Jump to content
Dogomania

Wystraszona ,smutna PUDELKA INGA,DŁUG ZA STERYLKE POMOCY! MA DOM!!!POWODZENIA INGA

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie cisza niestety,moze sie rozmyslili:placz:suczka jest w strasznym stanie.Po kąpieli i fryzjerze domki by sie ustawiły w szeregu a tak:placz:nie moge jej wziac do siebie:placz:szukam dt dla niej,ale czy znajde nie wiem

Posted

Tej pudlicy z podanego linka juz od dawna nie ma w schronie (pytałam o nią w wakacje '08). Jeśli domek bedzie w Warszawie, to piszcie do mnie o transport. Może będę się wybierała i zabiorę.

Posted

:hmmmm: ciekawe czy Lucy była?
kmonika też milczy... boże jak pomyślę w jakim stanie jest jej szata w tym błocie... pewnie ciągle jej zimno bo nigdy tam nie doschnie, nie mam odwagi tam jechać bo wróciłabym z małą a umieścić jej nie mam gdzie...

Posted

Mam namiar na domek Wodzislaw Slaski, malzenstwo maja 14 core, pudelka miniaturke szukaja do towarzystwa podobnego malucha, wyraznie im powiedzialam , ze suczki do adopcji sa po strylce wiec nie bedzie problemow ze szczeniakami, nie wystraszyli sie wiec chyba nie handlarze, domek niesprawdzony. Telefon na pw

Posted

Nie wiemy, czy sunia jest jeszcze w schronie. I nie moge dzis skontaktowac sie z kmonika. Poprosze o numer, moze jutro kmonika sie odezwie to przekaze jej. Ona rzadko pokazuje sie na Dogo w tygodniu.

Posted

potwierdzam,sunia jest w schronie.Moj mąz dzis u niej był i dostał OPR ,ze zawraca gitarę,mysleli ,ze przyjechał po nią.Niestety nie mam dla niej nawet dt.Sunia sięga 3/4 łydki , ja mam 170cm wzrostu,wiec super mała nie jest.Dzwoniłam do tych Państwa, ale najpierw mi nr poza zasigiem ,a teraz ,ze nie ma takiego nr.DZIWNE

Posted

wlasnie mi na gg pisze jakas Pani zapytania o pudliczke,czy mała itd.a na koncu dodała ze ma hodowlę.RATUNKU:mad:Boze jak ta mała trafi gzdies w takie rece to dzieki.Ale napisałam ze mała bedzie wysterylizowana przed adopcja,wiec juz ciszaaaaaaaaaaa

Posted

dlaczego w Sonsowcu w schronie nie ma sterylki w pakiecie,tak jak w Katowicach.Przynjamniej z tego co wiem to tam dają jakis talon na sterylkę.Jak ta psina trafi na jakiegos hodowce :placz: