Chesti Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Hej :) Jak tam? Was też zasypało i zamroziło? U nas tak koło -20 od kilku dni i masa śniegu. Quote
Patikujek Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nie odzywa się to chyba jej internet zamarzł hehe Quote
*Magda* Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Mariolka chodzi z dziećmi na sanki i wkurza mnie wysyłając mi zdjęcia i filmiki :P Quote
łamAga Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 10 godzin temu, *Magda* napisał: Mariolka chodzi z dziećmi na sanki i wkurza mnie wysyłając mi zdjęcia i filmiki :P To tym bardziej ma wpierdol bo tutaj zdjęć nie daje ;( z dziećmi ? a nie ma Ona jednej córki tylko ? :P chyba że jeszcze męża miałaś na myśli to by wyjaśniało sprawę :P Quote
Ania :) Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Syna ma jeszcze tylko troche starszego :p Oj Aga :D Quote
łamAga Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 8 minut temu, Ania :) napisał: Syna ma jeszcze tylko troche starszego :p Oj Aga :D A no bo nie pokazali go wtedy na zdjęciach to zapomniałam :P Quote
mar....ka Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 lecę zaraz po Gabi do szkoły, ale tak w skrócie- zima na całego-wczoraj też byłam na sankach :P, wielkich minusów nie ma, najzimniej koło -20 był, Łukasz nie chce pokazywania w necie heheh i jest sporo starszy- kończy 3 klasę gimnazjum- więc przed nami egzaminy do średniej. Co do uszu, podobają mi się boksery kopiowane, ale sama bym nie cięła (po pierwsze serce by mi się rozpadło, po drugie chyba nie miałabym weny na bandażowanie). Za to z chęcią pozbyłabym się ogona i gdybym upadła na głowę i znowu decydowała się na boksia, to zamierzam dogadać się z hodowcą o kopiowanie ogonka (problemu nie ma, wystarczy że poda w metryce iż urodził się z połamanym). Dobra lecę, bo 13.15 dzwonek Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Wy i tak na wystawy nie jezdzicie, to ogonek wam nie potrzebny xD Quote
mar....ka Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 wróciłam, że szkoły. Moje dziecko (Gabi) stwierdziło na prywatnym angielskim, iż umiera z głodu :P Pierwszy raz w życiu chyba jest głodna, podobno kanapki pochłonęła na raz dwie (a zawsze wracały całe). Heheh chyba jestem matką sadystką :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 21 minut temu, mar....ka napisał: wróciłam, że szkoły. Moje dziecko (Gabi) stwierdziło na prywatnym angielskim, iż umiera z głodu :P Pierwszy raz w życiu chyba jest głodna, podobno kanapki pochłonęła na raz dwie (a zawsze wracały całe). Heheh chyba jestem matką sadystką :P ja teraz też xD Quote
mar....ka Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 22 minuty temu, angineuuka napisał: ja teraz też xD obżarciuchy dwa :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 ja juz po obiedzie ;P wiec juz nie głodna xD Quote
Ania :) Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 To teraz dawaj nam tutaj jakieś śnieżne foty :D Quote
łamAga Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 My sie pytaliśmy w związku o zaświadczenie od weta że pies musiał mieśc obcięte uszy /ogon z powodów zdrowotnych i okazuje się że takie zaświadczenie już można sobie jedynie na rozpałke załatwić , na wystawach tego nie uznają .... kurde u Nas max -18 w nocy a w dzień -15 i już mam dosyć a gdzie tu -20 :P A ja własnie zjadłam chleb z mielonym :P i jestem nażarta , a miałam się odchudzać ;( Quote
mar....ka Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 też miałam się odchudzać a właśnie jem grześka ciętych w ogóle nie można już wystawiać, ale chodziło mi tylko o podkładkę dla mnie i hodowcy, gdyby znalazł się jakiś nadgorliwy (ogon u boksera to masakra i dla właściciela i dla psa, na grupach bokserowych wiecznie ktoś ten ogon łamie, przycina drzwiami etc). Dla lata temu, Shadow zrobił mi pięknego siniaka na udzie- wyglądało jakby Damian mnie pasem przeciągnął- akurat byliśmy nad morzem (dzięki temu, kto wymyślił pareo). Ale widocznie zasłużyłam na pręgę- bo wtedy oddałam Shadowa do hotelu :P Wiecie co, łapię się na tym, iż zarzekam się że nigdy więcej boksera, to regularnie przeglądam ogłoszenia (żółte solidowe suczki, to jest to co pewnie mnie kiedyś złamie) Dzisiaj żałuję iż nie miałam aparatu, mróz , snieg i słońce- po prostu bajka. Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie- to upamiętnie śnieg, który może się dopiero za kilka lat pojawić hehe Quote
Ania :) Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Kiedyś dostałam tak z ogona od doga :p oj jak bolało. . . A jaki piękny siniak był . . Quote
mar....ka Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 12 minut temu, Ania :) napisał: Kiedyś dostałam tak z ogona od doga :p oj jak bolało. . . A jaki piękny siniak był . . przynajmniej wiesz o czym piszę :P Quote
łamAga Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 ja ostatnio dostałam z ogona kanara , nieźle przyciągnęło :P musze sie szykowac na dużą ilość siniaków :P Można wystawiać kopiowane , pod warunkiem że nabędziesz psa z kraju gdzie kopiowanie jest dozwolone ( np . Hiszpania , Rosja , Wyspy Kanaryjskie ) , My własnie staramy się w te kraje uderzać , ale pewnie skonczymy z suczką z Polski z ucholami .... Quote
*Magda* Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 3 godziny temu, mar....ka napisał: przynajmniej wiesz o czym piszę :P Ja też, bo mnie Shadow "pobił" ogonem :P Quote
Recommended Posts