blackgerl Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 A oto pozdrowienia od Termusi podczas wizyty z moimi psiakami :) Quote
blackgerl Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 dzis Termusia już jest bezpieczna z czipem;) ale wiecie co niesamowitego sie dzisiaj stało? poszliśmy do weta jeszcze z moim psem Astro. Najpierw Terma zostąła zaczipowana i poszła do domu. Astro został na zabieg i był znieczulony. Do domu wrocił po ok 4 godz i wiecie co? Terma cały czas siedziała w aucie i nie chciała z niego wyjść za zadne skarby, ani siłą ani groźbą, ani wypychanie ;p Nie miałam pojecia o co chodzi?!?! pierwszy raz tak sie zdarzyło... myślałam, myślałam... i do głowy przyszedł mi taki pomysł, że ona siedzi w tym aucie żeby zmusić nas żebyśmy gdzieś jechali. ale gdzie? no do weta po Astrusia! bo ona siedziac w aucie nie widziała jak Astro zostął przywieziony (nacpany jeszcze ;p) i spał sobie smacznie na posłaniu... no wiec poszłam po raz wtóry do auta i mowie jej ze Astro jest w domu itd. W miedzyczasie Astro wyszedł na podwórko chwiejnym krokiem. I dopiero wtedy udało mi sie wypchnąć ją z auta... pędem pobiegła do furtki a potem do Astra i długo go obwachiwała i nie odstepowała na krok :) nie do wiary, prawda? :) Termusia to WIELKA KOCHANA DUSZYCZKA W KSZTAŁCIE SERDUCHA <3 <3 :* Quote
blackgerl Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 pozdrowiania od Termusi dla wszystkich cioteczek :* p.s. plus uzupełniona papierologia kosztorysowa :/ Quote
Nadziejka Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Cudne serdunka zagladam z pozdrowieniami wielkimi 1 Quote
Nadziejka Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Zagladam co slychac u piekniosci puchatenki ? pozdrawiam ogromnie Termusie i Astro Quote
blackgerl Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Witamy sie! :) niestety nie mamy czasu ostatnio zaglądac na dogo :/ Ale poza tym to z Termusia wszystko ok. nawet straciła trochę na wadze ;) ale nie wiadomo czy to zasługa karmy odchudzającej czy zgubionego futra na lato ;) pozdrawiamy serdecznie!! :) Quote
azalia Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Blackgerl,zajrzyj prosimy i napisz co u sunieczki słychać. Quote
blackgerl Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 przepraszam, ale ostatnio tornado przechodzi przez moje zycie i nie mam czasu zaglądać na dogo ... :( u Termusi wszystko ok. zdrowa, nie przytyła ;) jest dalej u mojej mamy i raczej tam już zostanie. kobitki się dogadały b.dobrze. jedna druga sie opiekuje ;) Terma ma swoich kumpli na osiedlu, ale raczej to ona wszystkich ustawia swoim donośnym głosem :) po takim czasie nie wiem jakby zniosły rozłąke. niby to dopiero ponad rok, a czuje się jakby było tak od zawsze :) mi też teraz już było by bardzo ciężko ją oddać, nawet do najlepszego domku. A a propo domku, mam małego pieska do adopcji. jest u mnie. nie widział sie nigdy z Termą, bo boi się duzych psów. Mimo, że starałam się ograniczyć "moją skromną działalność wolontarialną na rzecz psów" z powodu tego tornada :( to jednak nie byłam w stanie zostawić Gucia - bo tak go nazwałam - w lesie. ktoś go tam wyrzucił z auta i przykolegował sie do moich psiaków. jest już u mnie niecały miesiąc, ale nie miałam czasu do teraz zrobić mu jakiegoś ogłoszenia i wydarzenia. dzisiaj coś prubuje dlatego m.in. weszłam na dogo. Quote
azalia Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Cieszę się,że u Termusi wszystko w porządku i się wspierają z Twoją Mamą. Wstaw zdjęcia Gucia i napisz coś o nim. Quote
blackgerl Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 https://web.facebook.com/events/193802921088055/ tu jest wydarze Guccia na fb. tam najszybciej jest mi sie dostać i coś napisać ;) a oto najświeższe foto Gucia :) Azalia ! dziękujemy Ci bardzo za odwiedziny :) zapraszam tez na wątek Guccia na dogo ! :) 1 Quote
blackgerl Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Wątek Gucia na dogo - zapraszam !!! :) Quote
blackgerl Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 Dnia 26.04.2016 o 21:16, Nadziejka napisał: zapraszam do odwiedzin ;) Quote
Nadziejka Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Witamy sercem witamy i radujemy z zycia Termy i Gucienka przecudne lapenki sciskamy calujemy choc z dalekosci w Nowem roku Najpeikniejszego Najlepsiutkiego wam slemy 1 Quote
azalia Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Co słychać u pięknej Termulki?Tak dawno nie było wiadomości,Blacgerl napisz bardzo proszę co u Was. Quote
Recommended Posts