eduuxa0 Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Witam mam problem z moim kochanym pieskiem .... był ktoś może w takiej sytuacji ze wasz pies miał drgawki , wymioty , nie chce jeść ... już od trzech dni leży w klinice ... lekarze uważają że na problemy neurologiczne ! Czy on wyjdzie z tego ? Był ktoś może w takiej sytuacji jak ja ... proszę pomóżcie mi ! Co mam robić .. Quote
bou Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Bardzo Ci współczuję,ale jeśli piesek jest pod opieką wetów,to ich pytaj o rokowania...oni mają wyniki badań,doświadczenie I to oni leczą psa.Jeśli nie masz zaufania do tej kliniki,to poszukaj innego weta,może tak będzie lepiej? Mam nadzieję,że piesio wyjdzie z tego,że wróci do zdrowia I tego Wam życzę, M. Quote
dugdug Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ciezko porownywac dolegliwosci, moga byc spowodowane roznymi chorobami i byc przejsciowe badz duzo powazniejsze. Mialem do czynienia z podobna sytuacja i psu dano maksymalnie rok zycia, ale w Twojej sytuacji moze byc zupelnie inaczej. Quote
eduuxa0 Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Mój ma 2 miesiące więc jest bardzo młody ... i skąd takie problemy ...:-( a w jakim wieku był twój pies ? I faktycznie tak było ze po roku odszedł ? Quote
Kocurkotka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 może mieć to genetycznie - rodzice w hodowli mieli robione badania ? Quote
eduuxa0 Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Ta pani co kupowałam u niej twierdzi ze badania były robione ... :-( Quote
Kocurkotka Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 a widziałaś je? nie siedzę w yorkach ale badania są często wpisywane do rodowodu Quote
wilczyca Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 O 7.06.2016 o 15:40, eduuxa0 napisał: Ta pani co kupowałam u niej twierdzi ze badania były robione ... :-( czyli wszystko jasne, kolejne pseudo Quote
Recommended Posts