Rodzice Maciusia :) Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 dzisiaj "strzelę" allegro Dropciowi + Imbirce. Mam nadzieję, że ktoś się zainteresuje. Justynko, czy masz możliwość cyknąć jeszcze kilka fotek mu? Quote
Justyna.Justa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Poprawka Dropek to nie jest WYŻEŁ To jest Terier Niemiecki Wyżły są większe i nie mają takiej brudki jak ma terier Ja wczoraj sprawdzałam na necie obie te rasy To na 100% jest Terier Niemiecki. Quote
Justyna.Justa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Właśnie dzwoniłam do Ciotki czy mam jeszcze po co do niej przychodzić Czy dropek znowu nie nawiał Otóż nawiał , urządza sobie sam poranne spacery , a potem wraca na podwórko . Cwaniaczek!:evil_lol: Umie zachować się na ulicy , i nie wbiega pod samochody, tyle szczęścia:roll: Trzeba mu jak najszybciej znalęźć własciciela który poświęci mu dużo czasu na spacery, albo przynajmniej ten ogród będzie miał duży żeby ta energia Dropka miała się gdzie spożytkować Quote
Justyna.Justa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 On naprawdę potrzebuję dużo uwagi ze strony człowieka. Zaraz idę go nakarmić. Chociaż już nie chcę tak bardzo jeść Został odkarmiony , i już tak nie rzuca się na jedzenie Także daję mu tylko raz dziennie, ponieważ on więcej nie chce jeść. Pozdrowionka. Aha tatuaży nie ma , nie znalazłam nic I raczej nikomu się nie zgubił, bo tak jak Anita pisała nasze miasteczko jest nie wielkie i już by go ktoś szukał i ogłoszenia porozwieszał. A ja z nim zresztą chodzę na miasto i raczej nikt się nie dopomniał do tej pory. Zobaczymy może już niedługo znajdzie dom. To ładny i do tego rasowy pies ( Nie czaje ludzie płacą kasę za rasowe psy a póżniej je wyrzucają :-o) Quote
Energy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mały śmigaj do góry po domek:loveu: Ja niestety też tego nie rozumiem:shake: Quote
Justyna.Justa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pan o którym pisałam wcześniej , przyszedł dzisiaj do Cioci i powiedział żeby przytrzymała Dropka do niedzieli ponieważ on go weźmie Ja niestety akurat w tym czasie nie byłam u Cioci i nic więcej się nie dowiedziałam. Wiem że Pies będzie na wsi u Pana rodziców. Będzie miał kumpla , ponieważ rodzice Pana mają małego szczeniaczka. I wiem że lubią psy i będą się nim zajmować. Ale oczywiście jutro będę chciała się z nim sama spotkać i porozmawiać. Dropek ciągle ucieka Cioci z budy , rozdziera kojec i zwiewa . Dlatego jak tylko dowiem się więcej od pana na temat jego rodziców, i wszystko będzie ok , to Dropek jedzie w niedziele do nowego domu. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Mam nadzieję, że będzie ok ten pan i Dropiaty będzie miał domek... Quote
Energy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Justyna.Justa trzeba sprawdzić potencjalny domek, żeby mały nie znalazł się w budzie i jeszcze do tego na łańcuchu:cool3:Mam nadzieję, że wszystko będzie ok:p Quote
agata51 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To już można się cieszyć? :multi::multi::multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Pan jak obiecywał tak zrobił i Dropiat jest w nowym domu ;) Nic więcej nie wiem, Justyna jest na studiach, jak wróci to pewnie w poniedziałek coś napisze ;) Quote
Panca Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 fiu fiu fiu,ale szybko sie to wszystko potoczylo:-oczekam na relacje o nowym domku Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 szybko szybko. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Nie wiem co Justyna ustaliła z panem, czy nmozna odwiedzić Dropciatego w domku. Czekam niecieprliwie na jej relację Quote
Justyna.Justa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Hej Dropek w nowym domu. Mieszka na dużym podwórki i ma kumpla , w zasadzie braciszka ponieważ państwo mają jeszcze jednego małego szczeniaka. To bardzo dobrze się składa , ponieważ Dropek lubi zabawy z innymi psami. W najbliższym czasie odwiedzę małego i zobaczę jak się miewa. I czy nie uciekł , ponieważ to jego specjalność. Powiedziałam również panu że jeżeli Dropek nie będzie chciał się zaklimatyzować w nowym domku to żeby z powrotem przywiózł go do mnie , to wtedy będziemy szukali mu nowego domu. Ale mam nadzieje że wszystko jest dobrze. W najbliższych dniach dowiem się wszystkiego. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 no to czekamy na info :multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a może jest ktoś jeszcze chętny na takiego psiaka? Bo w schronie w Lublinie,są dwa bardzo podobne psiaczki tylko,że starsze :cool3: Quote
Recommended Posts