Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki ponieważ sunieczka z mojego bazarku znalazła domek podeślijcie mi numerek konta to wspomożemy Gapcia kwotą 91 zł 10 gr.

A jak pieniążki dolecą pięknie proszę o potwierdzenie na bazarku :) dziękuję :)

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki ponieważ sunieczka z mojego bazarku znalazła domek podeślijcie mi numerek konta to wspomożemy Gapcia kwotą 91 zł 10 gr.

Marticzka 0vishenka_33.gif

Zaraz ślę konto Rubikowej. 

Posted

Jest wpłata od Martiki :D Pięknie dziękuję!

Ja byłam w niedzielę na lokalnym bazarze ze swoimi fantami i sprzedałam ich na rzecz Gapcia za 101 zł. Liczyłam na więcej, ale to zawsze coś :)

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Rubik napisał:

Jest wpłata od Martiki :D Pięknie dziękuję!

Ja byłam w niedzielę na lokalnym bazarze ze swoimi fantami i sprzedałam ich na rzecz Gapcia za 101 zł. Liczyłam na więcej, ale to zawsze coś :)

To nie jest coś, to jest duże COŚ :)

Może zaczniemy myśleć o kastracji ?

Posted
9 godzin temu, Poker napisał:

Czy kastrowanie dziadzia jest konieczne?

Też się właśnie zastanawiam. Zawsze mam obawy w przypadku starszych psów. Tyle, że kikou wspominała coś,że Gapcio startuje z amorami do innych psiaków.

Posted
1 godzinę temu, Rubik napisał:

Też się właśnie zastanawiam. Zawsze mam obawy w przypadku starszych psów. Tyle, że kikou wspominała coś,że Gapcio startuje z amorami do innych psiaków.

Może to amory, a może chęć pokazania kto  rządzi.  Chyba trzeba poobserwować.

Posted
O 18.04.2016o11:39, Martika&Aischa napisał:

to ja jeszcze pięknie poproszę o potwierdzenie na bazarku :) Dziękuję :)

Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

Może to amory, a może chęć pokazania kto  rządzi.  Chyba trzeba poobserwować.

Chyba raczej  to drugie/ Napastował dwa najsłabsze dziadki, czyli ugruntował sobie raczej niskie miejsce w hierarchii :( To chyba świadczy też o jego charakterze.  Co do kastracji, to myślę, że  zobaczymy co powie wet.  Miśko jest   raczej zdrowy, lepiej chyba teraz niż w razie konieczności za kilka lat. Przed laty tak straciłam za wcześnie mojego Cezara.  Głupia byłam, o kastracji jeszcze się tyle nie mówiło. A jak poszedł rak prostaty, to w jego wieku i stanie już ciąć się nie dało.

5 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

to ja jeszcze pięknie poproszę o potwierdzenie na bazarku :) Dziękuję :)

Potwierdzę w zastępstwie skarbnika - chyba tak może być ? :)

Posted
3 minuty temu, Maruda666 napisał:

Chyba raczej  to drugie, napastował dwa najsłabsze dziadki, czyli ugruntował sobie raczej niskie miejsce w hierarchii, to chyba świadczy też o jego charakterze.  Co do kastracji, to myślę, że  zobaczymy co powie wet.  Miśko jest   raczej zdrowy, lepiej chyba teraz niż w razie konieczności za kilka lat. Przed laty tak straciłam za wcześniej mojego Cezara Głupia byłam, o kastracji jeszcze się tyle nie mówiło. A jak poszedł rak prostaty, to w jego wieku i stanie już ciąć się nie dało.

Potwierdzę w zastępstwie skarbnika - chyba tak może być ? :)

Marudziu kochana już ciocia Rubik potwierdziła :) Dziękuję :)