ewab Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 23 godzin temu, mar.gajko napisał: Dobrych i spokojnych świąt Dziewczęta. Dziewcze :P dziękuje i życzy wzajemnie. Modig już przestał być grzeczny (wrr) 1 Quote
mar.gajko Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 10 minut temu, ewab napisał: Dziewcze :P dziękuje i życzy wzajemnie. Modig już przestał być grzeczny (wrr) Pilnuj go, niech sobie znowu czegoś nie zrobi. Quote
ewab Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 4 minuty temu, mar.gajko napisał: Pilnuj go, niech sobie znowu czegoś nie zrobi. To gwiazda, której nie przenikniesz. 1 Quote
mar.gajko Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 10 minut temu, ewab napisał: To gwiazda, której nie przenikniesz. Ja prosta kobieta jestem, nie pojęłam powyższej myśli :( Quote
ewab Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 6 minut temu, mar.gajko napisał: Ja prosta kobieta jestem, nie pojęłam powyższej myśli :( On reaguje tak dziwnie, że ciężko przewidzieć co mu w głowie siedzi. Dzisiaj wystraszył się TZ-a, który chciał go zdjąć z łóżka (delikatnie i nie nagle). Ale Modig i tak ze strachu nasiurał na łóżko. Quote
mar.gajko Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 24 minut temu, ewab napisał: On reaguje tak dziwnie, że ciężko przewidzieć co mu w głowie siedzi. Dzisiaj wystraszył się TZ-a, który chciał go zdjąć z łóżka (delikatnie i nie nagle). Ale Modig i tak ze strachu nasiurał na łóżko. Bieda. Co musiał przejść. Facetów boi się bardziej? Quote
ewab Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 O 26.03.2016o00:08, mar.gajko napisał: Bieda. Co musiał przejść. Facetów boi się bardziej? Niekoniecznie. Zdarza mu się posikiwać jak się ekscytuje. Jak się cieszy też. 1 Quote
mar.gajko Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 30 minut temu, ewab napisał: Niekoniecznie. Zdarza mu się posikiwać jak się ekscytuje. Jak się cieszy też. A, jak tak, to nie wada przecież. Moja Zula miała zamki jak gerda, przy burzach, albo sylwestrze potrafiła 2 doby nie sikać, choć ją błagałam na kolanach, a jak kilka razy musiałam ją zostawić u mamy na kilka dni, to jak mnie witała to posikiwała. Z radości. Quote
andzia69 Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Dzisiaj się spotkałam w zoologu z panią Ulą, u której na tymczasie jest Belmondo. Mówi, ze jak go zostawiła na kilka godzin u teściowej - koty, psy - to terroryzował całe towarzystwo, bo on by najważniejszy :P Suchego nie tknie - tylko mięsko, gotowane. Tak mu dupa odżyła ! Do ludzi nic się nie zmienił - miziać, miziać i miziać :) Quote
andzia69 Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Dzisiaj się spotkałam w zoologu z panią Ulą, u której na tymczasie jest Belmondo. Mówi, ze jak go zostawiła na kilka godzin u teściowej - koty, psy - to terroryzował całe towarzystwo, bo on by najważniejszy :P Suchego nie tknie - tylko mięsko, gotowane. Tak mu dupa odżyła ! Do ludzi nic się nie zmienił - miziać, miziać i miziać :) Quote
mar.gajko Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Raz się spotkałaś, czy dwa? A czemu on nie siedzi w kennelu? Tylko lata po sąsiadach i rodzinie? Nie zrośnie mu się! Quote
andzia69 Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 O 30.03.2016o23:19, mar.gajko napisał: Raz się spotkałaś, czy dwa? A czemu on nie siedzi w kennelu? Tylko lata po sąsiadach i rodzinie? Nie zrośnie mu się! raz się spotkałam, ale 2 razy wpisalo :P on nie lata :) on noszony jak udzielny książe w klatce :P ktoś musiał się nim zająć jak pani Ula wyjechała - myślisz, ze lepiej byłoby jakby go samego zostawiła na 2 dni? Modiś w przyszłym tyg. znowu ma jechać do Bohumina na kontrol :P Quote
mar.gajko Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 No, przez dwa dni, to by się posrał w klatce. Z Modisiową łapką w porządku? Już nie było atrakcji? Quote
andzia69 Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 na razie Ewa nie mówiła, żeby znowu się co stało :) Quote
devoner Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 zapraszam gorąco niezawodna taks znowu pomaga bezdomniakom https://www.facebook.com/events/194884314228336/ Quote
andzia69 Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 bazarek Taksowy z rękodziełami https://www.facebook.com/events/194884314228336/ Quote
devoner Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 10 minut temu, mar.gajko napisał: Anita daj na reklamy bazarków. jest na reklamach. Quote
andzia69 Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 13 godzin temu, devoner napisał: jest na reklamach. ale może Mariolce chodziło o tutejsze reklamy bazarków? to nawet nie wiem, gdzie szukać :( Modiś pozdrawiajet :) Quote
andzia69 Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 uuu coś tu cicho :( "sesja" Belmonda robiona w pocie czoła, bo to maly wiercipięta lizuśnik :) " Pieseł jest "przecudnej urody" dlatego roboczo nazywamy go Belmondo i jak pierwowzór jest czarujaco miły. Umie pięknie zachowac się w domu, nauczony czytosci, przymilny, nieklopotliwy, mały, niewymagający, same pozytywy, tylko brać " " Pełen uroku i czaru, około roczny Belmondo, pozdrawia z uzdrowiska Zagnańsk i poleca się uwadze Szanownych Państwa. Pies sprofilowany na człowieka. Zabawny, posłuszny, czysty. Dogaduje się z innymi psami i kotami. Pies "domowy". Uroczy " jest też filmik...ale nie wiem, czy będzie widoczny: Quote
mar.gajko Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Tak o reklamy na dogo mi chodziło ;) Chłopcy boscy, ale lizus Belmondo wymiata. Brać i kochać do upojenia. Quote
devoner Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 28 minut temu, mar.gajko napisał: Tak o reklamy na dogo mi chodziło ;) Chłopcy boscy, ale lizus Belmondo wymiata. Brać i kochać do upojenia. na reklamach dogo bazarek też wrzucony. Quote
mar.gajko Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 35 minut temu, devoner napisał: na reklamach dogo bazarek też wrzucony. No i fajnie :) Quote
Recommended Posts