Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
35 minut temu, Angi napisał:

Boksie sa spoko, moglabym miec ;) 

wszystko przed Tobą

15 minut temu, Ania :) napisał:

Hejka :D ja strój miałam kupić ale stwierdziłam że szkoda mi jednak kasy i wolałam sobie kupić espadryle :D a strój będzie stary xd 

a ja musiałam, bo mi w piersiach odstawały. Najdziwniejsze jest to, iż wzięłam znowu tej samej marki (feba), ale o rozmiar biustonosza większy (gdybym zamawiała przez neta, to raczej w drugą stronę bym poszła)

Posted
7 minut temu, majoka napisał:

a ja musiałam, bo mi w piersiach odstawały. Najdziwniejsze jest to, iż wzięłam znowu tej samej marki (feba), ale o rozmiar biustonosza większy (gdybym zamawiała przez neta, to raczej w drugą stronę bym poszła)

Hah faktycznie dziwnie z tymi rozmiarami :p 

Posted

moje dwa stroje miały parę lat, może dlatego tak odstawały. W tym roku trzasnęłam sobie wycięty fason jak nigdy hehe (ostatnie lata przed 40 -ką, kiedy można poszaleć)

Tu na modelce:

f173312016.jpg

Posted

Ja kupiłam w tym roku kostium dwuczesciowy. A wczoran byłam ogladać kostiumy z koleżanką i.był podobny do mojego wzòr, ale był jednoczesciowy i mial dodatkowo taka ala sukienke. Mega nie wiem czy nie kupie......wygladalam.w.nim jak w krotkiej sukience. Ale kurcze wzor podobny do obecnego..a to jednak 100zl

Posted
6 minut temu, Angi napisał:

A ja Nie mam stroju :P

będziesz z gołą pupą latać....:P

5 minut temu, Aleksa. napisał:

Ja kupiłam w tym roku kostium dwuczesciowy. A wczoran byłam ogladać kostiumy z koleżanką i.był podobny do mojego wzòr, ale był jednoczesciowy i mial dodatkowo taka ala sukienke. Mega nie wiem czy nie kupie......wygladalam.w.nim jak w krotkiej sukience. Ale kurcze wzor podobny do obecnego..a to jednak 100zl

ceny strojów są z kosmosu, kawałek szmatki i taka wartość. Oczywiście można tańsze kupić, ale przy moich miseczkach E- muszę mieć dobre trzymanie. Poza tym w tańszych sklepach zazwyczaj są większe obwody pod biustem :(

Posted
1 godzinę temu, majoka napisał:

będziesz z gołą pupą latać....:P

ceny strojów są z kosmosu, kawałek szmatki i taka wartość. Oczywiście można tańsze kupić, ale przy moich miseczkach E- muszę mieć dobre trzymanie. Poza tym w tańszych sklepach zazwyczaj są większe obwody pod biustem :(

wg mnie tanie stroje kąpielowe są do dupy,mam kilka droższych i są ok

Posted

Swietny stroj ale do takiego trzeba mieć właśnie duże piersi :D Ja muszę mieć usztywniane miseczki przy moich minimini :p 

No i fakt lepiej zainwestować w dobry stroj :) 

Posted

Ja widziałam mega strój w tesco , ale jak na taki sklep to cena mnie powaliła , kosztował 90 zł :/ ale był własnie takiego typu jak Ola pisze , z taka jak by sukienką , super był , akurat na mój brzuch i boczki rewelacja ;)

Posted
Godzinę temu, Ania :) napisał:

Swietny stroj ale do takiego trzeba mieć właśnie duże piersi :D Ja muszę mieć usztywniane miseczki przy moich minimini :p 

Oprócz dużych piersi, to jeszcze figurę ;)

Posted

Co do boksiów. Miałam do czynienia z paroma na żywo. W tym z jednym papisiem, w którym mój tato się zakochał i powiedział, że kradnie. W mojej głowie wyobrażenie boksera jest jedno: wielkie adhd z motorkiem w dupce, bez wyczucia i do tego plującego śliną wszystko i wszystkich. Bo każdy boksio, który znam to takie wielkie konisko, które pcha się dupskiem wszędzie, nie ma wyczucia i do tego nie umie usiedzieć w miejscu. To nie dla mnie. Azor właśnie tym doprowadza mnie do szewskiej pasji. Wolę psy lubiące ruch, ale przy tym są zrównoważone. ;)

Nie lubię strojów kąpielowych, we wszystkich wyglądam grubo :D.

Posted
21 godzin temu, majoka napisał:

E ???

Pfffffff nie jadę :P

Posted
O 16.06.2016 o 14:52, Tyś napisał:

Co do boksiów. Miałam do czynienia z paroma na żywo. W tym z jednym papisiem, w którym mój tato się zakochał i powiedział, że kradnie. W mojej głowie wyobrażenie boksera jest jedno: wielkie adhd z motorkiem w dupce, bez wyczucia i do tego plującego śliną wszystko i wszystkich. Bo każdy boksio, który znam to takie wielkie konisko, które pcha się dupskiem wszędzie, nie ma wyczucia i do tego nie umie usiedzieć w miejscu. To nie dla mnie. Azor właśnie tym doprowadza mnie do szewskiej pasji. Wolę psy lubiące ruch, ale przy tym są zrównoważone. ;)

Nie lubię strojów kąpielowych, we wszystkich wyglądam grubo :D.

Tyś piszesz że grubo,a Ja zaś kiepsko wyglądam ;)

Posted

Heh, ja jestem gruba i muszę trochę zrzucić. Ale nie rozpaczam, w tym roku stroju kąpielowego nie zakładam, bo z racji, że kilka razy się topiłam, to wypadów nad wodę unikam ;).

Posted
41 minut temu, Tyś napisał:

Heh, ja jestem gruba i muszę trochę zrzucić. Ale nie rozpaczam, w tym roku stroju kąpielowego nie zakładam, bo z racji, że kilka razy się topiłam, to wypadów nad wodę unikam ;).

Całość zrymowala się genialnie :D 

Posted
O 17.06.2016 o 17:43, Tyś napisał:

a no,Ja powinnam iść na dietę aby do stroju wskoczyć,ale to dopiero w przyszłe lato będzie morze :)