku? Bynajmniej ja czytałam,że to może 'zepsuć' włos. No ale miejmy nadzieję,że Cezarek szybko odrośnie i będzie taki włochaty :loveu:

no to nie wiem czemu go tak ogoliła:roll: myślałam że jest jakaś myśl przewodnia

Posted

miki-ostrowiec napisał(a):
Galerja CZARUSIOWI ba ... napewno założe i będe z wami dokąd wy bedziecie na forum;) a niewspomne o CEZARYM:cool3:

No to świetnie. Mam nadzieję,że i fotek będzie dużo ;)

Posted

LOLKA powiec mi jak Czaruś reagował na to strzyżenie?nie miał chęci dziabnąć?Fajowego psiaczka będziemy mieli.Mówisz że będziesz płakać -zastanawiam się czy MOJE SERCE bedzie chciało jechać zemną do domku:roll:On pewnie się tak samo przyzwyczaił jak wy do niego.Bardzo pragnę żeby był z nami i żeby był tak szczęśliwy jak żaden pies na świecie :lol:Naprawde STRESUJĘ SIĘ samym spotkaniem i co puzniej jednak jestem dobrej myśli:multi:

Posted

[quote name='miki-ostrowiec']LOLKA powiec mi jak Czaruś reagował na to strzyżenie?nie miał chęci dziabnąć?Fajowego psiaczka będziemy mieli.Mówisz że będziesz płakać -zastanawiam się czy MOJE SERCE bedzie chciało jechać zemną do domku:roll:On pewnie się tak samo przyzwyczaił jak wy do niego.Bardzo pragnę żeby był z nami i żeby był tak szczęśliwy jak żaden pies na świecie :lol:Naprawde STRESUJĘ SIĘ samym spotkaniem i co puzniej jednak jestem dobrej myśli:multi:

Uszy to trzeba mu było ogolic do zera bo był to jeden wielki posklejany kołtun......... szybciutko odrosną i bedzie przepięknym spanielkiem
a jak reagował? no kręcił się, popiskiwał...........ogólnie nie był zadowolony bo musiał stac w miejscu a to ruchliwy psiak.........nie obawiaj się podczas tego zabiegu nie wykazał nawet cienia agresji :lol:
Czaruś na pewno bedzie z wami szczesliwy bo to psiak który kocha ludzi i z ludźmi by chciał spędzać każda chwilę

Posted

LOLKA MOŻESZ MI PRZYPOMNIEĆ JAK TO JEST Z MASKODKAMI?Czaruś bawić nimi?skutki to:maskotka w częściach?Akurat tak się składa że mam przeogromnie dużo maskotek jedna z nich to fajowy tygrys który wygląda jak prawdziwy bo jest wielkości dużego tygrysa,nawet iwop jak była unas na wizycie przedadopcyjnej to się jego wystraszyła.Oj oj oj ciekawez co czruś zrobi jak zobaczy tyle pruszaków....:eviltong:hehehe

Posted

Przez kilka dni tu nie zaglądałam, a tu takie zmiany - co oni zobili z Czarusiem :crazyeye: Opitolili go tak, jak ja kiedyś Frytkę :grin:
Widzę, ze pani z salonu piękności tak samo nieświadoma stylu strzyżenia spanielków, jak ja byłam swego czasu :eviltong: Ale nie martw się Iwonka - kłaczki za 2-3miesiące wrócą i znowu będziesz miała puchate cudo w domu... :cool3: A psiakowi przynajmniej nie będzie gorąco na wiosnę :loveu: Ma po prostu sportową fryzurkę :evil_lol: Tylko pamiętaj, że jak siorstka zacznie odrastać, od razu trzeba będzie ją zacząć regularnie szczotkować, żeby się właśnie nie zakudliła...
O, moja Frycia, która normalnie wygląda tak:

Po ostrzyzeniu wyglądała tak: