mar....ka Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 35 minut temu, Angi napisał: Boksie sa spoko, moglabym miec ;) wszystko przed Tobą 15 minut temu, Ania :) napisał: Hejka :D ja strój miałam kupić ale stwierdziłam że szkoda mi jednak kasy i wolałam sobie kupić espadryle :D a strój będzie stary xd a ja musiałam, bo mi w piersiach odstawały. Najdziwniejsze jest to, iż wzięłam znowu tej samej marki (feba), ale o rozmiar biustonosza większy (gdybym zamawiała przez neta, to raczej w drugą stronę bym poszła) Quote
Ania :) Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 7 minut temu, majoka napisał: a ja musiałam, bo mi w piersiach odstawały. Najdziwniejsze jest to, iż wzięłam znowu tej samej marki (feba), ale o rozmiar biustonosza większy (gdybym zamawiała przez neta, to raczej w drugą stronę bym poszła) Hah faktycznie dziwnie z tymi rozmiarami :p Quote
mar....ka Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 moje dwa stroje miały parę lat, może dlatego tak odstawały. W tym roku trzasnęłam sobie wycięty fason jak nigdy hehe (ostatnie lata przed 40 -ką, kiedy można poszaleć) Tu na modelce: Quote
Aleksa. Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja kupiłam w tym roku kostium dwuczesciowy. A wczoran byłam ogladać kostiumy z koleżanką i.był podobny do mojego wzòr, ale był jednoczesciowy i mial dodatkowo taka ala sukienke. Mega nie wiem czy nie kupie......wygladalam.w.nim jak w krotkiej sukience. Ale kurcze wzor podobny do obecnego..a to jednak 100zl Quote
mar....ka Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 6 minut temu, Angi napisał: A ja Nie mam stroju :P będziesz z gołą pupą latać....:P 5 minut temu, Aleksa. napisał: Ja kupiłam w tym roku kostium dwuczesciowy. A wczoran byłam ogladać kostiumy z koleżanką i.był podobny do mojego wzòr, ale był jednoczesciowy i mial dodatkowo taka ala sukienke. Mega nie wiem czy nie kupie......wygladalam.w.nim jak w krotkiej sukience. Ale kurcze wzor podobny do obecnego..a to jednak 100zl ceny strojów są z kosmosu, kawałek szmatki i taka wartość. Oczywiście można tańsze kupić, ale przy moich miseczkach E- muszę mieć dobre trzymanie. Poza tym w tańszych sklepach zazwyczaj są większe obwody pod biustem :( Quote
Oscar Patric Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: będziesz z gołą pupą latać....:P ceny strojów są z kosmosu, kawałek szmatki i taka wartość. Oczywiście można tańsze kupić, ale przy moich miseczkach E- muszę mieć dobre trzymanie. Poza tym w tańszych sklepach zazwyczaj są większe obwody pod biustem :( wg mnie tanie stroje kąpielowe są do dupy,mam kilka droższych i są ok Quote
Ania :) Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Swietny stroj ale do takiego trzeba mieć właśnie duże piersi :D Ja muszę mieć usztywniane miseczki przy moich minimini :p No i fakt lepiej zainwestować w dobry stroj :) Quote
łamAga Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja widziałam mega strój w tesco , ale jak na taki sklep to cena mnie powaliła , kosztował 90 zł :/ ale był własnie takiego typu jak Ola pisze , z taka jak by sukienką , super był , akurat na mój brzuch i boczki rewelacja ;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Godzinę temu, Ania :) napisał: Swietny stroj ale do takiego trzeba mieć właśnie duże piersi :D Ja muszę mieć usztywniane miseczki przy moich minimini :p Oprócz dużych piersi, to jeszcze figurę ;) Quote
Tyśka) Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Co do boksiów. Miałam do czynienia z paroma na żywo. W tym z jednym papisiem, w którym mój tato się zakochał i powiedział, że kradnie. W mojej głowie wyobrażenie boksera jest jedno: wielkie adhd z motorkiem w dupce, bez wyczucia i do tego plującego śliną wszystko i wszystkich. Bo każdy boksio, który znam to takie wielkie konisko, które pcha się dupskiem wszędzie, nie ma wyczucia i do tego nie umie usiedzieć w miejscu. To nie dla mnie. Azor właśnie tym doprowadza mnie do szewskiej pasji. Wolę psy lubiące ruch, ale przy tym są zrównoważone. ;) Nie lubię strojów kąpielowych, we wszystkich wyglądam grubo :D. Quote
Chesti Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 21 godzin temu, majoka napisał: ceny strojów są z kosmosu, kawałek szmatki i taka wartość. Oczywiście można tańsze kupić, ale przy moich miseczkach E- muszę mieć dobre trzymanie. Poza tym w tańszych sklepach zazwyczaj są większe obwody pod biustem :( E ??? Pfffffff nie jadę :P Quote
Erykowa Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Hej Widze,że Er z Sahowem by się dogadali jesli chodzi o kąpiele-do brzuszka ;) Quote
Oscar Patric Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 O 16.06.2016 o 14:52, Tyś napisał: Co do boksiów. Miałam do czynienia z paroma na żywo. W tym z jednym papisiem, w którym mój tato się zakochał i powiedział, że kradnie. W mojej głowie wyobrażenie boksera jest jedno: wielkie adhd z motorkiem w dupce, bez wyczucia i do tego plującego śliną wszystko i wszystkich. Bo każdy boksio, który znam to takie wielkie konisko, które pcha się dupskiem wszędzie, nie ma wyczucia i do tego nie umie usiedzieć w miejscu. To nie dla mnie. Azor właśnie tym doprowadza mnie do szewskiej pasji. Wolę psy lubiące ruch, ale przy tym są zrównoważone. ;) Nie lubię strojów kąpielowych, we wszystkich wyglądam grubo :D. Tyś piszesz że grubo,a Ja zaś kiepsko wyglądam ;) Quote
Tyśka) Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Heh, ja jestem gruba i muszę trochę zrzucić. Ale nie rozpaczam, w tym roku stroju kąpielowego nie zakładam, bo z racji, że kilka razy się topiłam, to wypadów nad wodę unikam ;). Quote
Ania :) Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 41 minut temu, Tyś napisał: Heh, ja jestem gruba i muszę trochę zrzucić. Ale nie rozpaczam, w tym roku stroju kąpielowego nie zakładam, bo z racji, że kilka razy się topiłam, to wypadów nad wodę unikam ;). Całość zrymowala się genialnie :D Quote
Oscar Patric Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 O 17.06.2016 o 17:43, Tyś napisał: Heh, ja jestem gruba i muszę trochę zrzucić. Ale nie rozpaczam, w tym roku stroju kąpielowego nie zakładam, bo z racji, że kilka razy się topiłam, to wypadów nad wodę unikam ;). a no,Ja powinnam iść na dietę aby do stroju wskoczyć,ale to dopiero w przyszłe lato będzie morze :) Quote
Ania :) Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 36 minut temu, *Magda* napisał: Tu jakiś czas będzie cicho :( A co się stało ? Quote
*Magda* Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Majoka jest cała i zdrowa, ale musi pewne sprawy załatwić i dogo jest jej teraz nie po drodze :( Quote
łamAga Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Ojjj zawiało smutkiem ;( będziemy czekac na Wasz powrót ! Quote
Recommended Posts