Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobry wieczór, mamy wyniki od wtorku (jest candida - co za tym idzie antybiotyk i szampon do pryskania co 4 dni). Na szczęście już widzę poprawę, oczywiście bezbozowa dieta, bo te durne bakterie karmią się węglowodanami!!!! http://www.dog-nutrition-naturally.com/candida-albicans.html

Dobrze że jest poprawa, a Shadow przez alergie cały czas musi być na diecie?
A jego drób tylko uczula czy coś jeszcze ?
Posted

nie mam pojęcia (czy to w ogóle jest alergia), musimy pokonać grzybicę, a potem powoli wprowadzać nowe produkty, na razie ta karma rybna całkiem dobrze się sprawdza, więc przy tym pozostajemy

Posted

nie mam pojęcia (czy to w ogóle jest alergia), musimy pokonać grzybicę, a potem powoli wprowadzać nowe produkty, na razie ta karma rybna całkiem dobrze się sprawdza, więc przy tym pozostajemy

aha,to zdrówka życzymy :)

Posted

dzięki za info o smażalni, pewnie skorzystamy (szczególnie, że już od dawna zbieram się do koleżanki pracującej na western- ma budę ze zdjęciami, oznakami, dolarami :P)

A my już wkręceni w święta, jeszcze mi się smycz zerwała na spacerze i wczoraj cały dzień szukałam odpowiedniej, w końcu zamówiłam identyczną sznurową okrągłą (mam nadzieję, że będzie tak samo gruba) . Zamówiłam kołkowi też  nowe easy walky (wizja podobna do zerwania smyczy bardzo mnie przeraziła).

Nie wiem jak u mnie dalej będzie z czasem, jutro jeszcze zakupy, bank (zablokowałam konto netowe i muszę telepin uzyskać, bo stary gdzieś przesiałam). W każdym razie już teraz pragnę złożyć Wam jak najlepsze życzenia, przede wszystkim duuuużo zdrowia i miłości :)

ee296fc9b9e9fb17gen.jpg

Posted

Hejka

jeszcze raz dzieki za zyczenia i tu i u nas.Ja mam teściową i bardzo mnie odciązyła więc mam bardzo spokojne przygotowania.

Wam-całej rodzinie z Shadowem co oczywiste włacznie dużo zdrowia,ciepła,miłości i spokoju od naszej dwójki :)

Posted

dostała, (szczęśliwa , bo chrzestna jej telefon sprezentowała- Gabi pierwszy). Siedzi za mną , ogląda Kevina i projektuje top model 9to od nas taka książka). A jak do Theosia Mikołaj dotarł (czy go jednak powiesiłam  heheh)

Posted

Jak byliśmy na urodzinach u Zosi (koleżanka Theosia) kilka dni temu, to Theoś powiedział, że kocha Zosię i się z nią ożeni :D

Śmialiśmy się z jej rodzicami, że teraz to nas śmieszy itp., a zawsze może być szansa, że za 20 lat, naprawdę się z nią ożeni :D