Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, *Magda* napisał:

Mariolka chodzi z dziećmi na sanki i wkurza mnie wysyłając mi zdjęcia i filmiki :P

To tym bardziej ma wpierdol bo tutaj zdjęć nie daje ;(

z dziećmi ? a nie ma Ona jednej córki tylko ? :P chyba że jeszcze męża miałaś na myśli to by wyjaśniało sprawę :P

Posted

lecę zaraz po Gabi do szkoły, ale tak w skrócie- zima na całego-wczoraj też byłam na sankach :P, wielkich minusów nie ma, najzimniej koło -20 był, Łukasz nie chce pokazywania w necie heheh i jest sporo starszy- kończy 3 klasę gimnazjum- więc przed nami egzaminy do średniej. Co do uszu, podobają mi się boksery kopiowane, ale sama bym nie cięła (po pierwsze serce by mi się rozpadło, po drugie chyba nie miałabym weny na bandażowanie). Za to z chęcią pozbyłabym się ogona i gdybym upadła na głowę i znowu decydowała się na boksia, to zamierzam dogadać się z hodowcą o kopiowanie ogonka (problemu nie ma, wystarczy że poda w metryce iż urodził się z połamanym). Dobra lecę, bo 13.15 dzwonek

Posted

wróciłam, że szkoły. Moje dziecko (Gabi) stwierdziło na prywatnym angielskim, iż umiera z głodu :P Pierwszy raz w życiu chyba jest głodna, podobno kanapki pochłonęła na raz dwie (a zawsze wracały całe). Heheh chyba jestem matką sadystką :P

Posted
21 minut temu, mar....ka napisał:

wróciłam, że szkoły. Moje dziecko (Gabi) stwierdziło na prywatnym angielskim, iż umiera z głodu :P Pierwszy raz w życiu chyba jest głodna, podobno kanapki pochłonęła na raz dwie (a zawsze wracały całe). Heheh chyba jestem matką sadystką :P

ja teraz też xD

Posted

My sie pytaliśmy w związku o zaświadczenie od weta że pies musiał mieśc obcięte uszy /ogon z powodów zdrowotnych i okazuje się że takie zaświadczenie już można sobie jedynie na rozpałke załatwić , na wystawach tego nie uznają ....

kurde u Nas max -18 w nocy a w dzień -15 i już mam dosyć a gdzie tu -20 :P

A ja własnie zjadłam chleb z mielonym :P i jestem nażarta , a miałam się odchudzać ;(

Posted

też miałam się odchudzać a właśnie jem grześka

ciętych w ogóle nie można już wystawiać, ale chodziło mi tylko o podkładkę dla mnie i hodowcy, gdyby znalazł się jakiś nadgorliwy (ogon u boksera to masakra i dla właściciela i dla psa, na grupach bokserowych wiecznie ktoś ten ogon łamie, przycina drzwiami etc). Dla lata temu, Shadow zrobił mi pięknego siniaka na udzie- wyglądało jakby Damian mnie pasem przeciągnął- akurat byliśmy nad morzem (dzięki temu, kto wymyślił pareo). Ale widocznie zasłużyłam na pręgę- bo wtedy oddałam Shadowa do hotelu :P

Wiecie co, łapię się na tym, iż zarzekam się że nigdy więcej boksera, to regularnie przeglądam ogłoszenia (żółte solidowe suczki, to jest to co pewnie mnie kiedyś złamie)

Dzisiaj żałuję iż nie miałam aparatu, mróz , snieg i słońce- po prostu bajka. Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie- to upamiętnie śnieg, który może się dopiero za kilka lat pojawić hehe

Posted

ja ostatnio dostałam z ogona kanara , nieźle przyciągnęło :P musze sie szykowac na dużą ilość siniaków :P 

Można wystawiać kopiowane , pod warunkiem że nabędziesz psa z kraju gdzie kopiowanie jest dozwolone ( np . Hiszpania , Rosja , Wyspy Kanaryjskie ) , My własnie staramy się w te kraje uderzać , ale pewnie skonczymy z suczką z Polski z ucholami ....