wiosna Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Bjutko kochana, za dużo tu napisałaś! Oczywiście Patryk mi podał kwotę, ale nie zdążyłam jej tu napisać i mi uciekła. Kojarzy mi się jakoś 150zł ale jeszcze dopytam, bo to Patryk jedzie i ja.. nawet już nie wiem gdzie hamulec a gdzie gaz :roll: syndrom żony ;) Quote
ALMA2 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='lilk_a']jestem :) pomyślę , dajcie mi parę dni :) zrobię na pewno[/QUOTE] bardzo, bardzo dziękujemy i mocno całujemy;) Quote
Bjuta Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='wiosna']Bjutko kochana, za dużo tu napisałaś! Oczywiście Patryk mi podał kwotę, ale nie zdążyłam jej tu napisać i mi uciekła. Kojarzy mi się jakoś 150zł ale jeszcze dopytam, bo to Patryk jedzie i ja.. nawet już nie wiem gdzie hamulec a gdzie gaz :roll: syndrom żony ;)[/QUOTE] O to super! To taka bardziej realna do udźwignięcia kwota. Quote
Lionees Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jezu...nie było mnie tu 100 lat i takie cudne wieści:multi:Może i strachajcowi Bartusiowi tez znajdzie sie gdzieś taki świetny domek?:) Moja dola za styczeń i luty poleciała do Władzia,jak w razie nie będzie już potrzebna,to Bjutko przekaż proszę dla Redisia na następne miesiące Quote
Bjuta Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='agata51']Bjutko, ile trzeba dorzucić?[/QUOTE] Agatko, on ma z okładem 200 na koncie. Pół lutego to 175, podróż 150, z czego na nas przypada 75. Więc może już nie brakuje tak dużo - ale wiesz jak to jest. Póki nie minie miesiąc w nowym domu - nie można sobie poluzować, dlatego - ja bym chciała "zgarnąć" normalne deklaracje za luty i mieć górkę na podróż - zamrozić na miesiąc - a potem rozdać potrzebującym. Jesteśmy już stare dogomaniackie wygi i wiemy, że na każdą ewentualność trzeba być przygotowanym- a górka na koncie psa, nigdy się nie zmarnuje! LadyyyD pewnie zajęta mocno egzaminami, bo nie zagląda na dogo :lol:. Samych piątek życzymy! :lol: Dzięki Renatko! (Nie przyzwyczaję się do Lionees, zawsze mi się wydaje że ktoś nowy! ) Quote
Lionees Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 A wiesz Bjutko,ze ja tez cały czas jak sie loguje,to najpierw wstukuje Renata5 i jestem ogromnie zdziwiona,ze sie nie mogę zalogować:evil_lol:.No teraz to juz troche sie przyzwyczaiłam do nowego nicku,ale przeciez ja napisałam do nich o zmianę ponad półtora roku temu! A oni sie dopiero teraz przebudzili...mają powera:p.Dlatego nie zmieniałam banerków i przy avatarze tez napisałam,że to ja-Renata5,bo mnie ludzie nie poznawali:razz:...ba...sama sie nie poznawałam,bo juz zdążyłam 10 razy zapomniec o prośbie o zmianę nicku:diabloti: Buziaki i pozdrawiam:loveu: Quote
Bjuta Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Super!! Dziękujemy! Tak wspólny! Jeszcze się u Rudzika zapytam czy może być na moje konto. Quote
lilk_a Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 mam już pomysł i grafikę na bazarek .... ma być wspólny ? dla Władka i Rudzika ? dobrze zrozumiałam ? na transport do domu 200 zł jeżeli wszystko się zgadza , wystawię wieczorem Quote
ladyyyD Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Zaglądam tutaj, zaglądam :-) Tylko się nie logowałam. W sumie sesja na dobre u mnie zaczęła się dzisiaj. Trzymajcie kciuki :-) Quote
ALMA2 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='ladyyyD']Zaglądam tutaj, zaglądam :-) Tylko się nie logowałam. W sumie sesja na dobre u mnie zaczęła się dzisiaj. Trzymajcie kciuki :-)[/QUOTE] bardzo cieszymy się , że zaglądasz. zyczymy powodzenia.:p Quote
Bjuta Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A konto lutego, wysłałam 100 zł. A z Rudzikiem jest gorzej... Trzymajcie za niego kciuki! Quote
Mysia_ Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='ladyyyD']Zaglądam tutaj, zaglądam :-) Tylko się nie logowałam. W sumie sesja na dobre u mnie zaczęła się dzisiaj. Trzymajcie kciuki :-)[/QUOTE] trzymam mocno kciuki ;) [quote name='Bjuta']A konto lutego, wysłałam 100 zł. A z Rudzikiem jest gorzej... Trzymajcie za niego kciuki![/QUOTE] jejku, a co się dzieje? :-( Quote
agata51 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='lilk_a']mam już pomysł i grafikę na bazarek .... ma być wspólny ? dla Władka i Rudzika ? dobrze zrozumiałam ? na transport do domu 200 zł jeżeli wszystko się zgadza , wystawię wieczorem[/QUOTE] czekamy na ten wieczór z utęsknieniem. Quote
lilk_a Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='agata51']czekamy na ten wieczór z utęsknieniem.[/QUOTE] Agatko :) ja czekam na Waszą decyzję jakie mam podac miejsce do przelewu mam wszystko gotowe , ale na swoje konto nie będę zbierać , bo będzie bałagan :) Quote
ALMA2 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='lilk_a']Agatko :) ja czekam na Waszą decyzję jakie mam podac miejsce do przelewu mam wszystko gotowe , ale na swoje konto nie będę zbierać , bo będzie bałagan :)[/QUOTE] myslę, że na konto Bjuty tzn. Władkowe. Napiszę PW do Bjutki. Trochę się martwię Rudzika Quote
Bjuta Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Wiosna uważa, że dla Rudzika w tej chwili przeprowadzka byłaby gwoździem do trumny. Bardzo chłopak podupadł na zdrowiu i to w ekspresowym tempie.... Biedny Rudzik... Llik_a ma zapchaną skrzynkę - konto podałam, ale nie zdążyłam już napisać o sytuacji z Rudzikiem. Quote
Mysia_ Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Rudziku trzymaj się! Dużo zdrówka... Teraz kiedy pojawiła się taka wielka szansa musisz mieć dużo siły. Quote
ALMA2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 bardzo szkoda Rudzika:-(, choc tak mało go znałam, - kurcze może to tylko chwilowa niedyspozycja. A ciekawe jak Władek czuje sie bez Rudzika. Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Przyszło aż 50 zł od Divi dla Władzia. Dziękujemy! :) A i jeszcze ode mnie przyszło 20 Quote
Bjuta Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Niestety Rudzik nie dał rady. Zasnął już na zawsze. [*] [*] [*] Żegnaj wierny przyjacielu naszego Władzia. Tyle mu świata pokazałeś... Tak dzielnie go wspierałeś w hoteliku, na spacerkach... Eh... :( :( :( Quote
Mysia_ Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 jejku... strasznie mi przykro :-( [*] Quote
Syla Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Akurat teraz, jak domek Cię znalazł.... [*] [*] [*]Żegnaj Rudziku... Quote
ALMA2 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Tak przykro:-(, że Władzio stracił przyjaciela. Wiosno - napisz co słychać u Władzia. Quote
ALMA2 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 W październiku zrobiłam bazarek dla WŁADKA - wystawiłam jedną książkę "postaw na kota" a chyba 4 egzemplarze AGATA. moją zakupiła BJUTA - wysłałam i rozliczone:p a drugą książkę zAkupiła MAGDA9 - od października MAGDA się nie odzywała, wiec ja bazarek zamknęłam i usunęłam, a dziś dostałam pw, że pieniążki 12 zł - wysłała na kont WŁADKA czyli BJUTY. Moje pytanko: Bjutko - czy pieniążki wpłynęły, Agatko czy masz jeszcze tę książkę, żeby wysłać ja Magdzie - jak wyjaśnimy sprawę. Quote
Recommended Posts