apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I co poszłaś na bibke urodzinową do Adika, ze cię nie ma:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! chodz tez!!!!!!!! Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='sota36']Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! chodz tez!!!!!!!![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]lecem:multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Ino kaj?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na administracji napisalam Ci odpowiedź ... Sota36 ale koleżanka ma się skarżyć nie Tobie a pisać do Moderatorów , tylko też nie wiem po co :roll: ...bo Adminów podobno dawno nie było na dogo :cool1: po prostu mają nas w ...nosie :roll: czasem moje nie są publikowane :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Alus - pisala do Wladzy i nic! Olali! Wiec prosila mnie, bym tez w tym topicu napisala, bo Ona nie ma uprawnien i posta nie moze umiescic! Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='sota36']Alus - pisala do Wladzy i nic! Olali! Wiec prosila mnie, bym tez w tym topicu napisala, bo Ona nie ma uprawnien i posta nie moze umiescic![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Joluś wczytaj się moje posty na administracji ...Mnie prosiły 3 osoby i dostałam zjebkę od moderatorstwa :angryy: że się wcinam , że po co do mnie piszą ...nota bene obcy ludzie .... jak POWINNI do Moderatorów lub Admina ...czyżby strach o stołki czy pozycję społeczną ...w doopie mam moderowanie ... znaczy tam mam aktualnie co innego ale mogę zamiennie:diabloti: ja po prostu pomagam ludziom a oni starają się pod nogi rzucać kłody [/B][/COLOR][/FONT]:angryy: Quote
sota36 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Alus wiem, dlatego tego posta napisalam, ze nie cos tu nie gra. Quote
sota36 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Z pamietnika Pana PSA (BRIARDA) - co by nie bylo, ze przez week fot nie ma! A wiosna wczoraj zawitala,ale juz poszla...sobie No a bylem grzeczny, w miare... No wiec wiosna! [IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_128.jpg[/IMG] Polazlem grac w pilke - bylem taki piykny, wyczesany na maselko, Ciocia Marcelka nawet powiedzialala, zeby mnie nie kapac, bo jestem czysty i cudny! Ale do czasu... [IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_124.jpg[/IMG] A potem potem , kiedy przyszedl "ten" czas, polazlem na moje pola i spotkalem moja Astre- wyzlice - no i reszte mozna sie domyslec tylko, bo siadly baterie ... Byly:rzepy, ped dziki, bajoro, bajoro, trawska, bloto, bajoro, bloto itd... Skonczylo sie kapiela... Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='sota36']Alus wiem, dlatego tego posta napisalam, ze nie cos tu nie gra.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja specjalnie wkleiłam posta u Ciebie , zeby Wam zobrazować jak działa na Dogo CENZURA :diabloti:....ten sam post został napisany na ADMINISTRACJI i się nie ukazał ...i to nagminna praktyka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Alus - ten post o klopotach kumpeli wysylalam chyba ze 4 razy! A ze mialam klopoty z topikiem i stacjonarnym, myslalam, ze to wina sprzetu, bo wiesz...naiwna jestem... Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='sota36']Alus - ten post o klopotach kumpeli wysylalam chyba ze 4 razy! A ze mialam klopoty z topikiem i stacjonarnym, myslalam, ze to wina sprzetu, bo wiesz...naiwna jestem...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na administracji każdy post przechodzi przez cenzurę , jedne publikują inne nie...dlatego od pewnego czasu moje posty z adm .kopiuję i wklejam w topiki , jak się ukaże to usuwam , jak nie to niech wiedzą o czym się pisze , myślą że jak nie opublikują to nikt nie zobaczy :eviltong::eviltong::eviltong:muminy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]na administracji każdy post przechodzi przez cenzurę , jedne publikują inne nie...dlatego od pewnego czasu moje posty z adm .kopiuję i wklejam w topiki , jak się ukaże to usuwam , jak nie to niech wiedzą o czym się pisze , myślą że jak nie opublikują to nikt nie zobaczy :eviltong::eviltong::eviltong:muminy [/B][/COLOR][/FONT][/quote]No wlasnie - wyslalam kolejnego o tym, ze minal tydzien, brak odzewu i dostepu i co? Posta ni ma!!!!!I pozwolialm sobie zacytowac slowa Szamanki:"[COLOR=DarkGreen][B]I gwoli ścisłości: na forum ZAWSZE jest jakiś mod." [/B][SIZE=2][COLOR=black]Wiec skoro jest, to czemu nie ma odpowiedzi?![/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='sota36']No wlasnie - wyslalam kolejnego o tym, ze minal tydzien, brak odzewu i dostepu i co? Posta ni ma!!!!!I pozwolialm sobie zacytowac slowa Szamanki:"[COLOR=DarkGreen][B]I gwoli ścisłości: na forum ZAWSZE jest jakiś mod." [/B][SIZE=2][COLOR=black]Wiec skoro jest, to czemu nie ma odpowiedzi?![/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2] [/SIZE][/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano własnie :cool1:ja już jestem na cenzurowanym :roll:za duzo wytykam ... ale skoro pomocy z ich strony żadnej to co chwalić mam :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [COLOR=Purple][B]spał koło magdalenki i nie zjadł? :evil_lol: [url]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_090.jpg[/url] to on jakiś dziwny jest:cool3: siema Joluś! :) [/B][/COLOR] Quote
sandrulka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [url]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_124.jpg[/url] Śliczne zdjęcie! widze żę piłka nie ma już w sobie życia :) Quote
apple Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Napompowła byś temu psu piłkę....wiesz co....:roll: [url]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_124.jpg[/url] [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Joluś ...wstawiam kolejną odpowiedź z administracji bo znów sie pewnie nie ukaże :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Tak owszem , na dogo zawsze jest jakiś mod , no i co z tego ? jak moderatorzy nie mają możliwości aktywowania kont :p[/quote] [FONT=Arial]Vectra ...nie o to chodzi ...chodzi o to , ze szamanka miała wąty że ludzie piszą do NAS USERÓW zwykłych użytkowników dogo a nie do Was :cool1: Korona z głowy nie spadnie jakby od czasu do czasu ktoś tu napisał a i aktywował MOJE posty :p zresztą One wszystkie sa na dogo :roll:[/FONT] Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jolciu:loveu:...byłam...nowych fotów nie ma wiec ide i przyjde jak wstawisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 podpisuję się pod apple. zaniedbujesz nas totalnie Jolcia !! Quote
apple Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a tej znowu nie było:-o:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sota36 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Do moich Ciotek, co marudza! Ciotki - - cosik Wam sie pomyrdalo w glowach ( hmmm, zawsze to mnie sie tak robilo...) ale nie Mója Was zaniedluje, bo to nie Mójej psi pamietniczek, ino...ino... MÓJ (oj...nie szczeka sie "ino", ino "tylko"!)! I ja jakos tej, no..."WENY" nie mam, bo troszkie zalatany jezdem. Mója od wczoraj jest na wystawie - dzis tez i jutro tez - "biznesa" robi:) Aaaaaaaa, dostalem prezent - przytargala mi nowiusienska "pienknom" smyczke! Najnowszy model! Taka meska - czarno śrebrna, swiecaca po nocy! Baaardzo przystojny w niej jezdem, bardzo! I warkocz dostalem - takie podobno do jedzenia z cieleciny i to z samej Argentyny! Nie wiem, co to jest ta "Argentyna"??? Pewnie cos niesmacznego, bo ...nie zjadlem... [IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_137.jpg[/IMG] Quote
apple Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahah Jola..........z tą Argentyną to mnie rozwaliłaś:evil_lol: Powodzenia w biznesach:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cześć :) Interesy się udały?? Argentyna rozbawiła mnie do łez :) Quote
sota36 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Ha! Impreza nad wyraz uda i spelniaja sie marzenia! Bo: 1. Interesa - rewelka! 2. Moj ulubieniec od psich spacerow wzial: Exc. 1, CWC, CACIB, BOB, Qualification Cruft 2010, 2nd BIG - fota ponizej! 3. Nasza ulubienica - tez od spacerow Rafaella - Exc.1, CWC, CACIB, Qualification Cruft 2010 3.Moja ulubienica ( no i tu problem, bo cosik Guciowi Ona nie podasowala...) - Safira :stanela na 2 miejscu za Rafi. Ciezko bylo, bo serducho bylo podzielone miedzy Rafka i Safka... 4. Smycz! Najnowszy model - moje marzenie - Rogz! Wysepilam od Darka - ma psa- niech go lansuje! Aaaaaaaaaa - Gucio i kraba ma! 5. Spotkalam starych dobrych znajomych! Dzieki za spotkanie, za gadanie, bylo cholernie milo! Ale najwazniejsze - Cooki, druhu, Ty jestes OREUS!!!!! [IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_305.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts