Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gumtree dla suni: GUMTREEWROCLAW [URL="http://wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Ma-a-urocza-sunia-prosi-o-domek-Schronisko-Wroc-aw-W0QQAdIdZ113841652"]Mała urocza sunia prosi o domek Schronisko Wrocław - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław[/URL] ,
KUPIEPSA,
cafeanimal.pl

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

witam, to chyba ja jestem ta pani z nk, ktora proila o przedluzenie aukcji, po pierwsze to zadna ze mnie pani :eviltong: ciezko bylo, ale naprawde sie staralam znalezc ten domek dla Daisuni, bo mnie najbardziej za serce chwycilo haslo: jest zbyt przecietna, zeby ktos ja wybral... ja z łodzkiego jestem i do tego kociara(na razie mam tylko 2 :eviltong:), ale pieski tez kocham i kiedy tylko bede mogla, to postaram sie pomagac :diabloti:,pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, gratuluje pozytywnej inicjatywy i oby wiecej takich ludzi na swiecie

GO VEGE, GO :)

Posted

[quote name='kessi']witam, to chyba ja jestem ta pani z nk, ktora proila o przedluzenie aukcji, po pierwsze to zadna ze mnie pani :eviltong: ciezko bylo, ale naprawde sie staralam znalezc ten domek dla Daisuni, bo mnie najbardziej za serce chwycilo haslo: jest zbyt przecietna, zeby ktos ja wybral... ja z łodzkiego jestem i do tego kociara(na razie mam tylko 2 :eviltong:), ale pieski tez kocham i kiedy tylko bede mogla, to postaram sie pomagac :diabloti:,pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, gratuluje pozytywnej inicjatywy i oby wiecej takich ludzi na swiecie

GO VEGE, GO :)[/quote]

hehe witamy Kessie :loveu: super że zaadoptowałaś tego 7-latka :loveu::loveu::multi:

Posted

zaszlo tu jakies nieporozumienie, jeszcze zadnego psa nie adoptowalam, chcialam Daisy znalezc dom, ale mnie uprzedziliscie :D kurcze, strasznie mnie wzrusza to zdjecie szczesliwej Daisuni :loveu:

wczoraj sie dowiedzialam, ze moj Maxik, kundelek, 17 lat zostal uspiony, wyprowadzil sie z moja mama do Austrii, a wtedy sprowadzilam kocury na chate, bo cale zycie bylam przeglosowana i mialam "tylko": psy, zlowie, papugi, myszy, chomiki, rybki, zabki akwariowe itd, a ja wlasnie kota chcialam

no w kazdym razie zmierzam do tego, ze poczekam troche az odplacza Masia(mial szczescie, ktos go wyrzucil w wakacje z samochodu i od tej pory spedzil z nami 15 szczesliwych lat, byl chory, mial zapalenie pluc, wyleczylismy go i pokochalismy i wierniejszego psa w zyciu nie widzialam!) i jak beda w Polsce, to zrobie wszystko, aby wzieli jakies biedactwo ze schroniska, bo czytalam, ze Wasze pieski to juz sa niektore zachipowane

pozdrawiam

glasnijce Daisunie ode mnie i powiedzcie jej, ze juz pare osob zakochalo sie w tych wiernych psich oczkach :)

Posted

[quote name='kessi']zaszlo tu jakies nieporozumienie, jeszcze zadnego psa nie adoptowalam, chcialam Daisy znalezc dom, ale mnie uprzedziliscie :D kurcze, strasznie mnie wzrusza to zdjecie szczesliwej Daisuni :loveu:

glasnijce Daisunie ode mnie i powiedzcie jej, ze juz pare osob zakochalo sie w tych wiernych psich oczkach :)[/quote]

to w takim razie to ktoś inny napisał do mnie maila .... że adoptował 7-latka