kmonika Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 napisalam do pani na gg,na razie cisza jutro zadzownie do schronu i zapytam o małą czy została adoptowana,mam nadzieje ,ze tak.. Quote
seila Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Super wiadomości , że ktos sie nią zainteresował. Też trzymam kciuki ;) Pozdrawiam. Quote
Energy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Trzymam kciuki za domek:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
kmonika Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 na razie cisza niestety,moze sie rozmyslili:placz:suczka jest w strasznym stanie.Po kąpieli i fryzjerze domki by sie ustawiły w szeregu a tak:placz:nie moge jej wziac do siebie:placz:szukam dt dla niej,ale czy znajde nie wiem Quote
monika55 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jezeli Pani rozsadna, to nie ma znaczenia w jakim stanie pies. Bo to stan przejsciowy. Trzymam za domek suni. Quote
Lucy* Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 jutro będę w schronie to się dowiem, po pierwsze czy jest, a po drugie jaki ma charakter/ zachowania jeszcze jednej pudliczce robiłam foty.. też się dowiem czy jest http://sosnowiec.schronisko.net/adopcja26150-0.html Quote
monika55 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Czekam w imieniu kmoniki. Moze beda jakies dobre wiadomosci. Quote
zulugula Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Tej pudlicy z podanego linka juz od dawna nie ma w schronie (pytałam o nią w wakacje '08). Jeśli domek bedzie w Warszawie, to piszcie do mnie o transport. Może będę się wybierała i zabiorę. Quote
Fifek_Miśki Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :hmmmm: ciekawe czy Lucy była? kmonika też milczy... boże jak pomyślę w jakim stanie jest jej szata w tym błocie... pewnie ciągle jej zimno bo nigdy tam nie doschnie, nie mam odwagi tam jechać bo wróciłabym z małą a umieścić jej nie mam gdzie... Quote
Erazm Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mam namiar na domek Wodzislaw Slaski, malzenstwo maja 14 core, pudelka miniaturke szukaja do towarzystwa podobnego malucha, wyraznie im powiedzialam , ze suczki do adopcji sa po strylce wiec nie bedzie problemow ze szczeniakami, nie wystraszyli sie wiec chyba nie handlarze, domek niesprawdzony. Telefon na pw Quote
monika55 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Nie wiemy, czy sunia jest jeszcze w schronie. I nie moge dzis skontaktowac sie z kmonika. Poprosze o numer, moze jutro kmonika sie odezwie to przekaze jej. Ona rzadko pokazuje sie na Dogo w tygodniu. Quote
Erazm Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Podstawa jest aby sunia byla wysterylizowana, jesli byla tylko na kwarantannie to szanse na to raczej znikome. Quote
Fifek_Miśki Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Za "moich czasów" sosnowiecki schron nie sterylizował zwierząt, sądze że do dziś się to nie zmieniło niestety... Quote
monika55 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Rozmawialam z kmonika. Sunia jest w schronie.Kmonika zadzwoni do tych panstwa. Quote
kmonika Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 potwierdzam,sunia jest w schronie.Moj mąz dzis u niej był i dostał OPR ,ze zawraca gitarę,mysleli ,ze przyjechał po nią.Niestety nie mam dla niej nawet dt.Sunia sięga 3/4 łydki , ja mam 170cm wzrostu,wiec super mała nie jest.Dzwoniłam do tych Państwa, ale najpierw mi nr poza zasigiem ,a teraz ,ze nie ma takiego nr.DZIWNE Quote
kmonika Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 wlasnie mi na gg pisze jakas Pani zapytania o pudliczke,czy mała itd.a na koncu dodała ze ma hodowlę.RATUNKU:mad:Boze jak ta mała trafi gzdies w takie rece to dzieki.Ale napisałam ze mała bedzie wysterylizowana przed adopcja,wiec juz ciszaaaaaaaaaaa Quote
kmonika Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 dlaczego w Sonsowcu w schronie nie ma sterylki w pakiecie,tak jak w Katowicach.Przynjamniej z tego co wiem to tam dają jakis talon na sterylkę.Jak ta psina trafi na jakiegos hodowce :placz: Quote
kmonika Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 kurde dzwonilam tam i nie ma tekiego numeru:shake: Quote
Recommended Posts