Jump to content
Dogomania

GALERIA YORKOW - tylko foty, żadnych komentarzy

Recommended Posts

Posted

[quote name='Megula']

Megula:

Poddaje sie.

:lol:

na oknie:

;)

:p

AAAAAAAAA ta dziewczynka jest nieziemska:crazyeye:

Najpierw walka z psem, który mógłby ja przełknąć na przekąskę :placz:
a potem wygląda z okna nie wiem, którego pietra :roll:
Ona chyba lubi sporty ekstremalne ...
A tak serio- nie boisz się o nią ?

Bo mnie trochę skóra ścierpła :-o

Pozdrawiam

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="1"]Danani: oczywiscie ona tak sama nie zostaje w pokoju. Na tych zdjeciach tez nie widac ze za nia siedziala moja mama ;)

madzisto: super fotki :)

Posted

[quote name='Megula']

Danani: oczywiscie ona tak sama nie zostaje w pokoju. Na tych zdjeciach tez nie widac ze za nia siedziala moja mama ;)

Naprawdę ulżyło mi... ;)

Ale z niej supermodelka !

Posted

[quote name='Shahar']

Dyziu i Sandra
tak szczerze to wyglada ten wiekszy na Dyzia a ten mniejszy na Sandre. Domyslam sie ze jest odwotnie :lol: . Słodziutkie psiaki :loveu:

Posted

Nie Asiu nie dokupie jej bo ona nie ma rodowodu juz zapisałam ja na sterylke.Po co rozmnażac ja skoro nie wiem jakie psiaki po niej wyjda.Kochany psiak z niej ale do hodowli sie nie nadaje.

Posted

źle mnie zrozumiałaś :lol: , chodziło mni żebys jej dokupla faceta to bedzie jej bronił, niechodzi mi o rozrod :roll: .

Posted

O czym ja tu słyszę, najpierw zielone yorki z czułkami, teraz psie dyskorolki.
Zaraz, (czyt. później) pokażę Wam zdjęcia szczęśliwego psa, czyli Kapucynki (Corinki) po spacerze w błocie i zabawie w piaskownicy ; )

Posted

:cool3: [quote name='Chanelle']O czym ja tu słyszę, najpierw zielone yorki z czułkami, teraz psie dyskorolki.
Zaraz, (czyt. później) pokażę Wam zdjęcia szczęśliwego psa, czyli Kapucynki (Corinki) po spacerze w błocie i zabawie w piaskownicy ; )
:cool3: :cool3: :cool3: CZEKAMY !!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...