Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, ale muszę zawiesić moją deklarację.Nie chcę rezygnować, jak tylko znajdę pracę od razu tutaj napiszę.Jednak nie mam pojęcia, ile czasu to potrwa.Przepraszam Władku.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sylo - dzięki wielkie za info! :loveu:

Na wrzesień i październik - wpłynęły

[FONT=Arial][SIZE=2][U]WRZESIEŃ [/U][U]2010[/U][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] (płacimy [B]360 minus 80, które Wellington wysłała bezpośrednio[/B])[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]30 - Jolanta08 (8.VIII)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]30 - Agata51 (11.VIII)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]20 - Jola M[/SIZE][/FONT] (30.VIII)
[FONT=Arial][SIZE=2]10 - Alma 2 [/SIZE][/FONT](30.VIII)
0,15 - odsetki (1.IX)
4,85 - Bjuta wyrównanie (1.IX)
[FONT=Arial][SIZE=2]12 - Divi (1.IX)[/SIZE][/FONT]
20 - Bjuta (2.IX)
10 - Agat21 (6.IX)
50 - Ketunia (8.IX)
50 - Ghanima (9.IX)
15 - Certusowa (13.IX)

[FONT=Arial][SIZE=2]czyli 252[/SIZE][/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2] [COLOR=red]-[B] 280[/B] (przelewamy Wiośnie na wrześniowy czynsz 1.IX)[/COLOR][/SIZE][/FONT] - mniej bo Wellington zapłaciła przez TOZ
[FONT=Arial][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]
[U]PAŹDZIERNIK [/U][U]2010[/U][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] (płacimy [B]360 - 20 czyli 340[/B])[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]12 - Divi (1.IX)[/SIZE][/FONT]
30 - Jolanta08 (10.IX)

Jeszcze Divi wrzuciła 8 do żelaznego zapasu

Wszystkim bardzo dziękujemy :loveu:

A skoro Wiosna nie napisała - to ja zdam relację z rozmowy tel.

Władek regularnie wychodzi na spacery! Trzyma się swojego najlepszego przyjaciela i odważnie zwiedza świat. Nie ma problemu z powrotem za ogrodzenie! Zaczął się już bardzo cieszyć jak zbliża się pora spaceru, bo na początku w ogóle nie chciał wychodzić z kojca. Ale teraz już wie, że spacery są fajne!

Posted

[quote name='ALMA2']ok.

Czyli na czysz za miesiąc październik zabraknie pieniążków , bo deklaracji jest mniej.

Może ktoś mógłby zrobić bazarek. mam książeczki i mogę je przekazać na ten cel - nie umiem robić bazarku.[/QUOTE]

Podnoszę pytanie

Posted

Przypominam dobre wieści! - "Władek regularnie wychodzi na spacery! Trzyma się swojego najlepszego przyjaciela i odważnie zwiedza świat. Nie ma problemu z powrotem za ogrodzenie! Zaczął się już bardzo cieszyć jak zbliża się pora spaceru, bo na początku w ogóle nie chciał wychodzić z kojca. Ale teraz już wie, że spacery są fajne!"

Przyszło 13 zł od Renaty5 Dziękujemy!!

Posted

Ja czytam wszystkie wieści o Władziu i każdy postęp chłopaka ogromnie mnie cieszy :loveu:ale rzadko piszę a jak trzeba będzie wspomóc dodatkowym grosikiem to wspomogę w miarę możliwości.

Posted

[quote name='Bjuta']Przypominam dobre wieści! - "Władek regularnie wychodzi na spacery! Trzyma się swojego najlepszego przyjaciela i odważnie zwiedza świat. Nie ma problemu z powrotem za ogrodzenie! Zaczął się już bardzo cieszyć jak zbliża się pora spaceru, bo na początku w ogóle nie chciał wychodzić z kojca. Ale teraz już wie, że spacery są fajne!"

Przyszło 13 zł od Renaty5 Dziękujemy!![/QUOTE]

Tak trzymaj, Władysławie. Będą z ciebie (oby nie) ludzie.

Posted

[quote name='Jolanta08']Ja czytam wszystkie wieści o Władziu i każdy postęp chłopaka ogromnie mnie cieszy :loveu:ale rzadko piszę a jak trzeba będzie wspomóc dodatkowym grosikiem to wspomogę w miarę możliwości.[/QUOTE]

Jak mozna to poprosimy o dodatkowy grosik:p, bo brakuje stałych deklaracji do pełnej kwoty za hotelik.

Posted

Musiałam zrobić krótszą wersję do ogłoszeń taka mi wyszła:

[CENTER][CENTER][B][FONT=Arial]WŁADEK jest psem wielkiej urody. Rude puchate futro i pysio pluszowego miśka. Chciałoby się go przytulić i głaskać w nieskończoność. Władek chce czegoś innego. Marzy o ogrodzie, miseczce jedzenia, świeżej wodzie i świętym spokoju. Władek jest psem po przejściach. Kiedy trafił do schroniska bał się nawet spojrzenia człowieka. Po paru miesiącach pracy schroniskowych wolontariuszek i pracowników – odważnie podchodził do człowieka na odległość 2 metrów... Potem został wysłany do psiego hotelu, gdzie pracują z nim znawcy psiej psychiki. Władek nauczył się jeść z ręki. Wychodzi na spacery bez smyczy. Natomiast dotyk ręki człowieka jest ciągle dla niego za trudny. Jest starszym psem (nie wiemy ile ma lat dokładnie), przepięknym i zupełnie niekłopotliwym. Nie jest agresywny. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami – w każdym wieku, każdej płci. Będzie wdzięczny za ciepłą budę, jedzonko i miłość na odległość. Zapewniamy bezpieczny transport na terenie Polski i pomoc behawiorysty. Tel. [/FONT][/B][B][FONT=Arial]500-16-25-35 lub 506-935-278. [/FONT][/B][FONT=Arial][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/FONT][B][FONT=Arial]. Tutaj więcej o Władku - również jak można mu pomóc inaczej niż adopcją:[U]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/133307-WA-adek-cierpienie-gA-A-d-i-strach-POMOA-zbieramy-deklaracje-na-hotelik[/URL]
[/U][URL="http://www.dogomania.133307-WA-adek-cierpienie-gA-A-d-i-strach-POMOA-zbieramy-deklaracje-na-hotelik"][/URL] [/FONT][/B][/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Dziękujemy Jolancie 85 za wpłatę na wrzesień i październik i JoliM za wpłatę na październik. Na koncie Władek ma 268 zł - co niestety nie wystarczy na hotelik...

Posted

[quote name='Bjuta']Dziękujemy Jolancie 85 za wpłatę na wrzesień i październik i JoliM za wpłatę na październik. Na koncie Władek ma 268 zł - co niestety nie wystarczy na hotelik...[/QUOTE]

Kurcze:roll:, ja pieniążki za czynsz wyślę po 10.10.
A żeby troche pomóc Władziowi to powysyłam wątek Władzia po ludziach na dogo, może kogoś uda sie zaprosić.

Dziewczyny i Władziu - udało mi się założyć wątek na bazarku. Książeczkę miałam w biurku w pracy:oops:.
Jutro przyniosę z domu i dołożę jeszcze dwie. Kurcze, tak się cieszę, nie jestem taki gamoniek komputerowy, hura.:multi:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193699-Książka-Czas-na-Pożegnanie[/URL]

Posted

[quote name='Bjuta']Mamy bazarek na Władzia!!! I to pierwszy w życiu! (W życiu Almy 2, bo Władzia, nie :evil_lol:)
Dziękujemy!!! :loveu::loveu:[/QUOTE]

Nio, też się cieszę jak dziecko, z mojego piewszego bazarku - tylko żeby udało jeszcze mi się coś sprzedać;):p. Ale nie martwie się, będę stosowac techniki marketingu:evil_lol: - tylko muszę się zastanowic jakie.:p

Posted

[quote name='Mysia_']ja raz zrobiłam bazarek, ale jakoś mi nie wyszedł :-( trzyma kciuki za Twój ;)[/QUOTE]

Przykro mi:glaszcze:
Dlaczego nie wyszedł, nic nie sprzedałaś?

Moim bazarkiem, jak na dziś też specjalnie nikt sie nie zaintersował.
Zastanawiam się dlaczego, słabo weksponowane książki. Pod koniec sierpnia Kumiko sprzedawała ksiązkę w ilości chyba 20 szt " postaw na kota" - i było zaintersowanie.
No cóż, Zobaczmy.