kmonika Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ZBIERAMY PILNIE NA DT i STERYLKĘ JUŻ RAZ PSEUDO HODOWLA CHCIAŁA JĄ ADOPTOWAĆ!!!(na szczęście w porę została zdemaskowana) NIE POZWÓLMY ABY TA ŚLICZNA SUNIA TRAFIŁA DO LUDZI, DLA KTÓRYCH BĘDZIE TYLKO MASZYNKĄ DO ZARABIANIA PIENIĘDZY http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-na-pudliczke-wyrwana-ze-schronu-do-4-04-2009-godz-22-00-a-134368/#post12027908 banerek INGUSI DO POBRANIA oto nr konta , na które prosimy wpłacać pieniążki na Ingunię Fundacja SOS dla Zwierząt KRS: 0000285182 Regon: 240699505 NIP: 6292374672 Konto bankowe: 93156000132367056920790001 Ingusia szuka cudownego domku stałego TAKA JESTEM PIĘKNA PO KĄPIELI:) Fotki pudliczki na stronie 3 Znajda, sunia w typie Pudla Miniaturowego, bardzo spokojna, łagodna suczka, wyglądająca jak mała czarna kuleczka, można nawet powiedzieć, że trochę wycofana, wystraszona, smutna, ale jak tylko zwróci się na nią uwagę zaraz podchodzi do krat boksu wesoło merdając ogonkiem i dokonuje zapoznania, suczka musiała się długo błąkać, gdyż ma bardzo zaniedbaną sierść, będzie na pewno wymagała wizyty u psiego fryzjera, nadaje się dla miłośników Pudli Miniaturowych i wszystkich innych osób lubiących małe spokojne pieski, pudle są to ciekawskie i aktywne osobniki, a więc sunia poszukuje osoby, która na nowo wzbudzi w niej radość aktywnego życia i pozwoli na bliski kontakt ze sobą czego pudle tak bardzo potrzebują, suczka sierść ma krótką skręconą , tzw. sznurowatą, umaszczenie czarne z białą krawatką i brodą, uszy kłapnięte, jest niewielka - ma ok. 30 cm w kłębie boks 2 nr 902 tel do schroniska w Sosnowcu 32/293 75 56 To treść ogłoszenia adopcyjngo ze strony Sosnowieckiego schronu. POMÓŻMY MAŁEJ ZNALEŻĆ SZYBKO DOM:placz: Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Jest to sunia średniej wielkości. Przyprowadzili ją ludzie około tygodnia temu bo ją gdzieś znalezli. Trzymali ją tydzień w domu, ale nie maja warunków więc przyprowadzili ją do schronu. Sunia bardzo zaniedbana. Obecnie mała jest na kwarantannie jeszcze przez tydzień. Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 czyż ten pyszczek nie jest piękny.Wystarczy wizyta u fryzjera, a mała będzie nie do poznania:loveu: Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 wiem,postaram sie to załatwić jak najszybciej... Quote
monika55 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Jestem. Musisz postarac sie o lepsze zdjecia. Bo na tych niewiele widac. Do ogloszen sie nie nadaja. Quote
kmonika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Trzeba małą ofocić do ogłoszeń,domek na pewno szybko się znajdzie.Kto by nie chciał takiej królewny:loveu: Quote
monika55 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Wieczorem porobie ogloszenia. Malutka a moze ktos sie w tobie zakocha? Quote
monika55 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jak dasz rade, porob zdjecia. To do ogloszenia nie bardzo sie nadaje. Musimy poczekac troszke. Quote
JOMA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Myślę, że ludzie oddali pudelka bo nie radzili sobie z wełenką. Mogę się domyślać, że jest to "śmierdzący dred", którego nie da się normalnie wykąpać - trzeba ostrzyc, inaczej się nie da. Ja mojego schroniskowca musiałam w kilku miejscach wyciąc do skóry. Jest zima i jak tu strzyc psa w schronie - przydałby się DT :shake: Czy wiemy coś o wieku ? No i prosimy o więcej fotek. Quote
Julia07 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 przydałyby sie jakieś fotki bo z za tych krat niewiele widać Quote
monika55 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kmonika bedzie w piatek, beda lepsze zdjecia i wiadomosci. Quote
kmonika Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jestem na kompie po sąsiedzku:evil_lol:więc zaglądam do małej,do 6 marca mała będzie na kwarantannie,Domek by się przydał,szukamy dt lub ds pilnie.Fotki mam , może dziś wrzucę Quote
monika55 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jeszcze poczekam. Namiary na Ciebie kmoniko czy na schron? Quote
Dorothy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mala pudelka 4 lata i bez domu? dziewczyny z Wroclawia wlasnie oglaszaly pudelke- ale wiekowa psina, siwa calkiem,ząbków mało, a jednak domki sie w kolejce ustawiają. Więc czemu tutaj nie? Quote
Recommended Posts