Jump to content
Dogomania

" Miesieczniny" Agata - przerodzilo sie w galerie.

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! chodz tez!!!!!!!![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]lecem:multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Ino kaj?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na administracji napisalam Ci odpowiedź ...

Sota36 ale koleżanka ma się skarżyć nie Tobie a pisać do Moderatorów , tylko też nie wiem po co :roll:
...bo Adminów podobno dawno nie było na dogo :cool1: po prostu mają nas w ...nosie :roll:

czasem moje nie są publikowane :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']Alus - pisala do Wladzy i nic! Olali! Wiec prosila mnie, bym tez w tym topicu napisala, bo Ona nie ma uprawnien i posta nie moze umiescic![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Joluś wczytaj się moje posty na administracji ...Mnie prosiły 3 osoby i dostałam zjebkę od moderatorstwa :angryy: że się wcinam , że po co do mnie piszą ...nota bene obcy ludzie .... jak POWINNI do Moderatorów lub Admina ...czyżby strach o stołki czy pozycję społeczną ...w doopie mam moderowanie ... znaczy tam mam aktualnie co innego ale mogę zamiennie:diabloti: ja po prostu pomagam ludziom a oni starają się pod nogi rzucać kłody [/B][/COLOR][/FONT]:angryy:

Posted

Z pamietnika Pana PSA (BRIARDA) - co by nie bylo, ze przez week fot nie ma! A wiosna wczoraj zawitala,ale juz poszla...sobie No a bylem grzeczny, w miare...
No wiec wiosna!
[IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_128.jpg[/IMG]
Polazlem grac w pilke - bylem taki piykny, wyczesany na maselko, Ciocia Marcelka nawet powiedzialala, zeby mnie nie kapac, bo jestem czysty i cudny! Ale do czasu...
[IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_124.jpg[/IMG]
A potem potem , kiedy przyszedl "ten" czas, polazlem na moje pola i spotkalem moja Astre- wyzlice - no i reszte mozna sie domyslec tylko, bo siadly baterie ... Byly:rzepy, ped dziki, bajoro, bajoro, trawska, bloto, bajoro, bloto itd... Skonczylo sie kapiela...

Posted

[quote name='sota36']Alus wiem, dlatego tego posta napisalam, ze nie cos tu nie gra.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja specjalnie wkleiłam posta u Ciebie , zeby Wam zobrazować jak działa na Dogo CENZURA :diabloti:....ten sam post został napisany na ADMINISTRACJI i się nie ukazał ...i to nagminna praktyka [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Alus - ten post o klopotach kumpeli wysylalam chyba ze 4 razy! A ze mialam klopoty z topikiem i stacjonarnym, myslalam, ze to wina sprzetu, bo wiesz...naiwna jestem...

Posted

[quote name='sota36']Alus - ten post o klopotach kumpeli wysylalam chyba ze 4 razy! A ze mialam klopoty z topikiem i stacjonarnym, myslalam, ze to wina sprzetu, bo wiesz...naiwna jestem...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na administracji każdy post przechodzi przez cenzurę , jedne publikują inne nie...dlatego od pewnego czasu moje posty z adm .kopiuję i wklejam w topiki , jak się ukaże to usuwam , jak nie to niech wiedzą o czym się pisze , myślą że jak nie opublikują to nikt nie zobaczy :eviltong::eviltong::eviltong:muminy [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]na administracji każdy post przechodzi przez cenzurę , jedne publikują inne nie...dlatego od pewnego czasu moje posty z adm .kopiuję i wklejam w topiki , jak się ukaże to usuwam , jak nie to niech wiedzą o czym się pisze , myślą że jak nie opublikują to nikt nie zobaczy :eviltong::eviltong::eviltong:muminy [/B][/COLOR][/FONT][/quote]No wlasnie - wyslalam kolejnego o tym, ze minal tydzien, brak odzewu i dostepu i co? Posta ni ma!!!!!I pozwolialm sobie zacytowac slowa Szamanki:"[COLOR=DarkGreen][B]I gwoli ścisłości: na forum ZAWSZE jest jakiś mod."
[/B][SIZE=2][COLOR=black]Wiec skoro jest, to czemu nie ma odpowiedzi?![/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sota36']No wlasnie - wyslalam kolejnego o tym, ze minal tydzien, brak odzewu i dostepu i co? Posta ni ma!!!!!I pozwolialm sobie zacytowac slowa Szamanki:"[COLOR=DarkGreen][B]I gwoli ścisłości: na forum ZAWSZE jest jakiś mod."
[/B][SIZE=2][COLOR=black]Wiec skoro jest, to czemu nie ma odpowiedzi?![/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano własnie :cool1:ja już jestem na cenzurowanym :roll:za duzo wytykam ... ale skoro pomocy z ich strony żadnej to co chwalić mam :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Purple][B]spał koło magdalenki i nie zjadł? :evil_lol:
[url]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_090.jpg[/url]

to on jakiś dziwny jest:cool3:

siema Joluś! :)
[/B][/COLOR]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Napompowła byś temu psu piłkę....wiesz co....:roll:
[url]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_124.jpg[/url]

[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Joluś ...wstawiam kolejną odpowiedź z administracji bo znów sie pewnie nie ukaże :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']Tak owszem , na dogo zawsze jest jakiś mod , no i co z tego ?
jak moderatorzy nie mają możliwości aktywowania kont :p[/quote]

[FONT=Arial]Vectra ...nie o to chodzi ...chodzi o to , ze szamanka miała wąty że ludzie piszą do NAS USERÓW zwykłych użytkowników dogo a nie do Was :cool1:
Korona z głowy nie spadnie jakby od czasu do czasu ktoś tu napisał a i aktywował MOJE posty :p

zresztą One wszystkie sa na dogo :roll:[/FONT]

Posted

Do moich Ciotek, co marudza!
Ciotki - - cosik Wam sie pomyrdalo w glowach ( hmmm, zawsze to mnie sie tak robilo...) ale nie Mója Was zaniedluje, bo to nie Mójej psi pamietniczek, ino...ino... MÓJ (oj...nie szczeka sie "ino", ino "tylko"!)! I ja jakos tej, no..."WENY" nie mam, bo troszkie zalatany jezdem.
Mója od wczoraj jest na wystawie - dzis tez i jutro tez - "biznesa" robi:)
Aaaaaaaa, dostalem prezent - przytargala mi nowiusienska "pienknom" smyczke! Najnowszy model! Taka meska - czarno śrebrna, swiecaca po nocy! Baaardzo przystojny w niej jezdem, bardzo!
I warkocz dostalem - takie podobno do jedzenia z cieleciny i to z samej Argentyny! Nie wiem, co to jest ta "Argentyna"??? Pewnie cos niesmacznego, bo ...nie zjadlem...
[IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_137.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahah Jola..........z tą Argentyną to mnie rozwaliłaś:evil_lol:

Powodzenia w biznesach:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ha!
Impreza nad wyraz uda i spelniaja sie marzenia!
Bo:
1. Interesa - rewelka!
2. Moj ulubieniec od psich spacerow wzial: Exc. 1, CWC, CACIB, BOB, Qualification Cruft 2010, 2nd BIG - fota ponizej!
3. Nasza ulubienica - tez od spacerow Rafaella - Exc.1, CWC, CACIB, Qualification Cruft 2010
3.Moja ulubienica ( no i tu problem, bo cosik Guciowi Ona nie podasowala...) - Safira :stanela na 2 miejscu za Rafi.
Ciezko bylo, bo serducho bylo podzielone miedzy Rafka i Safka...
4. Smycz! Najnowszy model - moje marzenie - Rogz! Wysepilam od Darka - ma psa- niech go lansuje! Aaaaaaaaaa - Gucio i kraba ma!
5. Spotkalam starych dobrych znajomych! Dzieki za spotkanie, za gadanie, bylo cholernie milo!
Ale najwazniejsze - Cooki, druhu, Ty jestes OREUS!!!!!
[IMG]http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_305.jpg[/IMG]