kiyoshi Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 1 godzinę temu, AniaB napisał: Na pewno bede Randzie szukać domu ale najpierw mala musi sie troche bliżej zapoznać z człowiekiem, bo nawet bałabym sie ja gdziekolwiek wydać w obecnej formie psychicznej.. :( Bede chciala ja umieścić w domowym tymczasie a jeśli to sie nie uda to zabiorę ja do siebie:) super Aniu. Mam nadzieje, że Randa szybko dojdzie do siebie w domowych warunkach. Czekamy na wieści po przyjeździe nowych Radysiaków :) Quote
AniaB Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 A oto wiesci najnowsze: Amadeo wyjechal z Radys i czeka w hoteliku w skierniewicach na dalsza droge do ds w Poznaniu, wyjedzie 29.10.2018. Ja natomiast zabralam Amy, ktora jest w dt u Ewy, razem z Nortonkiem. Amy jest psem jednej miny :), starsznie stoicka, opanowana, podchodzi delikatnie, troszke sie przytula.. Ale to dopiro pierwsze dni poza schroniskiem, moze nie powiedziala jeszcze ostatniego slowa:).. Oto Amy/Honey:): Quote
Sara2011 Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 17 minut temu, AniaB napisał: a dla Cioci Sara2011.. Ojej ale piękne zdjęcie, w otoczeniu kwiatków. Tu Pralinka nie wygląda w ogóle na otyłą :) Ania, jakby co to Pralina ma swój własny wątek, gdzie bardzo chcemy oglądać Pralinę :) Quote
Sara2011 Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 A Amisia grzeczna, ułożona, dobrze wychowana :). Śliczna. Quote
Recommended Posts