Gusiaczek Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 melduję się u Stinga ;) trzymam kciuki za domek 1 Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 O 26.03.2016o21:53, Gabi79 napisał: Ojej, ciekawe, czy blisko mnie? Trzymam kciuki za wspaniały domek dla maluszka!!! Gabi kochana bliziutko :) Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: melduję się u Stinga ;) trzymam kciuki za domek Gusiaczku kochana nasz Sting już spakowany :) :) :) siedzi solista na walizkach ;) 1 Quote
Gabi79 Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 5 minut temu, Martika&Aischa napisał: Gabi kochana bliziutko :) Mogę prosić nazwę ulicy? Kiedy przeprowadzka Stingusia? Powodzenia maluszku w nowym domku!!! Quote
Martika&Aischa Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 3 minuty temu, Gabi79 napisał: Mogę prosić nazwę ulicy? Kiedy przeprowadzka Stingusia? Powodzenia maluszku w nowym domku!!! nasz Sting zamieszka na Królowej Jadwigi :) a do nowego domku wyruszy już w piątek :) Quote
yolanovi Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Jakie tu super wiadomości. Powodzenia maluchu 1 Quote
Gusiaczek Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 15 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Gusiaczku kochana nasz Sting już spakowany :) :) :) siedzi solista na walizkach ;) Wspaniała wiadomość i życzę jak najwięcej takich expresów :) Powodzenia Brzdącu! 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 nasz śpiewak już w domku :) oczywiście od razu poczuł się jak u siebie :) to taki "mały" diabełek w skórze aniołka ;) Powodzenia nasz maluszku kochany :) Quote
Martika&Aischa Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Pan wysłał pierwsze zdjęcie :) nasz wulkan energii wreszcie się zmęczył i zasnął ;) czyż on nie jest uroczy ? :) 2 Quote
Gabi79 Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 O 30.03.2016o18:44, Martika&Aischa napisał: nasz Sting zamieszka na Królowej Jadwigi :) a do nowego domku wyruszy już w piątek :) Faktycznie niedaleko mnie 33 minut temu, Martika&Aischa napisał: nasz śpiewak już w domku :) oczywiście od razu poczuł się jak u siebie :) to taki "mały" diabełek w skórze aniołka ;) Powodzenia nasz maluszku kochany :) Powodzenia Kochany Maluszku!!! 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Dziewczynki a ja Wam ogromnie Dziękuję że jak zwykle byłyście z nami :) że trzymałyście kciuki z całych sił za super domek dla maluszka :) Ogromne podziękowania również dla naszej Emiś która jak zwykle po moim telefonie natychmiast zareagowała i po raz kolejny nie odmówiła przyjęcia kolejnego naszego ogonka :) Wielkie podziękowania również dla P. dr Kariny z Przychodni Weterynaryjnej "Lupus" w Sosnowcu za otoczenie maluszka opieką :) Dziękujemy kochane dziewczyny :) 1 Quote
Recommended Posts