*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 To, że lisa widziałaś, nie znaczy, że zaraz wścieklizna :P Śnieżka :) Za dzieciaka byłam tam co roku ;) Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Matka mówisz, że łośka nie mogę :( to może chociaż sprawdzę czy dalej piszczy ukradłem Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Piękne zdjęcia :) ehh jak ja kocham góry... na śnieżke wchodzilam 8 chyba lat temu .. Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 9 minut temu, magdabroy napisał: To, że lisa widziałaś, nie znaczy, że zaraz wścieklizna :P Śnieżka :) Za dzieciaka byłam tam co roku ;) dwa pod rząd, nigdy ich nie widuję (chyba że zabite na drodze :( ) 2 minuty temu, Ania :) napisał: Piękne zdjęcia :) ehh jak ja kocham góry... na śnieżke wchodzilam 8 chyba lat temu .. to po co jedziesz na te Mazury (od kiedy Ty tam Jesteś dokładnie???) Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Haha bo w górach byłam dużo razy a na Mazurach nigdy nie byłam :P dlatego w tym roku mazury ;) a jedziemy yyyy 25 czerwca do 2 lipca ;) w sumie jeszcze nie wiem czy urlop będę miała xdd Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Haha bo w górach byłam dużo razy a na Mazurach nigdy nie byłam :P dlatego w tym roku mazury ;) a jedziemy yyyy 25 czerwca do 2 lipca ;) w sumie jeszcze nie wiem czy urlop będę miała xdd a ja nad morze od 27 czerwca do 4 lipca (jak nie będziemy miały pogody, to razem :P). Chyba w podobnym czasie leci Ola do Madzi.... Quote
Aleksa. Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 To widzę, że we trzy mamy podobny termin wakacji :) ja 28.06-6.07 Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Hahaha ale się złożyło :D no to oby nam pogoda dopisała :) Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 trzeba foty robić, potem podzielimy się wspomnieniami ( internet w ośrodku chodzi jak krew z nosa) 1 Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 A ja nawet nie wiem czy tam gdzie ja będę jest Internet. Nie zależy mi na tym a nawet lepiej jak nie będzie to nie będzie mnie kusić żeby wejść i będę miała taki tygodniowy reset :D Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: A ja nawet nie wiem czy tam gdzie ja będę jest Internet. Nie zależy mi na tym a nawet lepiej jak nie będzie to nie będzie mnie kusić żeby wejść i będę miała taki tygodniowy reset :D stęsknisz się za nami :P Quote
angineuuka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Ja tez nie bede za wami tesknic :P Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: E tam :P wcale nie będę tęsknić :P niewdzięcznica....phiii A tak poważnie, szkoda że nie nie będziemy blisko siebie (nie mówię nawet o tym samym mieście, ale 100 km byłoby do przełknięcia w celu zobaczenia) Quote
Erykowa Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Hej ja to bym się ztych Twoich gór nigdzie nie ruszała,nawet na wakacje ;) Zdjęcia z łośkiem super. Quote
*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Mariolka i Ania, Ola będzie mieć internet :P Quote
Aleksa. Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 W Polsce, jak będę na wakacjach, to też będę z netem. Mam w tel, więc zawsze w kontakcie :D Quote
*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: W Polsce, jak będę na wakacjach, to też będę z netem. Mam w tel, więc zawsze w kontakcie :D No ale działa Ci w roamingu? Bo jak nie, to Ci udostępnię moje wifi ;) Quote
Aleksa. Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: No ale działa Ci w roamingu? Bo jak nie, to Ci udostępnię moje wifi ;) W roamingu na pewno płatne :P chodzi mi ogólnie, że jestem ciągle z netem xd w Polsce xd Quote
Ania :) Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: niewdzięcznica....phiii A tak poważnie, szkoda że nie nie będziemy blisko siebie (nie mówię nawet o tym samym mieście, ale 100 km byłoby do przełknięcia w celu zobaczenia) No szkoda :) mam nadzieję ze będzie w końcu kiedyś okazją ;) A no taki net w komórce to też będę miała :P Quote
Recommended Posts