Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Wolontariuszki działające w Ostrowi Maz. mieszkają w W-wie i okolicy.
Lusia cały czas czeka ...

niedobrze....

trzeba poszukać dogomaniaków z ok. - Łomża może....ech:shake: a może po prostu trza sukę zapakowac i pojechać osobiście jak nie będzie innego wyjścia...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
na mapie dogo też, ale w wyszukiwarce użytkowników przez zaawansowane wpisac ostrołekę w linijce: "skąd jestem"

Szukałam, ale na Dogo są uczennice, a na mapie nie ma :shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ten dom potencjalny zrezygnował?

Nie zrezygnował, ale w tym domku jest mała suczka a Lusia ma cechy dominujące :cool3:

Posted

Lusia wczoraj była w stolicy. Jak na psiaka wychowanego w przytulisku poradziła sobie doskonale. Weszła na klatke schodową budynku, póżniej z pewnym wahaniem do windy, a następnie po schodach jedno piętro i do mieszkania.
Super odważna sunia z niej :lol:.

Posted

Sledziłam wątek bliżniaczki mojej Milki, i taka wiadomośc:) Gratuluję:multi: I bardzo bardzo się cieszę:multi:
Dużo dużo radości w nowym domku dla Lusi i jej nowej rodzinki.
Milka też się dołącza:)

Posted

Nie wiem jakim cudem wyrejestrowałam ten watek ze swoich subskrypcji :roll:. Wiedziałam już, że Lusia ma dom, ale myślałm, że nikt o tym nie napisał na dogo.
Przyszłam się pocieszyć z Wami :multi:. Jak to dobrze, że Lusia już jest we własnym domu.
Dziękuję Gajowa za Twoją pomoc. Baaaaardzo!

• 4 weeks later...
Posted

muszę wrzucić oftopik, właśnie miałam telefonŁ

przeczytajcie zalinkowany post - bardzo potrzebuje pomocy - w imieniu Ali, która sama, bez żadnej sensownej pomocy, prowadzi przytulisko. ukradłysmy od chłopa terierkę, która ma totalnego pecha życoiwego. wkońcu adopcja - po miesiącach hoteliku i różnych historii z chętnymi domkami. adopcja okazała się pseudohodowcą!!! sunia odebrana cudem (schowali ją), z 6 szczeniakami, zakleszczona, wychudzona, ogromnie przerażona i z tego strachu agresywna. przeżyła koszmar.... taka przyjacielska, kochana sunia -obraz nędzy i rozpaczy...
potrzebujemy pomocy. dla Ali, dla suni...

tytuł jeszcze nie zmieniony.....

FOKSTERIERKA GŁADKOWŁOSA młoda sunia POJECHAŁA DO DOMU!!!!