Nadziejka Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Ogromny zal ogromnie tulinkam janeczko pale swiatelko na nowa droge kotuniowi.. Quote
jankamałpa Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 Życie płynie dalej, ale ja zawsze będę pamiętać Ciciusia takiego jak na zdjęciu, szczęśliwego gadającego, mruczącego kota, który udeptywał poduszkę za moją głową. Quote
jankamałpa Posted February 20, 2019 Author Posted February 20, 2019 robią mi się jakieś duble, nie mogłam wstawić zdjęcia, ale w końcu się udało. Quote
Nadziejka Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Serdeczne ogromne tulinki dla Was dla pieselkow do ktorych jezdzisz janeczko calunkim serduchem Quote
jankamałpa Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Serdeczne ogromne tulinki dla Was dla pieselkow do ktorych jezdzisz janeczko calunkim serduchem Dziękuję Nadziejko za pamięć. U psiaczków byłam wczoraj, chcialam zrobić jakieś ładne zdjęcie, ale psiaki nie były chętne do pozowania :). Quote
Nadziejka Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Pozdrowionka sle serduchem calem psinkom wszystkim Quote
Nadziejka Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 pozdrawiamy lapucinki brzusinki spokojnej nocy Quote
jankamałpa Posted March 10, 2019 Author Posted March 10, 2019 8 godzin temu, Nadziejka napisał: pozdrawiamy lapucinki brzusinki spokojnej nocy Dziękuję, ja mam ciężki tydzień. Walczę z bólem zęba. Miałam dziś jechać do psiaków, ale samochód coś "zastrajkował" trzeba jechać do mechanika i sprawdzć :(. Quote
Nadziejka Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Ciociu dla mnie dentysta to ...smierc .... jak tylko mozesz to jedz najpredzej i walcz z tym bolem a jesli da rade to odzyjesz ciociu ja od lat wielu umueram przed kazdenka wizyta ..zebow juz resztki ale ale nigdy sie nie przemoge i nie wuwierze ze moze ,, nie bolec,, u mnie sie nigdy nie sprawdziolo ,, nie bolec ,, ech ....no takie zycie tulinkam pozdrawiam ogromnie Quote
Olena84 Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 23 godziny temu, jankamałpa napisał: Dziękuję, ja mam ciężki tydzień. Walczę z bólem zęba. Ja się zebrać nie mogę też, ale już boli bardzo:( Quote
jankamałpa Posted March 11, 2019 Author Posted March 11, 2019 3 godziny temu, Olena84 napisał: Ja się zebrać nie mogę też, ale już boli bardzo:( Mnie ten ząb to tak bardzo bolał już po wizycie u dentysty :( . Ja generalnie to pilnuję i staram się dbać o to co mi jeszcze pozostało :). Dziś też byłam u dentysty, ale nic robił bo w piatek wiezdżam i balam się ryzykować, ale mam tylko ten nieszczęsny ząb co mnie tak bolał do dokończenia i jeszcze tylko jeden do zrobienia - czyli nie jest tak źle :). Quote
jankamałpa Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 Miałam wstawić nowe zdjęcia głównego bohaera wątku, czyli Maksia, ale zepsuł mi się telefon - tak na dobre, a aparatu nie mam :(. Quote
Nadziejka Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Pozdrawiam serduchem wiosennie ciepelka wszytkim lapeczkom zycze piesielkom ciocinym wszystkim Quote
jankamałpa Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 21 godzin temu, Nadziejka napisał: Pozdrawiam serduchem wiosennie ciepelka wszytkim lapeczkom zycze piesielkom ciocinym wszystkim Jak miło Cię widzieć. Nie ma nowych zdjęć na wątku bo nie mam czym zrobić :(. Ja dziś w pracy do 8 rano jutro. Quote
Nadziejka Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 pozdrawiamy nocunkowo lapucinki tulinkamy janeczko bede slac ku Tobir lada dzien z bazareczku i przygotowalalm tez cos dla lapucinek dla tych dwoch pisiow cudnych ktorymi sie opiekujesz jak posle to podam num listu spokojnej nocki Wam a ja dzis nawet sie tr wczesniej wyrobilam w pracy ze nie wrocilam tak umeczon Quote
jankamałpa Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Dzięki Nadziejko za pamięć. Ja ciągle jeszcze w biegu, jutro jadę na wieś do psiaków i pozałatwiać sprawy, ale już chyba niedługo i uporamy się przynajmniej od strony prawnej. Quote
jankamałpa Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 13 godzin temu, Olena84 napisał: Też zaglądam Jak miło. Nie mam nowych zdjęć ale chociaż stare zamieszczę głównego bohatera wątku, żeby nikt nie zapomniał jak wygląda Maksio :) 2 1 Quote
Nadziejka Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Pozdrawiamy ciepluuutenko calunka druzynke lapenkowa Quote
jankamałpa Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Pozdrawiamy ciepluuutenko calunka druzynke lapenkowa Dziękuję, ja dziś w pracy na noc, ale od jutra mam już trochę wolnego, czyli urlop :). Quote
jankamałpa Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 Mam parę dni urlopu i wyjeżdżam odpocząć. Nie będzie mnie chwilę na Dogo. :). Quote
Nadziejka Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 serduchem pooozdrawiam drruzyneczka calunka jeneczkowa ciocia mialam slac juz troszke temu ku Tobie paczunke i nie poslalam jeszcze ale lada dzien juz napewno teraz juz troszke sie wyrobillam w pracy znaczy w tej ...harowie str ... wiec juz ciut latwiej ze wszytkim bo na poczatku nie dawalalm rady fizycznie takie zycie serdecznosci Wam Quote
Recommended Posts