graynew Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 iwop ten stan "sporu" i cala moja wypowiedz dotyczaca odbierania psa to akurat nie dotyczy Czarusia Lolka mnie pytala o innego psiaka wiec sie tym wogole nie przejmuj ;) No Sylwia do mnie noe pisala ale jak tylko cos bedzie wiadomo to napewno tutaj bedzie info. Ja tez siedze i czekam na wiesci. tak czy inaczej jest sprawiedliwosc na swiecie i Czarus teraz napewno bedzie mial najlepszy dom!!!!! Iwop Ty tylko jakbys mogla tego 10 maja odebrac kase psiaka!!!!! Tak bedzie lepiej niz zeby Ci Panstwo odsylali ja na konto. Szybciej i skuteczniej. Takie moje zdanie jesli moge je tu wyrazic :roll: Quote
lolka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Iwop Ty tylko jakbys mogla tego 10 maja odebrac kase psiaka!!!!! Tak bedzie lepiej niz zeby Ci Panstwo odsylali ja na konto. Szybciej i skuteczniej. Takie moje zdanie jesli moge je tu wyrazic :roll:[/quote] Graynew na to bym raczej nie liczyła :roll: .......... nie oddadzą Quote
graynew Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 oj w dupe jak to nie oddadza. To ich do sadu podam :D Czarus juz przekazany Marcie tzn jest we Wrocku. Wlasnie dostalam tel :) I wiem juz jak to bylo z ta dziwna akcja o ktorej Ci mowilam przez tel ale to pogadam o tym sama jutro z Gosia i potem dopiero napiszemy co i jak. Szukam tego postu w ktorym jest o kasie :) i zobaczymy co sie da zrobic :p Quote
graynew Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Napisał miki-ostrowiec Dziś odwiedził mnie teściowa z teściem niestety niespodziewałam się a Czarek znów ugryz i był to Teściu.Nic z tego nie rozumiem przeciesz pan Marek dawał mi gwarancje:shake: na Czarusia.Teras muszę sie przyznać że porostu się go boje nie mam zaufania:-(Jest mi przykro.Nie mogę zatrzymać psa do którego nie mam zaufania.Czarek ugryz teścia w jedną ręke i złapał za drugą przebijajac mu zębami garnitur u rękawa.Nie wiem a co chodzi bo jest rozpiesczany głaskany,całłowany,dbam o jego jedzonko,wychodzi na długie spacery żeby się odpręzył,STARAM SIĘ ZE WSZYSTKICH SIŁ.Dziś nawe myślałam że może jednak zostanie może się zmieni.Nie mogę tak postanowić,jestem zmuszona go naprawde oddać.Miałam szczere chęci i dla niego przejechaliśmy 1200 km.Wybaczcie ale nie podołam takiemu charakterkowi.Nie umiem przezwyciężyć strachu do Czarusia.Goś nie miej mi za złe.Ktoś mi się pytał o pieniądze oddam 10 maja.Nie zdołam w tym momęcie oddać.Wtedy mąż bierze wypłate.Mam nadzieję że Czarś trwfi do osoby z silnym charakterem i poradzi sobie z nim Wklejam tutaj tez dla reszty zainteresowanych jakby nie patrzec dodow pisemny :) Juz ja jej uprzykrze zycie jak nie bedzie chciala kasy oddac. Nie wiem czy warto dla takich pieniedzy po sadach sie ciagac wiec mysle ze przemysli sprawe i odda kase. Ona jest Czarkowi naprawde potrzebna. No to tyle na temat. :p Trzymajcie sie ciotki. Dzieki wszystkim za pomoc w transporcie Quote
NaamahsChild Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Tak, Czarek już u mnie. Póki co, jest pod obstrzałem wściekłej Blanche, która warczy na niego i tłucze go za wszystko, czyli standard mówiący: "dotknij mojego, a odgryzę Ci wszystko, co tylko mogę". Biedny Czarek patrzy przerażony na mały czarny pocisk, który jest wszędzie:diabloti: Perła go już olała i wżera z michy:evil_lol: Chłopak zrobił siuru, pobiegaliśmy chwilkę, a potem chciał do tramwaju z moim TZ wejść. Zareagował pozytywnie, gdy podczas spaceru spotkał psa, nie rzucał się, po prostu podszedł zainteresowany. Dzielny chłopak, ciągle tak zmienia domki..:-( Quote
NaamahsChild Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Czarek już śpi na kocyku.. Taka mega przytulasta mordesia to jest.. p.s. A Blanche.. na swoich włościach i przy swojej Pani to ona szef CSI jest:diabloti: Quote
graynew Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Blanche taka agresorka ??:evil_lol: Biedny Czarus, tak to jest z babami potrafia dac popalic. No i mozna zmienic tytyul na szukamy DS nawet jak juz jakis jest na mysli, jak to mowia domkow nigdy nie za duzo. A spanieli do adopcji mnostwo. Quote
Goś Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ufff... Czaruś we Wrocławiu... Naprawdę niesamowite jak ten pies to wszystko znosi... No i do tego teraz ta Blanche :mad: Biedny Czaruś... :eviltong: Jutro idziemy razem na spacerek i po cichu liczę na to, że wrócimy już bez spaniela... ;) Quote
iwop Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cieszę się, że już po podróży, ale Goś pamiętaj, że ten domek musi być prześwietlony... Czy przekazano ci krople do uszu Czarusia? Quote
NaamahsChild Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Tak, kropelki dostałam, podałam wczoraj wieczorem i dziś do uszków. Ile zalecił lekarz? 3 razy dziennie? Już po nocce.. Dziś rano odrobaczyłam chłopaka (namęczyliśmy się z tym fantem, ale co tam;)) i odpchliłam. Założyłam i wypełniłam książeczkę zdrowia. Mówię teraz na niego Czarnysław (nie wiem, tak mi we łbie utkwiło). Na spacerki chodzi mega bardzo strasznie hiper chętnie:razz: Było siku i kupka, także nasz przystojniak poznaje Wrocław. Bardzo skoczny i wesoły z niego wariat. Dziewczyny jeszcze trochę dają mu w kość, no ale.. każdy tymczasowicz musi przejść przez Blanche, za to potem ma w niej sojusznika i obrońcę:diabloti: Ja lecę na 2 kolokwia:cool1: A potem spacerek z Goś.. Quote
iwop Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Najpierw trzeba nalać płynu do czyszczenia, wymasować" (trochę chlupocze) a potem zapuścić parę kropelek (dwa razy dziennie). jak się to skonczy to do weta na ponowne czyszczenie i sprawdzenie jak sie maja uszyska... Przekazałam trochę na weta :oops: wiecej na razie nie mogę... Quote
miki-ostrowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Goś ma meila do mnie to niech przyśle mi numer kąta na jaki ma wysłać pieniądze W TAKI A NIE INNY SPOSÓB WYŚLĘ PIENIĄDZE Quote
miki-ostrowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Tak między 8-10 maja bedą pieniążki na kącie nie widzę problemu.Tak jak uzgodniłam z pania inspektor nie inaczej. Quote
Goś Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 To ja w takim razie proszę Cię lolka o nr konta na priva :) Cieszy mnie, że z pieniądzorkami nie będzie problemu... Quote
graynew Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 To ja tez zadowolona :p Jednak mozna sie dogadac :diabloti: Pozdrowienia dla psiora czekamy na wiesci. Bardzo zaluje ze nie uda mi sie go zobaczyc na zywo. Quote
miki-ostrowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jestem przekonana że Czaruś potrzebuje ich i nie mogę inaczej zrobić. Quote
NaamahsChild Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 iwop napisał(a): Przekazałam trochę na weta :oops: wiecej na razie nie mogę... A ja myślałam, że ktoś przez pomyłkę zostawił i chciałam dzisiaj Gośce oddawać;) Dziękuję bardzo! I pozdrawiam od Czarke-burczymuchy, który leżąc na moim tapczanie wkurza się, że go olewam i klikam na dogo:eviltong: Z dziewczynami powoli się dogaduje, właśnie wrócił z towarzystwem z drugiego dzisiaj spacerku, dajmy radę:cool3: Teraz czekam na Goś i lecim na pokaz. Wyczesała, trochę chłopa:eviltong: Quote
iwop Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ucałuj ten bezowy nosek ode mnie :p Słodki wariat:loveu: Quote
lolka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 jeśli odzyskamy te pieniądze, Czarus już nie będzie ich potrzebował i dziewczyny co pomagały mi je uzbierać sie zgodzą to może w razie wojny jesli czarnulowi trzeba bedzie opłacic kolejny miesiąc w hoteliku to na niego puscimy połowę tej kwoty, druga pójdzie na hotelik dla kaukaza, który już czeka w kolejce zbyt długo....... Quote
miki-ostrowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 lolka czy możemy umówić się w ten soposób że 10 maj prześle 120zł i 25 maja prześle 50zł.W sumie 170zł a reszte w następnym miesiącu?Czy możemy tak sięumówić? Quote
NaamahsChild Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Pewnie napisze to też Goś, ale ja dodam od siebie. Czarek ma dom! Tym razem cudowny, naszym zdaniem pewny, kochający.. stworzony dla niego! Para młodych ludzi, psiarzy, mających doświadczenie z psami, z podejściem i dystansem do siebie i psich zachowań. Bawili się z Czarkiem, byli z nim na spacerze.. Poznał ich kotkę i zareagował bardzo pozytywnie: powąchał i.. olał:evil_lol: Spodobało mu się nowe mieszkanko, okolica bardzo ładna, dużo miejsc na spacery z małym ADHD jakim jest Czarek, pies o uszy wiecznego dziecka! Poinformowałyśmy ich o jego dystansie i agresji ostatniej szansy wobec starszych mężczyzn.. wiedzą, że można nad tym zapanować, tylko trzeba odpowiedniego podejścia, stanowczości i cierpliwości. Wzruszyło mnie, że przychodził do mnie, tulił się, brzucho mi do drapania wystawiał, przynosił zabawki do droczenia się..:roll: Piękny rudzielec MA DOM. Dla pewności poczekam na pierwsze wieści z nowego domku jutro i wtedy ostatecznie zmienię temat. Teraz czekam na Rafała, który przyjedzie po kocyk, lekarstwa i książeczkę zdrowia rudego księcia;) Quote
lolka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 NaamahsChild napisał(a):Pewnie napisze to też Goś, ale ja dodam od siebie. Czarek ma dom! Tym razem cudowny, naszym zdaniem pewny, kochający.. stworzony dla niego! Para młodych ludzi, psiarzy, mających doświadczenie z psami, z podejściem i dystansem do siebie i psich zachowań. Bawili się z Czarkiem, byli z nim na spacerze.. Poznał ich kotkę i zareagował bardzo pozytywnie: powąchał i.. olał:evil_lol: Spodobało mu się nowe mieszkanko, okolica bardzo ładna, dużo miejsc na spacery z małym ADHD jakim jest Czarek, pies o uszy wiecznego dziecka! Poinformowałyśmy ich o jego dystansie i agresji ostatniej szansy wobec starszych mężczyzn.. wiedzą, że można nad tym zapanować, tylko trzeba odpowiedniego podejścia, stanowczości i cierpliwości. Wzruszyło mnie, że przychodził do mnie, tulił się, brzucho mi do drapania wystawiał, przynosił zabawki do droczenia się..:roll: Piękny rudzielec MA DOM. Dla pewności poczekam na pierwsze wieści z nowego domku jutro i wtedy ostatecznie zmienię temat. Teraz czekam na Rafała, który przyjedzie po kocyk, lekarstwa i książeczkę zdrowia rudego księcia;) o mamo, nie wierzę:mdleje: Quote
iwop Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ojej! Nawet nie wiecie jak się cieszę!!!!!!:multi::multi::multi: No, ale koty olał dzieki pobytowi u mnie - bo jak poznał moje dwa potffory i dostał dwa razy w buzię to wolał teraz nie ryzykować!:eviltong: Cudny, słodki chłopczyk! Jedyne co mi sie w nim nie podoba, to głupio przyznac, ale... imię :oops: Quote
NaamahsChild Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 iwop kochana, dzięki Tobie wszystko poszło pomyślnie:loveu: Duże podziękowania i wielka buźka w Twoją stronę! Tak przygotowanego psa z przyjemnością się wydaje:lol: Spójrzcie na pierwszą stronę, pierwszy post. Zgaszony Czarek z etykietką gryzaka. Bez szans? Absolutnie nie! Dlatego pozory mylą i dlatego dt jest tak cudowną sprawą. I tak ważną. Quote
Recommended Posts