kikou Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 ciągle pada... nie chce się nigdzie wychodzić 3 Quote
Poker Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 A po co wychodzić jak im tak dobrze w domowym zaciszu i ciepełku. Quote
Nadziejka Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Dziadziuniu cudny kochany sciskam za zdrowenko mocno mocno Quote
Maruda666 Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 5 godzin temu, Alla Chrzanowska napisał: Deklaruję 20,00 zł stałej. Poproszę o dane do przelewu Allu Konto Rubikowej zaraz wysyłam. 1 Quote
Maruda666 Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Miśko szczęśliwy :) podusia na pleckach, ciepły termoforek pod głową :) 1 Quote
Nadziejka Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Cudny dziadziunienku cudny odwiedzam sciskuniam i patrzam i patrzam i paaatrzam wszystkie lapenki starowineczki u cioci kikou Quote
Alla Chrzanowska Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Przelew zlecony. A Gapcio cudny i kotek całkiem jak mój Kajtuś :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Dziewczynki ponieważ sunieczka z mojego bazarku znalazła domek podeślijcie mi numerek konta to wspomożemy Gapcia kwotą 91 zł 10 gr. A jak pieniążki dolecą pięknie proszę o potwierdzenie na bazarku :) dziękuję :) 1 Quote
Maruda666 Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 5 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki ponieważ sunieczka z mojego bazarku znalazła domek podeślijcie mi numerek konta to wspomożemy Gapcia kwotą 91 zł 10 gr. A jak pieniążki dolecą pięknie proszę o potwierdzenie na bazarku :) dziękuję :) Marticzka Zaraz ślę konto Rubikowej. Quote
Alla Chrzanowska Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 21 godzin temu, Rubik napisał: Jest 20 zł od Alli. Dziękujemy! Niech służą Gapciowi :) Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 15 godzin temu, Maruda666 napisał: Marticzka Zaraz ślę konto Rubikowej. Pieniążki wpłacone :) na zdrówko Gapciowi :) Quote
Maruda666 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 9 godzin temu, Alla Chrzanowska napisał: Niech służą Gapciowi :) 9 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Pieniążki wpłacone :) na zdrówko Gapciowi :) Dziękujemy :) Quote
Rubik Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Jest wpłata od Martiki :D Pięknie dziękuję! Ja byłam w niedzielę na lokalnym bazarze ze swoimi fantami i sprzedałam ich na rzecz Gapcia za 101 zł. Liczyłam na więcej, ale to zawsze coś :) 2 Quote
Maruda666 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 1 godzinę temu, Rubik napisał: Jest wpłata od Martiki :D Pięknie dziękuję! Ja byłam w niedzielę na lokalnym bazarze ze swoimi fantami i sprzedałam ich na rzecz Gapcia za 101 zł. Liczyłam na więcej, ale to zawsze coś :) To nie jest coś, to jest duże COŚ :) Może zaczniemy myśleć o kastracji ? Quote
Rubik Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 9 godzin temu, Poker napisał: Czy kastrowanie dziadzia jest konieczne? Też się właśnie zastanawiam. Zawsze mam obawy w przypadku starszych psów. Tyle, że kikou wspominała coś,że Gapcio startuje z amorami do innych psiaków. Quote
Poker Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 1 godzinę temu, Rubik napisał: Też się właśnie zastanawiam. Zawsze mam obawy w przypadku starszych psów. Tyle, że kikou wspominała coś,że Gapcio startuje z amorami do innych psiaków. Może to amory, a może chęć pokazania kto rządzi. Chyba trzeba poobserwować. Quote
Martika&Aischa Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 O 18.04.2016o11:39, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki ponieważ sunieczka z mojego bazarku znalazła domek podeślijcie mi numerek konta to wspomożemy Gapcia kwotą 91 zł 10 gr. A jak pieniążki dolecą pięknie proszę o potwierdzenie na bazarku :) dziękuję :) to ja jeszcze pięknie poproszę o potwierdzenie na bazarku :) Dziękuję :) Quote
Maruda666 Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 7 godzin temu, Poker napisał: Może to amory, a może chęć pokazania kto rządzi. Chyba trzeba poobserwować. Chyba raczej to drugie/ Napastował dwa najsłabsze dziadki, czyli ugruntował sobie raczej niskie miejsce w hierarchii :( To chyba świadczy też o jego charakterze. Co do kastracji, to myślę, że zobaczymy co powie wet. Miśko jest raczej zdrowy, lepiej chyba teraz niż w razie konieczności za kilka lat. Przed laty tak straciłam za wcześnie mojego Cezara. Głupia byłam, o kastracji jeszcze się tyle nie mówiło. A jak poszedł rak prostaty, to w jego wieku i stanie już ciąć się nie dało. 5 godzin temu, Martika&Aischa napisał: to ja jeszcze pięknie poproszę o potwierdzenie na bazarku :) Dziękuję :) Potwierdzę w zastępstwie skarbnika - chyba tak może być ? :) Quote
Martika&Aischa Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 3 minuty temu, Maruda666 napisał: Chyba raczej to drugie, napastował dwa najsłabsze dziadki, czyli ugruntował sobie raczej niskie miejsce w hierarchii, to chyba świadczy też o jego charakterze. Co do kastracji, to myślę, że zobaczymy co powie wet. Miśko jest raczej zdrowy, lepiej chyba teraz niż w razie konieczności za kilka lat. Przed laty tak straciłam za wcześniej mojego Cezara Głupia byłam, o kastracji jeszcze się tyle nie mówiło. A jak poszedł rak prostaty, to w jego wieku i stanie już ciąć się nie dało. Potwierdzę w zastępstwie skarbnika - chyba tak może być ? :) Marudziu kochana już ciocia Rubik potwierdziła :) Dziękuję :) Quote
Maruda666 Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 2 minuty temu, Martika&Aischa napisał: Marudziu kochana już ciocia Rubik potwierdziła :) Dziękuję :) Właśnie zajrzałam i zobaczyłam :) Quote
Nadziejka Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Pozdrawiam sciskam ogromnie gapcinku Misiaczku Quote
Recommended Posts