Hienulan Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Hejka, mamy w domu staruszka amstaffa co nie trzyma moczu, posikuje przy spaniu, najbardziej przy zmienianiu pozycji. Kupowaliśmy specjalne psie pieluszki ale drogo wychodziło. Jak sobie radziliście? Polecano żeby kupić normalne ludzkie pieluszki i wyciąć miejsce na ogon. Robiliście tak? A może polecacie tanie psie? Jakie miesięczne koszty? Help. Quote
uxmal Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 używałam pieluszek dziecięcych. Kupowałam najtańsze. Robiłam oczka na skrzydełkach i zawiązywałam je, tak aby dobrze dopasować w talii. Bardzo dobrze się sprawdzały. Quote
AgaG Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Na duzego psa każde dziecinne będą małe. nawet na 10 kilowego samca pieluszki dziecienne są małe. trzeba kupować pieluchomajtki dla dorosłych typu seni. Dla amstafa to myslę, że rozmiar m a nawet L Quote
Kejciu Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 a czy ktoś próbował Trixie pas na podbrzusze ?:)jak się sprawdza ? Quote
asia4510 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 ja używam pasa trixie - jednak zamiast tego wkładu do nich, wkładam dziecięcą pieluszkę (wkład jest cieniutki, przy większym nietrzymaniu wiąże się to z non stop praniem pasa). Zdaje egzamin :) Quote
blissi Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 moja sunia shetland 14 lat 10 kilo tez ma problemy z dluzszym trzymaniem moczu.na noc obowiązkowo zakładam jej pielucho majtki dla dzieci nr 6 największe. .Rewelacyjne. oczywiście wycinam otwor na ogon. kupilam tez majtki dla suni na cieczkę i wkladam 2 podpaski ale sprawdzają się gorzej niż te pielucho majtki. często mocz przecieka i muszę majtki prać. wiec przeszlam na wspomniane pieluchmajtki dla dzieci. Quote
Recommended Posts