Patikujek Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Szał ciał Madzia! A mi się najbardziej podoba podpis na ocenie " M. Grizzle" Quote
Patikujek Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Jak tam księżniczka się miewa i jak minęły urodzinki pani? Quote
Marmag Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 Queen mi marudzi nieustannie, bo ona chce na dwor na ten mroz w sniegu nurkowac... wszystkie male psy z osiedla umierają z zimna, ale nie księżniczka Queen - ona moze byc na dworze godzinami! W międzyczasie domaga sie wypuszczania na balkon haha No i ciagle chce sie bawic i beka bezczelnie po kazdym jedzeniu,smieszna jest mega haha No a ja po urodzinach zadowolona bo dostalam organizer na rzeczy dla.Queen od Meza i pare innych pierdolek ;) 18 marca jedziemy do Monachium na wystawę 1 Quote
Marmag Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Dawno mnie nie było, ale odswieze, bo jak zapomne o galerii to potem bede zalowac, ze systematycznie nie prowadzilam pamiątki :d Z nowosci to mamy ubranko nowe z adidoga bluze. No i dzis wiosennie sie zrobilo, wiec bylysmy na dluuuugim spacerze. No i oczywiscie wszystkie gowienka po zimie wyszly, a Queen zafascynowana wszystkim, nieswiadomie biega po owych gowienkach :D Dlatego po kazdym spacerze myjemy lapki no i brode, bo juz dluzsza jest i po ziemi sie ciagnie jak Queen niucha :) Quote
Patikujek Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Nie gadaj tyle dawaj foty. Przypominam że szczególnie czekam na tą w adidogu! Quote
Marmag Posted February 4, 2017 Author Posted February 4, 2017 Zdjecia bylyby ladniejsze ale musialam je totalnie poobcinac bo nie chcialy sie na dogo zmiescic... Quote
Patikujek Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ona jest słodziuchna, takie maleństwo A co do zdjęć to ja wrzucam na photobucket.com i tam mam ustawione żeby od razu przy wrzucaniu na serwer mi zdjęcia zmniejszało do 640x480 i jest git Quote
Ania :) Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Wow jaka już duża, jak jej sierść urosła :) Quote
Patikujek Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Ona jest cuuudna po prostu. I taka maleńka. Quote
gonzo01 Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Napisano August 20, 2016 · Zgłoś post Założyłam galerię mojej Niuńki. Zapraszam do odwiedzin. Queen Lady urodziła się 8 sierpnia 2016 w hodowli Megi York. Jest rodowodową suczką, z ktòrą planuję się powystawiać, jeśli mała wyrośnie na wzorcową sunię. Czy ta cudowna Niuńka od Megi York ma I palce w przednich łapkach ? Czy zostały usunięte ? Quote
Patikujek Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Na powyższych fotkach widać nawet palce... Ale o co chodzi człowieku? Quote
gonzo01 Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 12 godzin temu, Patikujek napisał: Na powyższych fotkach widać nawet palce... Ale o co chodzi człowieku? Sorki. Na żadnych fotkach Yorka I palce na przednich łapkach nie będą widoczne, bo przy długich włosach, włosy je przykrywają. A człowiekowi chodzi tylko o to, czy ten naprawdę cudny piesek też padł ofiarą "Megi", jak mój, czy ją to szczęśliwie ominęło. Bo hodowca (nie weterynarz) "Megi York" sam usuwa szczeniakom te palce i raczej "się tym nie chwali", nawet w trakcie kontroli miotu. Quote
Patikujek Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Chodzi o " piąty palec " ten z tyłu tak? To faktycznie nie zobaczy się. Ale myślę że warto w takim razie napisać na priv. Tylko nie wiem po co usuwać te palce Quote
gonzo01 Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Dnia 15.06.2017 o 12:07, Patikujek napisał: Chodzi o " piąty palec " ten z tyłu tak? To faktycznie nie zobaczy się. Ale myślę że warto w takim razie napisać na priv. Tylko nie wiem po co usuwać te palce pierwszy w kończynie przedniej - to nie piąty z tyłu :) Quote
Marmag Posted June 16, 2017 Author Posted June 16, 2017 juz wiem o ktory palec chodzi... Moje psy kundelki je naturalnie maja, jak mozna to obcinac bez znieczulenia szczenietom! Okrucienstwo! Quote
Recommended Posts