Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Tak, Martyno.

Zostały 2 suczki i 2 pieski.

juz dzwonie ;)

EDIT:No i....Pani wyraznie nie chce pomocy.Twierdzi ze radzi sobie z dokarmianiem ich i szukaniem domow.
Zostaly 3 psiaki-reszta oddana.Karmi je 3 razy dziennie.Zdecydowanie unikala podania adresu,gdy powiedzialam ze szukamy dla suni tymczasu lub hotelu powiedziala ze jak ja zlapie-bo onaponoc nie siedzi z dziecmi tylko biega gdzie chce to zrobi zdjecie i da mi znac.Nie chciala tez umowic sie z kims zeby tam podjechac razem z nia.
Poprostu unikala tematu pomocy nawet nie zmienila zdania jak jej powiedzialam ze jest zimno i trzeba im tymczasow :shake:

Posted

Doda_ napisał(a):
kurcze...

martynop moze sobie poradzimy bez tej pani? popytac ludzi trzeba na pewno ktos bedzie wiedzial bo slychac szczekania psow, maluszki maja 6 tyg to pewnie juz biegaja, ale ja wczoraj jadac na tej ulicy nie widzialam zadnych psow nawet tą suczke tez.

ok ale jaka to ulica? jakie okolice? nic niewiem :shake:

Posted

kurcze...

martynop moze sobie poradzimy bez tej pani? popytac ludzi trzeba na pewno ktos bedzie wiedzial bo slychac szczekania psow, maluszki maja 6 tyg to pewnie juz biegaja, ale ja wczoraj jadac na tej ulicy nie widzialam zadnych psow nawet tą suczke tez.

Posted

no cekinko masz racje, no to co - martynap - bez pomocy tej pani moze poradzimy sobie? jesli ta pani prześle Ci zdjecia suni-matki, bedzie o wiele lepiej,bedziemy wiedzialy jak wyglada, a jesli na zdjeciu bedzie widac np domek lub okolica to tez moze nam pomóc.

Posted

MartynaP napisał(a):
podaj mi na PW ulice chociaz okolice kolo czego to jest cokolwiek wiesz ja popytam

przepraszam ze nie odpisalam ale posty wskakuja :angryy:
juz pisze Ci na pw

Posted

Doda_ napisał(a):
przepraszam ze nie odpisalam ale posty wskakuja :angryy:
juz pisze Ci na pw

ok-odpisalam
Czy moze bysmy sie spotkaly i razem poszukały-jak wolisz?
W jakich godzinach jestes dyspozycyjna?

Posted

MartynaP napisał(a):
ok-odpisalam
Czy moze bysmy sie spotkaly i razem poszukały-jak wolisz?
W jakich godzinach jestes dyspozycyjna?

Moze w czwartek bede mogla, ale jeszcze nie wiem. W srode tez moze.. /od godz 15-16/

Posted

Doda_ napisał(a):
podnoszę...!!!
kto może zadzwonić do tej pani i sie spytac ile zostalo pieskow? i moze poprosic o zdjecie suni-matki ?

bosz przepraszam jutro zadzwonie zapomnialam
obiecuje zadzwonie jutro ;)

Posted

zostały dwa szczeniaki siedza z mama ta pani nie wie co zrobic zgodzila sie spotkac.
Doda pasuje ci jutro miedzy 17 a 20 bo mam tej pani dac znac.Moze sie z toba spotkac kolo bramy kopalni piasku na koncu ulicy długiej
Mowi ze musi cie zaprowadzc bo sama nie znajdziesz
Mam jej dac znac czy ci pasuje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...