*Magda* Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Mam nadzieję, że dziś wbijesz na dogo :P Quote
mar....ka Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Dobry wieczór, mamy wyniki od wtorku (jest candida - co za tym idzie antybiotyk i szampon do pryskania co 4 dni). Na szczęście już widzę poprawę, oczywiście bezbozowa dieta, bo te durne bakterie karmią się węglowodanami!!!! http://www.dog-nutrition-naturally.com/candida-albicans.html Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Czyli najlepszym rozwiązaniem będzie barf :) Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Dobry wieczór, mamy wyniki od wtorku (jest candida - co za tym idzie antybiotyk i szampon do pryskania co 4 dni). Na szczęście już widzę poprawę, oczywiście bezbozowa dieta, bo te durne bakterie karmią się węglowodanami!!!! http://www.dog-nutrition-naturally.com/candida-albicans.html Dobrze że jest poprawa, a Shadow przez alergie cały czas musi być na diecie? A jego drób tylko uczula czy coś jeszcze ? Quote
mar....ka Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 nie mam pojęcia (czy to w ogóle jest alergia), musimy pokonać grzybicę, a potem powoli wprowadzać nowe produkty, na razie ta karma rybna całkiem dobrze się sprawdza, więc przy tym pozostajemy Quote
mar....ka Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 drożdzyce daja fałszywe wyniki testów (tak wynika z anglojęzycznych stron i wiedzy mojego weta), więc na razie żadnego sensu ich robienia nie ma https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.lowchensaustralia.com/health/candida.htm&prev=search Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 nie mam pojęcia (czy to w ogóle jest alergia), musimy pokonać grzybicę, a potem powoli wprowadzać nowe produkty, na razie ta karma rybna całkiem dobrze się sprawdza, więc przy tym pozostajemy aha,to zdrówka życzymy :) Quote
Alicja Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 no proszę i młody też postanowił zrezygnować z paszy ;) wiesz teraz i ludziom zalecają dietę DDP , unikanie pszenicy Quote
Erykowa Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Hej Najważniejsze,że wiecie co to a jak już widać efekty to super ! Quote
Ania :) Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Hejka ;) dzisiaj moja mama rozmawiała z koleżanką ta co ma smażalnie i jak najbardziej można tam z każdym psem przyjechać i wejść bez problemu :) Quote
mar....ka Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 dzięki za info o smażalni, pewnie skorzystamy (szczególnie, że już od dawna zbieram się do koleżanki pracującej na western- ma budę ze zdjęciami, oznakami, dolarami :P) A my już wkręceni w święta, jeszcze mi się smycz zerwała na spacerze i wczoraj cały dzień szukałam odpowiedniej, w końcu zamówiłam identyczną sznurową okrągłą (mam nadzieję, że będzie tak samo gruba) . Zamówiłam kołkowi też nowe easy walky (wizja podobna do zerwania smyczy bardzo mnie przeraziła). Nie wiem jak u mnie dalej będzie z czasem, jutro jeszcze zakupy, bank (zablokowałam konto netowe i muszę telepin uzyskać, bo stary gdzieś przesiałam). W każdym razie już teraz pragnę złożyć Wam jak najlepsze życzenia, przede wszystkim duuuużo zdrowia i miłości :) Quote
Oscar Patric Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 My już ogarnieci na święta, jutro ostatnie zakupy i możemy świętować Wesołych Świąt :) Quote
Erykowa Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Hejka jeszcze raz dzieki za zyczenia i tu i u nas.Ja mam teściową i bardzo mnie odciązyła więc mam bardzo spokojne przygotowania. Wam-całej rodzinie z Shadowem co oczywiste włacznie dużo zdrowia,ciepła,miłości i spokoju od naszej dwójki :) Quote
mar....ka Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 pełny, czyli wszystko w normie :p Quote
*Magda* Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 A moja synowa prezenty dostała? Zadowolona? Quote
mar....ka Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 dostała, (szczęśliwa , bo chrzestna jej telefon sprezentowała- Gabi pierwszy). Siedzi za mną , ogląda Kevina i projektuje top model 9to od nas taka książka). A jak do Theosia Mikołaj dotarł (czy go jednak powiesiłam heheh) Quote
*Magda* Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Dotarł, dotarł ;) Stacyjkowo całe zmontowane w jego pokoju :) A teraz siedzi i ogląda "Kota w butach" I nie wypuszcza z rąk nowych modeli aut :D Quote
mar....ka Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 heheh, maja wiele wspólnego z Gabi (żebyśmy czasem nie wykrakały heheh) Quote
*Magda* Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Jak byliśmy na urodzinach u Zosi (koleżanka Theosia) kilka dni temu, to Theoś powiedział, że kocha Zosię i się z nią ożeni :D Śmialiśmy się z jej rodzicami, że teraz to nas śmieszy itp., a zawsze może być szansa, że za 20 lat, naprawdę się z nią ożeni :D Quote
Recommended Posts