Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, AniaB napisał:

Na pewno bede Randzie szukać domu ale najpierw mala musi sie troche bliżej zapoznać z człowiekiem, bo nawet bałabym sie ja gdziekolwiek wydać w obecnej formie psychicznej.. :( Bede chciala ja umieścić w domowym tymczasie a jeśli to sie nie uda to zabiorę ja do siebie:)

super Aniu. Mam nadzieje, że Randa szybko dojdzie do siebie w domowych warunkach. Czekamy na wieści po przyjeździe nowych Radysiaków :)

Posted

A oto wiesci najnowsze:

Amadeo wyjechal z Radys i czeka w hoteliku w skierniewicach na dalsza droge do ds w Poznaniu, wyjedzie 29.10.2018.

Ja natomiast zabralam Amy, ktora jest w dt u Ewy, razem z Nortonkiem. Amy jest psem jednej miny :), starsznie stoicka, opanowana, podchodzi delikatnie, troszke sie przytula.. Ale to dopiro pierwsze dni poza schroniskiem, moze nie powiedziala jeszcze ostatniego slowa:).. Oto Amy/Honey:):

57a47400bbae.jpg

76a9406f79a8.jpg

c50d5c50c9d9.jpg

3094204b2370.jpg

4f198435e824.jpg

Posted
17 minut temu, AniaB napisał:

a dla Cioci Sara2011..

b77622580cdf.jpg

Ojej ale piękne zdjęcie, w otoczeniu kwiatków. Tu Pralinka nie wygląda w ogóle na otyłą :)

Ania, jakby co to Pralina ma swój własny wątek, gdzie bardzo chcemy oglądać Pralinę :)