Ziutka Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Gucio waży 4,5 kg, jego stan był kiepski, udało się go uratować i jest z nami :) To Pepsi II ( nie wstaje, nie chodzi na smyczy, ciągle leży, tylko w nocy zjada i pije a w dzień pije ze strzykawki ) jedna mała kulka strachu - masakrycznie zmęczony psychicznie :( Ola, mam nadzieję, że podołasz !!! Zdjęcia z kąpieli u mnie, miał na sobie masą odchodów z pcheł bidula :( Quote
domtymczasowykasandra Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Wet nadal przez tydzień kazał podawać Koko encorton - sierści gubi mniej ale jeszcze się to zdarza że kępki leżą na podłodze - w końcu zamówiłam Feliway bo z braku kasy nie udało nam się tego zrobić wcześniej choć o zamiarze pisałyśmy. Dla Gucia szelki i smaczki Quote
domtymczasowykasandra Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 wyróżniłam 3 ogłoszenia na olx Koko - przecież to niemożliwe aby nikt nie dzwonił o tak pięknego kota.... Quote
jola_li Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Boże jaki bidulek :(... Choć nie do końca, bo trafił na Was :). Tak mi przykro, że nie mogę Was teraz bardziej wspomagać :(... Quote
Ziutka Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Godzinę temu, jola_li napisał: Boże jaki bidulek :(... Choć nie do końca, bo trafił na Was :). Tak mi przykro, że nie mogę Was teraz bardziej wspomagać :(... Gucio jest strasznie biedny :( Ola wyprowadziła go dzisiaj do siebie na łąkę, wzięła cieniutki sznureczek z pętelką, aby mały mógł pobyć na świeżym powietrzu. Niestety szelki sprawiają, że trzęsie się jak galareta :( wzięła sznurek aby było coś lekkiego i nie czuł, ze coś ma. Oczywiście nie zrobił ani kroku, od razu leży sztywny :( załatwia się na podkłady, nadal je i pije tylko w nocy + w dzień picie ze strzykawki. Quote
Kejciu Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Byłam dzisiaj u Marzeny Kwiaciarenki: Zawiozlam dwa woreczki karmy i 4 puszki, drapaki po moich kotachoraz transporter dla kociaków. Na ww wątku mamy dług prawie 100zł... musimy pomyśleć o bazarku. Poniżej kilka zdjęć - informacje w sprawie adopcji kociaków u Marzenki dostępne bezpośrednio u niej pod nr te 797 135 917 Quote
Kejciu Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Jakby tego było mało - w lecznicy mamy około 20 kociaków szukających domków.... Quote
Recommended Posts