_Dunaj_ Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Przedwczoraj dziewczynki świętowały symboliczny roczek, symboliczny bo datę urodzenia mają wpisaną hipotetyczną, dokładnej nikt nie zna 1 Quote
Nadziejka Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Najlepsiutenkiego stokroc dziewczyneczkom przeciudnym Quote
Nadziejka Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 dogo wszaleje strasznie nic nie idzi wpisac czasem kliknac boc odrazu wile erazy ten sam poscisk Quote
Nadziejka Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 pozdrawiam pozdrawiam lapenki wszystkie Quote
Nadziejka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 zagladam pozdrawiam Danuniu masz pw serduszko z kramiczku mego Quote
Gusiaczek Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Skoro data hipotetyczna, to mniej goopio składać dzisiaj najlepsze życzenia ;) Serdeczności urodzinowe zostawiam Dziewczynkom :) Quote
_Dunaj_ Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 Dogo szalało mocno, nawet nie wiedziałam, że jest tyle dubli, nie mogła się zalogować, bo wyskakiwał mi komunikat, ze nie mam uprawnień Quote
_Dunaj_ Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 Trochę się ostatnio u nas dzieje rożnych rzeczy, ale więcej dobrego niż złego, ciągle za mało czasu, postaram się kilka fotek nowych wstawić, a narazie to Bilmcia już po cieczce uffff, źle ją znosiła nasiliły się objawy achalzji, Emilcia ma ciążę urojon,a, więc strylka się przesuwa. jeszcze troche żyje w swoim świecie, ale już powoli wychodzi psychicznie na prostą. Pozostali, Leoś zrobił się bardzo fajnym chłopakiem, był duszą psiego towarzystwa na dogtrekkingu, Cormiś razem ze mną wystapił w TVP. Byłam najpierw z Cormisiem, a potem z Bulimką w szkole na spotkaniu z dziećmi. I przybyły nam 3 koty, kocica, która nas tak uszczęśliwia znowu to zrobiła, przyprowadziła dosłownie do domu 3 kociaki i jak zobaczyła, że je znaleźliśmy to dała nogę i ani widu ani słychu po niej, zostawiła nam dzieci i tyle 1 Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 "Atrakcji" Wam nie brakuje, jak widzę. Pozdrawiam najserdeczniej :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 Mamy pewne zaległości w nowinkach zdjęciach, więc zacznę od końca to stadne niedzielne harce na łące Quote
_Dunaj_ Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 I jeszcze jeden Cormaczek postanowił zażyć kąpieli, dziewczynki się na nią nie zdecydowałay 1 Quote
Gusiaczek Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Miło Was widzieć, pozdrawiam serdecznie:) 1 Quote
5_klepka Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 O 21.11.2016 o 21:40, _Dunaj_ napisał: I jeszcze jeden Cormaczek postanowił zażyć kąpieli, dziewczynki się na nią nie zdecydowałay Piękne psiska masz :) 1 Quote
5_klepka Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Moje też, adoptowane i ocalone to moja ulubiona rasa. .zawsze marzyłam o takim wielkim, dostojnym psisku w swoim stadku, ale w obu lokalizacjach mam schody - mieszkanie na drugim piętrze, a w domu schody z tarasu do ogrodu i do domu.. i boje się, że by to im nie służyło :(. Quote
_Dunaj_ Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 Koniec roku to czas refleksji, planów i postanowień. Miałam nie robić postanowień, ale jednak, mamy wspólne rodzinne postanowienie. Dziewczynki zostają z nami. Możliwe, że od jakiegoś czasu część z Was się tego domyślała. Oficjalnie zatem informuję, że nie szukam już domu dla Emilki i Bulimki. Zostaje z nami też 9 kotów, ściślej, jeśli znajdzie się dobry dom, to może, ale nic na siłę. Początek roku będzie dla nas trudny, bo czeka nas 5 sterylek (dziewczynki i 3 kocice) oraz 4 kastracje, jak koty mają zostać. Tego boję się najbardziej, bo nie tylko finanse, ale i opieka. Wierzę, że damy radę z Waszą pomocą, sprostać wyzwaniu. Inaczej nie potrafimy, Damy im tyle miłości ile damy radę i stworzymy dobre dla nich warunki, a właściwie zrobimy wszystko, żeby nie było im gorzej niż mają teraz, bo do początku wszystkie tymczasy traktowane były na równi z pozostałymi. Staliśmy się jedną wielką rodziną, gdzie każdy ma swoje miejsce i to co najważniejsze ciepły dom, pełną miskę, opiekę i naszą miłość. Cóż one pokochały nas, my je, nie może być inaczej. Dziś dookoła huczały petardy, a one beztrosko bawiły się, a potem zasnęły wtulone w chłopców. One nam już bezgranicznie ufają i nie możemy zawieść tego zaufania i nie chcemy 2 Quote
Nadziejka Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ciesze raduje ogromnie Danuniu Stokorc Wam Najlepsiutkiego w Roczku Nowem NajNajNajcuuuudowniejszego Zycia Zdrowenka Codziennej Cudownosci Niechaj Sie Wam Spelnia Najppiekniejsze Najspokojniejsze Ato Ci kocinka tygrysiczka ...wiedizla wiedziala czula ze maluszki u Was beda bezpieczne sciskamy za wszystkie iskiereczki Danuniu przyslalas ku mnie pieniazki 20 zl odesle je ku Tobie na powrot boc tamten bazarrusiek juz dawno zakonczony Quote
Recommended Posts