AnK Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Byłam dziś odwiedzić małą. Ma super domek! Pani cudowna! Psina zamieszkała w super warunkach,w pięknym mieszkaniu niedaleko Pola Mokotowskiego. Pani zakochana w niej, a Bulinka w Pani. Nie odstępuje jej na krok :cool3: Byczy się na swoim kocyku, dobrze odżywia, chodzi na spacery, a na lato pojedzie nad morze ze swoją Panią. No po prostu lepiej trafić nie mogła! Jestem taka szczęśliwa:loveu: Quote
anouk92 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 AnK napisał(a):Jestem taka szczęśliwa:loveu: A Ty wiesz jak ja się cieszę. Już myślałam że będzie siedzieć całe wieki w hoteliku, a to się okazała jedna z najszybszych adopcji:multi:. Robiłaś jakieś fotki? Quote
Negri_2008 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 AnK napisał(a):Byłam dziś odwiedzić małą. Ma super domek! Pani cudowna! Psina zamieszkała w super warunkach,w pięknym mieszkaniu niedaleko Pola Mokotowskiego. Pani zakochana w niej, a Bulinka w Pani. Nie odstępuje jej na krok :cool3: Byczy się na swoim kocyku, dobrze odżywia, chodzi na spacery, a na lato pojedzie nad morze ze swoją Panią. No po prostu lepiej trafić nie mogła! Jestem taka szczęśliwa:loveu: klon tej osoby by się przydał, a potem następny i następny A tak poważnie, to dobrze, że są takie osoby. Musimy tylko do nich dotrzeć i pokazać im "nasze" pieski :p Babulinko, łap każdą chwilę swojego nowego życia i żyj dłuuuugo :loveu: Quote
AnK Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ania (fotoreporterka) robiła, bo ma być artykuł o Bulince - Babulince (taki nieduży, no ale...) Super są- jak zwykle :p Wrzucę taką, co zmniejszyłam, jutro zapytam nową Panią Bulinki, czy mogę wrzucić razem z nią ujęcia. Quote
anouk92 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Moja ślicznota:loveu:. Panią sobie obejrzymy w gazecie;). Daj znać kiedy będzie artykuł. Quote
Negri_2008 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bardzo, bardzo słodka. I ten jej kiełek uroczy i siwa mordka uchachana i co najważniejsze....błysk w oczkach:loveu: Quote
Niuni&Pupi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jak tam babinka? Zaaklimatyzowała się w nowym domku??? Czekam na wieści ;) Quote
AnK Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziś w SE jest artykuł o Bulince i jej nowym domu, taki mały, nie weszły zdjęcia z panią, pewnie się nie zmieściły, a weszły jakieś inne teksty; co trochę mnie zeźliło. No ale artykulik o happy endzie jest:loveu: Dziś też dzwoniła do mnie Pani Bulinki, opowiadała, że suczka świetnie się odnalazła, że kot nauczył się już z nią mieszkać i się wzajemnie nie zaczepiają. Syn Pani Bogusi ma on-ka i wpada z nim do niej często, Bulinka już go poznała i też nie ma żadnej agresji między nimi. Generalnie obupólna miłość kwitnie:multi: Quote
Niuni&Pupi Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jakieś wieści z nowego domu sunieczki są??? Quote
Recommended Posts