buniaaga Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Najładniejszy jest Kacperek. Tak,teraz to piękny chłopak.Jego oczy były w najgorszym stanie,czuł się najgorzej,nie miał apetytu,musiałam antybiotyk podawać do pysia. Quote
Nadziejka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Caluskow milion i kciukaski za malenkie iskiereczki przecudne jak dobrze ze jest dt dla kocinkow oj jak dobrze pozdrawiam sciskam Quote
Nadziejka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Agniesiu buniaago beda cudne wplaty cegieleczkowe Twoje konto juz wszystkim kochanym, cioteczkom wyslalam elficzkowa 10 zl Magdarynka 10 zl Poker 20 zl koja 20 zl EVA2406 6 zl Quote
buniaaga Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Ewa dziękuję pięknie! Jak otrzymam wpłaty potwierdzę. Quote
agat21 Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Wszystkie śliczne :) Jak dobrze, że nikt "miłosierny" nie zdążył się nimi zająć na działkach.. Miały szczęście :) Quote
buniaaga Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Oj miały.Tym bardziej,że na działkach są tacy co strzelają z wiatrówki. Dzisiaj rano zajechałam żeby nakarmić dorosłe dzikuski i zauważyłam że ktoś ukradł mój domek który ostatnio dla nich zrobiłam. Wrrr cholerni ludzie ! Quote
Nadziejka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Odwiedzam malenkie z pozdrowieniem i nadzieja czlowiek i tylko czlowiek -jest najwiekszym zwyrodnialcem i potworem na ziemi calej ..... Quote
buniaaga Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Udało mi się dzisiaj złapać i wysterylizować kotkę matkę maluszków Tu w klatce czeka na sterylkę Quote
doris66 Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Brawo Buniaaga. To juz kolejna kocica z działek, która nigdy nie wyda na świat niechcianych kociąt. A żyć sobie bedzie, bo jest półdzika, zaradna , umie polować jak one wszystkie zresztą. Quote
buniaaga Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 Został mi worek 2 kg Royala - Pediatric Growth. Może przydałby się dla maluszków - jeśli tak to poproszę o adres na pw -wysłałabym po niedzieli. Dziękuję karma dotarła do kociaków Quote
buniaaga Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 Brawo Buniaaga. To juz kolejna kocica z działek, która nigdy nie wyda na świat niechcianych kociąt. A żyć sobie bedzie, bo jest półdzika, zaradna , umie polować jak one wszystkie zresztą. Całe szczęście że są na działkach dobre dusze tzn kobiety dokarmiające koty bo dzięki takim osobom koty mają trochę zaufania i dają się łatwiej załapać. Quote
buniaaga Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Pochwalę się że Fionka od kilku dni mieszka już w swoim stałym domku. 1 Quote
Moli@ Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Pochwalę się że Fionka od kilku dni mieszka już w swoim stałym domku. Chwal się bo jest czym...cudnie :) Quote
koja Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Pochwalę się że Fionka od kilku dni mieszka już w swoim stałym domku. :) :) Quote
Nadziejka Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Serdecznie radujemy pozdrawiamy :) :) Quote
buniaaga Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Fiolka znalazła fajnych ludzi.Jesteśmy w stałym kontakcie. Kacperek i Tereska nadal szukają domów. Z Tereską jest problem bo to taka panienka burczymucha.Chyba najlepszy był by dla niej dom gdzie ktoś nie oczekuje na takiego kociaka miziaka a o takie domy trudniej:) Quote
Nadziejka Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 trzymam mocniutko mocniutko kciuki wpisz sobie agusiu wplaty cegielkowe z bazareczku http://www.dogomania.com/forum/topic/333591-rozliczamcudnie-dziekuje-dla-trzech-malenkich-koteczkow-maluni-kramikdziekuje-za-cegielki-zycia-do-22-pazdziernika-g2200-zapraszam-sercem/ w post roliczeniowy Cegielki zycia Poker 20 zl dziekuje juz na koncie buniaagi dziekujemy! koja 20 zl dziekuje! juz na koncie buniaagi dziekujemy! EVA2406 6 zl dziekuje! juz na koncie buniaagi dziekujemy! Magdarynka 10 zl dziekuje! juz na koncie buniaagi dziekujemy! elficzkowa 10 zl dziekuje! juz na koncie buniaagi dziekujemyy Olena84 5 zl dziekuje ! juz na koncie buniaagi dziekujemy jeszcze bede slac ku Tobie wplate za ksiazke Quote
buniaaga Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Ewciu dziękuję już uzupełniam post rozliczeniowy. Razem 71zł z bazarku od Ciebie Quote
Nadziejka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Pozdrawiam pozdrawiam 13 zlociszkow od sonek666 za ksiazke z bazareczku wyslalm Agusiu ku Tobie wczoraj Quote
Nadziejka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Zapraszam za chwilke na kolejny bazareczek dla kotuniow Aguniu i dla Rozyczki http://www.dogomania...-i-ksiazki-dla/ Quote
buniaaga Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Ewa dziękuję pięknie za kolejny bazarek dla kociaków Martwi mnie cisza z ogłoszeń.Ale co się dziwić skoro gdzie nie zajrzę tam ogłoszenia kociaków szukających domów. Tereska nadal burczymucha Kacperek ma znowu katar :( Quote
Recommended Posts