Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no cos takiego. a nie chcecie czasem czego duzego, mlodego, slicznego ale za to z naderwanym uchem:evil_lol: To cos jest pierwszym banerkiem w moim podpisie.
Gorąco polecam:loveu:

Posted

Charly, ja to bym chciała wszystko, ale muszę się liczyć ze zdaniem moich zwierząt...mniej więcej (mam nadzieję) mam złapane co one przełkną bezboleśnie i powinna to być suka. Jego wysokość jest jedynym pełnowartościowym samcem w domu i chyba tak powinno zostać. Założenia są takie, że ma być sucz, ma być małe, najlepiej szpetne (ale nie szczeciniaste), może być z takich starych i małoadopcyjnych. Najlepiej taka krótkonoga parówa...Tym razem wybór nie do końca należy do mnie, decydować będzie drugi człowiek moich psów pospołu z psami i kotami, bo nowe stworo będzie musiało być kompatybilne. Na razie tak się rozglądamy niezobowiązująco i czekamy co nas chwyci za serce.

Posted

e no rozumiem. Raczej nalezy wątpic, ze Niko wykazalby nalezyty szacunek wzgledem Jego Wysokosci, a to mogło by się skonczyc drugim naderwanym uchem:lol:

ale...myśle, że najwyższy czas załozyc wątek suni z naszego schronu tak brzydkiej, małej i nieadopcyjnej, ze nawet zdjęcia nie ma. jutro się tym zajme