Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjutko kochana, za dużo tu napisałaś! Oczywiście Patryk mi podał kwotę, ale nie zdążyłam jej tu napisać i mi uciekła. Kojarzy mi się jakoś 150zł ale jeszcze dopytam, bo to Patryk jedzie i ja.. nawet już nie wiem gdzie hamulec a gdzie gaz :roll: syndrom żony ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiosna']Bjutko kochana, za dużo tu napisałaś! Oczywiście Patryk mi podał kwotę, ale nie zdążyłam jej tu napisać i mi uciekła. Kojarzy mi się jakoś 150zł ale jeszcze dopytam, bo to Patryk jedzie i ja.. nawet już nie wiem gdzie hamulec a gdzie gaz :roll: syndrom żony ;)[/QUOTE]

O to super! To taka bardziej realna do udźwignięcia kwota.

Posted

Jezu...nie było mnie tu 100 lat i takie cudne wieści:multi:Może i strachajcowi Bartusiowi tez znajdzie sie gdzieś taki świetny domek?:)
Moja dola za styczeń i luty poleciała do Władzia,jak w razie nie będzie już potrzebna,to Bjutko przekaż proszę dla Redisia na następne miesiące

Posted

[quote name='agata51']Bjutko, ile trzeba dorzucić?[/QUOTE]
Agatko, on ma z okładem 200 na koncie. Pół lutego to 175, podróż 150, z czego na nas przypada 75. Więc może już nie brakuje tak dużo - ale wiesz jak to jest. Póki nie minie miesiąc w nowym domu - nie można sobie poluzować, dlatego - ja bym chciała "zgarnąć" normalne deklaracje za luty i mieć górkę na podróż - zamrozić na miesiąc - a potem rozdać potrzebującym. Jesteśmy już stare dogomaniackie wygi i wiemy, że na każdą ewentualność trzeba być przygotowanym- a górka na koncie psa, nigdy się nie zmarnuje! LadyyyD pewnie zajęta mocno egzaminami, bo nie zagląda na dogo :lol:. Samych piątek życzymy! :lol:

Dzięki Renatko! (Nie przyzwyczaję się do Lionees, zawsze mi się wydaje że ktoś nowy! )

Posted

A wiesz Bjutko,ze ja tez cały czas jak sie loguje,to najpierw wstukuje Renata5 i jestem ogromnie zdziwiona,ze sie nie mogę zalogować:evil_lol:.No teraz to juz troche sie przyzwyczaiłam do nowego nicku,ale przeciez ja napisałam do nich o zmianę ponad półtora roku temu! A oni sie dopiero teraz przebudzili...mają powera:p.Dlatego nie zmieniałam banerków i przy avatarze tez napisałam,że to ja-Renata5,bo mnie ludzie nie poznawali:razz:...ba...sama sie nie poznawałam,bo juz zdążyłam 10 razy zapomniec o prośbie o zmianę nicku:diabloti:
Buziaki i pozdrawiam:loveu:

Posted

mam już pomysł i grafikę na bazarek .... ma być wspólny ? dla Władka i Rudzika ? dobrze zrozumiałam ?
na transport do domu 200 zł

jeżeli wszystko się zgadza , wystawię wieczorem

Posted

[quote name='ladyyyD']Zaglądam tutaj, zaglądam :-) Tylko się nie logowałam. W sumie sesja na dobre u mnie zaczęła się dzisiaj. Trzymajcie kciuki :-)[/QUOTE]

bardzo cieszymy się , że zaglądasz. zyczymy powodzenia.:p

Posted

[quote name='ladyyyD']Zaglądam tutaj, zaglądam :-) Tylko się nie logowałam. W sumie sesja na dobre u mnie zaczęła się dzisiaj. Trzymajcie kciuki :-)[/QUOTE]

trzymam mocno kciuki ;)

[quote name='Bjuta']A konto lutego, wysłałam 100 zł. A z Rudzikiem jest gorzej... Trzymajcie za niego kciuki![/QUOTE]

jejku, a co się dzieje? :-(

Posted

[quote name='lilk_a']mam już pomysł i grafikę na bazarek .... ma być wspólny ? dla Władka i Rudzika ? dobrze zrozumiałam ?
na transport do domu 200 zł jeżeli wszystko się zgadza , wystawię wieczorem[/QUOTE]

czekamy na ten wieczór z utęsknieniem.

Posted

[quote name='agata51']czekamy na ten wieczór z utęsknieniem.[/QUOTE]
Agatko :) ja czekam na Waszą decyzję jakie mam podac miejsce do przelewu mam wszystko gotowe , ale na swoje konto nie będę zbierać , bo będzie bałagan :)

Posted

[quote name='lilk_a']Agatko :) ja czekam na Waszą decyzję jakie mam podac miejsce do przelewu mam wszystko gotowe , ale na swoje konto nie będę zbierać , bo będzie bałagan :)[/QUOTE]

myslę, że na konto Bjuty tzn. Władkowe.
Napiszę PW do Bjutki.

Trochę się martwię Rudzika

Posted

Wiosna uważa, że dla Rudzika w tej chwili przeprowadzka byłaby gwoździem do trumny. Bardzo chłopak podupadł na zdrowiu i to w ekspresowym tempie.... Biedny Rudzik...

Llik_a ma zapchaną skrzynkę - konto podałam, ale nie zdążyłam już napisać o sytuacji z Rudzikiem.

Posted

Niestety Rudzik nie dał rady. Zasnął już na zawsze.
[*]
[*]
[*] Żegnaj wierny przyjacielu naszego Władzia. Tyle mu świata pokazałeś... Tak dzielnie go wspierałeś w hoteliku, na spacerkach... Eh... :( :( :(

Posted

W październiku zrobiłam bazarek dla WŁADKA - wystawiłam jedną książkę "postaw na kota" a chyba 4 egzemplarze AGATA.

moją zakupiła BJUTA - wysłałam i rozliczone:p

a drugą książkę zAkupiła MAGDA9 - od października MAGDA się nie odzywała, wiec ja bazarek zamknęłam i usunęłam, a dziś dostałam pw, że pieniążki 12 zł - wysłała na kont WŁADKA czyli BJUTY.

Moje pytanko:
Bjutko - czy pieniążki wpłynęły,
Agatko czy masz jeszcze tę książkę, żeby wysłać ja Magdzie - jak wyjaśnimy sprawę.